Menu

Fotbal

Italská Serie A

AC Milán – US Lecce

0:0

před zápasem (-:-)

27.09.2024, 20:45 • Stadio Giuseppe Meazza (San Siro), Milán • 6. kolo • Petr Frömel

vsaďte si na: Tipsport Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Vzájemné zápasy

AC Milán se proti Lecce na svém trávníku daří, neboť jej porazil v deseti z posledních jedenácti utkání, Lecce si odvezl naposledy body 20. října 2019 díky remíze 2:2, kterou zachraňoval až ve 90+2. minutě. Tři body si ze hřiště slavného mančaftu odvezl naposledy 19. října 1997, kdy zvítězil 2:1. (11:50:22)
Lecce

Hosté se nachází ve spodních patrech tabulky, sezónu nezačali moc dobře, když v prvních dvou zápasech prohráli a navíc nevstřelili ani gól. Následující duely už byly o poznání lepší, proti Cagliari se radovali z výhry 1:0, v Turíně a doma s Parmou pak brali po bodu za remízy 0:0, resp. 2:2.
Černohorec Nikola Krstovič je jediným hráčem, jemuž se povedlo skórovat už dvakrát.
AC Milán

Milánský celek sice začal sezónu pozvolna, z prvních tří klání si odnesl dvě remízy a jednu porážky, pak ale zabral a vybojoval dvě výhry za sebou, v minulém kole si navíc vyšlápl na městského rivala Inter a na jeho stadionu jej porazil 2:1 gólem v 89. minutě. Domácí tým má na kontě nejvíc gólů ze všech mužstev, povedlo se mu skórovat už jedenáctkrát, druhý Inter má na kontě deset zásahů.
Nejlepším střelcem je třígólový americký fotbalista Christian Pulišič.
Dobrý den všem fotbalovým fanouškům a příznivcům. Předehrávku 6. kola nejvyšší italské fotbalové soutěže obstarají mužstva, jež od sebe v tabulce dělí tříbodová mezera, jsou to AC Milán a Lecce. O favoritovi netřeba pochybovat.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:45.

AC Milán – US Lecce

0:0

před zápasem (-:-)

Zpět na online