Menu

Hokej

Tipsport extraliga

HC VERVA Litvínov – HC Vítkovice Ridera

0:0

před zápasem (-:-, -:-, -:-)

13.10.2024, 17:30 • 11. kolo • Vendula Zdražilová

Tipsport: 1.95 4.35 3.14 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Vzájemná utkání

V uplynulé sezóně se oba celky utkaly čtyřikrát a výhry si rozdělily půl na půl. Pokaždé se z výhry radoval domácí celek. Bude to tak i dnes? (07:47:39)
HC Vítkovice Ridera

Hosté z Vítkovic se v tabulce nacházejí na desátém místě se ziskem dvanácti bodů. Po těsné domácí prohře 3:4 s Pardubicemi uspěli na ledě karlovarské Energie, kde vyhráli 4:2. Naposledy pak zajížděli do Brna, kde vyzvali místní Kometu. A Brňané Rideru porazili 5:3. Hosté se tak na dalekou cestu na sever Čech vydávají s cílem zde uspět. Vyšlápnou si na zatím stále ještě lídra extraligy?

Nejproduktivnější hráči

Jindřich Abdul 3+7
Anthony Nellis 6+3
Marek Kalus 2+5
HC VERVA Litvínov

Hokejisté litvínovské Vervy nadále okupují první místo v tabulce s dvaadvaceti body. Sedm utkání v řadě za sebou Litvínov nepoznal hořkost porážky a neztratil ani bod. Po sedmi kolech tak na svém kontě měl jednadvacet bodů a to ho vyneslo do nejvyšších pater extraligové tabulky. Prvním týmem, který sebral Litvínovu všechny body, byly druhé Pardubice. Ty v osmém kole zvítězily 3:1 a dlouhou výherní sérii Severočechům zastavily. Následně pak nad Vervou vyhrála Mladá Boleslav, která doma svého soupeře udolala 3:2 po prodloužení. Naposledy ale Litvínovští nestačili doma na pražskou Spartu, která vyhrála 4:2 a uštědřila tak chemikům třetí prohru v řadě za sebou. Zastaví nepříznivou šňůru dnes proti Vítkovicím?

Nejproduktivnější hráči

Jared McIsaac 3+6
Petr Koblasa 4+4
Nicolas Hlava 2+6
Hezký nedělní večer přeji všem příznivcům hokeje. Na programu je opět extraliga a my budeme prostřednictvím tohoto textového online přenosu sledovat duel mezi týmy HC VERVA Litvínov a HC Vítkovice Ridera.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

HC VERVA Litvínov – HC Vítkovice Ridera

0:0

před zápasem (-:-, -:-, -:-)

Zpět na online