Menu

Fotbal

3. Česká fotbalová liga (A)

FC Viktoria Plzeň B – TJ Jiskra Domažlice

0:0

před zápasem (-:-)

25.09.2024, 16:30 • Luční ulice • 6. kolo • Matyáš Kotlan

Tipsport: 2.32 3.31 2.32 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Krásné středeční odpoledne z Plzně!

Jedno z největších utkání pro oba celky, v rámci 3. České fotbalové ligy nás čeká západočeské derby. V dohrávce šestého kola přivítá od 16:30 v Luční ulici rezerva Viktorie Plzeň výborně hrající Jiskru Domažlice.


FC Viktoria Plzeň B byla spokojena s uplynulým ročníkem spokojena, protože byla umístěna v horní polovině tabulky. Svěřenci trenéra Josefa Parláska tento menší úspěch opakují v té letošní sezóně, protože zatím jsou v tabulce na šesté pozici se ziskem 12 bodů a zápasem k dobru. Viktoriáni zejména doplatili na úvodní duely, ve kterých sice vyhrála v Hostouni, ale následně v nakombinované sestavě padli s béčkem Českých Budějovic a Dukly. Od té doby ovšem nabírá západočeské mužstvo velice zajímavou formu, jelikož z posledních tří střetnutí získalo devět bodů. Právě naposledy, tedy o víkendu, zavítali na nepříjemnou půdu Povltavské FA, s níž díky posilám z A-týmu vyhrálo poměrem 3:1. Proto jsou na dohrávku proti Domažlicím vítězně naladěni.


TJ Jiskra Domažlice v každém ročníku myslí na nejvyšší pozice v třetí nejvyšší soutěži. Minulý rok sice skončily na druhé pozice, ale na postup do druhé ligy to nestačilo. V létě se na Chodsko vrátil staronový trenér Pavel Vaigl a s celkem prožívá velice úspěšné období. Jiskra je po šesti duelech na první příčce tabulky s 16 body a to má ještě právě zápas k dobru. Jedinou ztrátu musela zažít na venkovní půdě v Písku, kde sice dvakrát vedla, ale do zdárného konce střetnutí nedotáhla. O víkendu na domácí Střelnici přivítala pražskou Admiru. Do utkání nastoupila také čerstvá a zkušená posila do defenzivy Radim Řezník. Ten hned pomohl k tříbodovém zisku, jelikož obrat vynesl vítězství 3:1. Domažlice jsou tedy také vítězně naladěni na západočeské derby.

Už dlouhá léta se oba týmy potkávají v rámci západočeského derby. V minulé sezóně si lépe vedla Viktoria, která dvakrát zvítězila. Nejprve doma ovládla střetnutí 2:1, aby poté na jaře také o branku výsledkem 3:2 zvítězila na Chodsku.

Kdo lépe zvládne dohrávané derby? (20:35:02)
Nedělní západočeské derby mezi rezervou Viktorií Plzeň a Jiskrou Domažlice je bohužel odloženo. Rozhodlo o tom nepříznivé počasí, které trápí celé území ČR. O náhradnímu termínu bude rozhodnuto v nejbližších dnech.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:30.

FC Viktoria Plzeň B – TJ Jiskra Domažlice

0:0

před zápasem (-:-)

Zpět na online

Rozhodčí: Rejžek – Toucha, Cigáň