Menu

Hokej

CCM liga dorostu

BK Havlíčkův Brod – Technika Hockey Brno

0:0

před zápasem (-:-, -:-, -:-)

18.10.2024, 15:15 • Zimní stadion Kotlina • 6. kolo • Ladislav Vácha (@LadislavVacha)

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

 Technika Hockey Brno

Technika odstartovala tento soutěžní ročník na jedničku. Doma skolila Šumperk 5:2 a v Břeclavi slavila díky výhře 3:2 po prodloužení. Sovy potom sice v domácím prostředí podlehly Zlínu B 2:6, ale následně vyloupily po triumfu 5:2 Olomouc a minulý pátek doma zdolaly Vsetín 3:2 po prodloužení. Brňané zatím získali 10 bodů a v tabulce drží skvělou 2. příčku. (07:03:02)
 BK Havlíčkův Brod

Mladí Bruslaři odstartovali novou sezonu vítězně, když vyhráli v Břeclavi těsně 4:3 a následně si odvezli dva body z ledu béčka Zlína, kde zvítězili 3:2 po prodloužení. Potom ale vyšli hned dvakrát naprázdno, když v humpoleckém azylu podlehli Olomouci 2:6 a s nepořízenou se vraceli ze Vsetína, kde padli 2:5. V minulém zápasu si spravili chuť, když v Humpolci přetlačili Havířov 4:3 po prodloužení. Havlíčkův Brod má na kontě 7 bodů a v tabulce je sedmý.
Hezké páteční odpoledne! Srdečně vás vítám z nově zrekonstruovaného zimního stadionu v Kotlině. Tu čest znovu odstartovat zápasový provoz na ledě havlíčkobrodského hokejového stánku mají dorostenci Bruslařů, kteří zkříží hole s Technikou Brno. Přeji vám příjemnou zábavu! Utkání začíná v 15:15.

BK Havlíčkův Brod – Technika Hockey Brno

0:0

před zápasem (-:-, -:-, -:-)

Zpět na online