Menu

Fotbal

3. Moravskoslezská fotbalová liga

FC Zlín B – 1.FC Slovácko B

0:0

před zápasem (-:-)

21.09.2024, 10:30 • Stadion Letná, Zlín • 8. kolo • Jakub Holínka

Tipsport: 1.77 3.92 2.9 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Vzájemné zápasy

Rezervní týmy Zlína a Slovácka jsou v posledních letech pravidelnými soupeři v Moravskoslezské fotbalové lize. V loňské sezoně se v obou případech radovali z výhry hosté. V podzimním 12. kole zvítězilo Slovácko B ve Zlíně 1:0, když jedinou branku zápasu vstřelil ve 13. minutě Tadeáš Korýčan. Zlín B ale svému soupeři porážku vrátil a v jarním 29. kole zvítězil 3:1. Pod výhru se výrazně podepsal dvěma góly senegalský útočník El Hadji Ndiaye.
Z posledních deseti vzájemných duelů pak máme vyrovnanou bilanci 4 výher Zlína, dvou remíz a čtyř výher Slovácka. (07:34:50)
1. FC Slovácko B

Rezervní tým prvoligového Slovácka je taktéž pravidelným účastníkem MSFL. Svěřencům Pavla Němčického se podzimní část uplynulé sezony nevydařila a třetiligovou příslušnost zachraňovali až v předposledním kole domácí výhrou 2:1 nad Startem Brno. Nakonec z toho bylo pro Slovácko 13. místo v tabulce. Tým střelecky táhl s 9 góly 22letý útočník David Kratochvíla, ten ale již bude v nové sezoně obléká dres druholigové Líšně. Notně mu sekundoval rychlonohý nigerijský křídelník David Okoromi, který se prosadil sedmkrát.
Do nové sezony vstoupila rezerva Slovácka pod vedením Darka Šuškavčeviče a jehos svěřencům patří po sedmi kolech 9. místo se ziskem 10 bodů. Poprvé se Slovácko radovalo z výhry ve 3. kole, když doma zdolalo 1:0 Frýdek-Místek . V posledním odehraném ligovém kole pak Slovácko padlo doma 0:2 s Třincem, zápas navíc muselo dohrávat od 32. minuty o deseti po druhé žluté kartě Filipa Součka.
FC Zlín B

Zlínský B-tým je v posledních letech pravidelným účastníkem naší třetí nejvyšší soutěže. Uplynulý ročník MFSL zakončila rezerva Zlína na 10. místě se ziskem 44 bodů a klidný střed tabulky by ráda zopakovala i letos.
Tým v loňské sezoně střelecky táhl s 8 góly 22letý útočník Libor Bobčík, o jednu branku méně pak zaznamenal senegalec El Hadji Ndiaye. Hlavní trenér David Hubáček má i letos k dispozici velmi mladý kádr doplněný o pár zkušenějších hráčů.
Rezervě Zlína patří po sedmi odehraných kolech v tabulce 4. místo s bilancí čtyř výher a tří porážek. Za zmínku stojí vysoká výhra 5:0 na půdě nováčka z Hlubiny, poslední dva domácí zápasy ale B-tým Zlína nezvládl a podlehl 0:2 lídrovi soutěže z Kroměříže a naposledy 0:1 Uherskému Brodu. Střelecky se zatím nejvíce daří 19letému útočníkovi Radku Hamalčíkovi, který má na kontě 3 branky.
Hezké sobotní dopoledne všem fanouškům fotbalu! Na programu je 8. kolo Moravskoslezské fotbalové ligy a utkání mezi FC Zlínem B a 1. FC Slováckem B. Výkop proběhne na stadionu Letná ve Zlíně v 10:30 hodin, tak si na tento čas nic neplánujte, jste srdečně zváni k našemu přenosu.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:30.

FC Zlín B – 1.FC Slovácko B

0:0

před zápasem (-:-)

Zpět na online

Rozhodčí: Jurajda – Proske, Mayer