Menu

Tenis

WTA Kanton (tvrdý povrch)

Caroline Dolehideová (Q) – Marie Bouzková (2)

0:0

před zápasem

24.10.2024, 08:30 • Kurt č. 2, Kanton (CHN) • Osmifinále • Vít Muzikář

Tipsport: 3.34 1.32 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Caroline Dolehideová je aktuálně 101. hráčkou světa. Ve své kariéře se nejvýše vyšplhala na 41. pozici. Mnohem více se ji dařilo ve čtyřhře. Ostatně momentálně je v deblovém žebříčku na patnácté příčce a nakoukla již do první desítky. Ve dvouhře se momentálně hledá. Před turnajem v Kantonu zapsala pět porážek za sebou. V Číně musela absolvovat kvalifikaci, kterou zvládla bez ztráty setu. V prvním kole hlavní soutěže poté přehrála Rusku Pridankinovou (179.) 6:2, 6:1. (15:57:49)
Marie Bouzková je 47. tenistkou planety. Jedná se o známou českou obranářku, která si před dvěma lety zahrála čtvrtfinále Wimbledonu. V letošní sezoně zapsala dvě finále, a sice v Bogotě a ve Washingtonu, kde porazila i Bělorusku Sabalenkovou. Bouzková zatím ve své kariéře vyhrála jediný turnaj WTA, a sice před dvěma lety v Praze, kde ve finále porazila Rusku Potapovovou, aniž by trefila jediný vítězný míč. Česká tenistka je dnes podle mínění bookmakerů sázkových kanceláří favoritkou duelu. Turnaj v Kantonu rozehrála výhrou 6:3, 6:1 proti Nizozemce Lamensové (88.).
Obě tenistky se doposud utkaly jen jednou. Stalo se tak před šesti lety v kvalifikaci Roland Garros, kde postoupila Dolehideová.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 08:30.

C. Dolehideová – M. Bouzková

0:0

před zápasem

Zpět na online