Menu

Tenis

Challenger Nonthaburi (tvrdý povrch)

Rio Noguči – Dalibor Svrčina

0:0

před zápasem

26.09.2024, 07:30 • Kurt č. 1, Nonthaburi (THA) • Osmifinále • Karel Jedlička

Tipsport: 2.94 1.34 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Oba tenisté se utkali loni na jaře v prvním kole antukového turnaje ve Vicenze a Dalibor Svrčina slavil vítězství 6:4, 6:3. (20:49:02)
Dalibor Svrčina (ATP 294.)
Ostravský rodák se nachází 141 míst pod svým žebříčkovým maximem, na které dosáhl přesně před rokem. Letos na jaře ho zbrzdilo zranění a po více než dvouměsíční pauze se dlouho nedokázal dostat do formy. Až opět v srpnu uhrál Dalibor Svrčina tři čtvrtfinále za sebou, což se mu předtím povedlo jen jednou z 12 turnajů. Minulý týden se český tenista pokusil kvalifikovat letos podruhé na ATP Tour v Chang-čou, ale po cenné výhře nad Albotem ztroskotal v závěrečném kole kvalifikace s Jevsejevem, přestože úvodní sadu vyhrál kanárem.
V Nonthaburi si Svrčina víceméně jen zatrénoval, Malajce Leonga z osmé světové stovky rozdrtil dvakrát 6:1 a zápas by stihl i podle pravidel rekreačního tenisu za rezervovanou hodinku včetně pětiminutové úpravy dvorce.
Rio Noguči (ATP 296.)
Pouze 168 cm vysoký japonský tenista to vytáhl nejvýše předloni na začátek třetí stovky, nyní se však nalézá na jejím konci.
V srpnu se Nogučimu po dlouhém období trápení vydařil začátek čínské šňůry, v Ťi-nanu dokonce postoupil podruhé v kariéře do finále challengeru, v Čang-ťia-kangu si zahrál čtvrtfinále. Na dalších dvou turnajích ovšem opět vypadl v úvodním kole.
V Nonthaburi, což je předměstí thajské metropole Bangkoku, se Noguči blýskl skalpem 106. hráče světa Maximiliana Marterera, kterého udolal 7:6, 7:5.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 07:30.

R. Noguči – D. Svrčina

0:0

před zápasem

Zpět na online