Menu

Hokej

Slovenský pohár

HK TAM Levice – HC Prešov

2:4

konec (0:1, 1:1, 1:2)

17.09.2024, 18:00 • Zimný štadión Levice • Ivan Harčár sk

Tipsport: 7.03 6.21 1.27 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Levice si už nemusia robiť s účinkovaním v Slovenskom pohári. Obsadili poslednú štvrtú priečku v skupine C. Prešov postúpil do semifinále. Ďakujem za pozornosť. Dočítania priatelia. (20:09:57)

Koniec zápasu.

59:18

Tím Prešov práve strelil gól! Pokračujúca power-play Levíc priniesla presné zakončenie JAKUBA SUJU z hranice modrej čiary. Asistencie: Samuel Hrabčák a Ivan Glazkov.

58:47

Alapuranen z ľavej žŕdky viacnásobne dorážal a prekonal Baroša! Prešovská brána ale už nebola ukotvená! Tábi najviac protestoval pri hlavnom rozhodcovi, no nič sa na jeho verdikte nebude meniť!

58:24

Mihalik nie je od krvi, ale rozhodol sa rovno zamieriť do útrob levického štadióna!

58:24

Ďalšia situácia, pri ktorej bol zostrelený hráč! Teraz na opačnej strane pocítil tvrdosť Lavičkovej delovky bez prípravy obrovitý Mihalik!

58:00

Prebiehajú posledné dve minúty tretej tretiny.

57:42

Levice hrajú bez brankára! Na ľade je šesť hráčov!

57:16

Levice oddychový čas!

54:54

HK Levice dávajú gól! Svedomie si môže spytovať Nátny. Ten ako posledný mal mať na starosti ALEXA KUPKU. Teč levického mladíka znamená zníženie na 2:3. Asistencia: Richard Hazala.

54:13

Mičíkov zákrok neprišiel, pretože Leščenkovu strelu schytal do tváre Karol Korím! Krv nebolo vidno, ale skúseného obrancu to musí poriadne bolieť!

Reklamná prestávka.

51:46

Peresunko si nakorčuľoval do ľavého kruhu, čo mu vyhovovalo ako pravákovi. Jeden z domácich vo vzduchu nadvihol puk a znemožnil mu zakončenie.

49:07

Levičania chvíľu točili hostí v ich obrannej zóne. Rýchlo to však ukončil svojou hokejkou Maliňák, keď vyhnal preč Alapuranena.

48:19

Alex Novota sa tlačil popri mantineli. Puk mal pri sebe, ale spoluhráči ho nechali vpredu samého.

Reklamná prestávka.

47:17

Domáci chcú znovu znížiť na rozdiel gólu. Krok k tomu urobil mladík Berčík. Nebol však nad sily pozorného brankára Baroša.

45:34

Martin Krajňák chcel "vypinkať" súpera už keď sa pohyboval v útočnom pásme. Tento zámer sa nezaradil medzi úspešné.

43:58

Tím Prešov práve strelil gól! OLEKSANDR PERESUNKO dokončil Paločkovu snahu, ktorému sa nedarilo prestreliť hradbu tiel a zoči-voči pokoril Mičíka. Asistencie: Matej Paločko a Samuel Chalupa.

42:56

Šarišania pobudli v útočnom pásme a hrozili prostredníctvom Haščáka či ďalších hráčov, ale do vážnej šance neprenikli.

41:28

Prešov hrá s piatimi hráčmi.

40:42

Vladimír Mihalik patrí medzi pomalších hokejistov, ale bol prvý pri puku. Rovnako tak mu vyšiel odstrel cez celé klzisko.

40:01

Začala sa tretia tretina.
Tretia tretina sa začne o 19:34.
Levice držia Prešov na uzde. Hostia sa nerozstrieľali, ako sa možno očakávalo. Zdá sa, že máme zarobené na drámu, čo musí tešiť diváka.

40:00

Druhá tretina sa skončila.

39:28

Vylúčenie v tíme HC Prešov:
M. Novota – 2 min., držanie.

39:11

Nevydarená súhra medzi Haščákom a Peresunkom. Ukrajinský reprezentant vracal prihrávku, Korím však posunul puk k Mičíkovi, ktorý ho zakryl.

39:00

Prebieha posledná minúta druhej tretiny.

37:48

Prešovčania teraz hrali na teč. Suja poslal puk priamo na Hrabčáka. Mičík zakročil, Leščenko sa k dorážke nedostal.

36:49

Mičík sa blysol fantastickým zákrokom! Z bránkovej čiary stiahol puk, ktorému chýbali milimetre, aby sa ocitol dnu celým objemom!

35:57

HK Levice dávajú gól! RENÉ SVITANA tečoval Bajzovu strelu z bezprostrednej blízkosti Samuela Baroša, ktorý už nebude mať čisté konto. Asistencie: Lukáš Tábi a Matej Bajza.

35:44

Pekný prienik zaznamenal Hazala. Jeho práca s pukom priniesla zakončenie spoza Glazkova. Baroš sa nedal prekvapiť.

34:41

Viktor Mičík nemohol ani za jeden inkasovaný gól. Je sústredený a všetko, čo sa dá, dokáže zneškodniť. V tejto chvíli to potvrdil po nepríjemnej strele Haščáka.

34:25

Jakub Suja videl, ako sa rúti po ľavej strane Maliňák, ale nedokázal prepasírovať prihrávku cez viacerých súperových hráčov.

32:33

Blízko ku gólovému zápisu bol Peresunko, ktorý sa vrátil po zranení ruky! Pri zakončení ale potreboval viac šťastia!

32:08

Od Mešára sa odrazil puk! Za ním bol už iba Lukas Pohl! Baroš prečítal jeho blafák!

Reklamná prestávka.

31:48

Prešov hrá s piatimi hráčmi.

31:41

Úplne premárnená početná výhoda domáceho mužstva. Šarišania ani chvíľu neboli v zovretí, ba dokonca mohli ísť do trojgólového vedenia.

31:04

Hlinka spadol pri vlastnej bráne! Ťažil z toho Hrabčák, ktorý nahral Sujovi! Mičík si s ním poradil!

29:48

Vylúčenie v tíme HC Prešov:
Novický – 2 min., podrazenie.

Reklamná prestávka.

27:28

Paločko chcel zrejme vykúzliť tzv. michigen. Puk sa mu ale zošmykol z čepele, čo ho celkom nahnevalo.

26:49

Levice hrajú s piatimi hráčmi.

26:12

Domáce Levice sa dostali spod prešovského tlaku. Avšak v ofenzíve nazbierali len zopár cenných sekúnd. K ohrozeniu Baroša sa nedostali.

24:59

Ľadová plocha sa nachádza pod oblakom pary. V takýchto podmienkach sa najhoršie funguje brankárovi, ktorý musí hľadať puk. Novota zakončil zápästím, ale nepresadil sa.

24:49

Vylúčenie v tíme HK TAM Levice:
Králik – 2 min., sekanie.

24:04

Tím Prešov práve strelil gól! Glazkov poslal ťažkú strelu. Mičíkovi vypadol puk z náručia a začala sa šermovačka. Frič ho priťukol GREGOROVI MALIŇÁKOVI, ktorý si poradil s ležiacim levickým brankárom. Asistencie: Ivan Glazkov a Patrik Frič.

23:19

Puk prešiel všetky čiary zo strany Prešovčanov. Teraz bude pre zmenu vhadzovanie v ofenzívnej tretine domáceho celku.

22:47

Prešov si vybojoval vhadzovanie v útočnej tretine.

21:01

Dlhé striedanie mal Marcel Haščák. Cítil ale možnosť zapísať sa do streleckej listiny, a tak ešte zabojoval. Po páde na ľad, keď neprihral Leščenkovi, odišiel na lavičku.

20:01

Začala sa druhá tretina.
Druhá tretina sa začne o 18:46.
Prešovská kvalita je značná. Väčšinu času trávili hostia v útočnom pásme. Ako bonus majú využitú presilovú hru. Levice mali dve skvelé šance na vyrovnanie, ale Králik a Tábi boli nepresní.

20:00

Prvá tretina sa skončila.

19:00

Prebieha posledná minúta prvej tretiny.

18:15

Paločko vysunul Chalupu! Viktor Mičík bol pozorný a nenechal sa nachytať bekhendom po ľade medzi nohy!

16:41

Šanca, ktorú opäť zahodili Levičania. Z gólovej pozície nebol schopný ani len trafiť priestor Barošovej bránky skúsený útočník Tábi.

15:57

Králik vyskočil z trestnej lavice a ocitol sa v samostatnom nájazde! Išiel do bekhendového blafáku vľavo! Samuel Baroš potvrdil svoje kvality!

15:51

Levice hrajú s piatimi hráčmi.

14:31

Paločko bol tesne pred brankárom Mičíkom. Zblízka nemohol strieľať, pretože dostal puk na korčule. Hodil to teda Haščákovi, ktorý mieril presne z ľavého kruhu, no Mičík nemal problém s výhľadom a zasiahol.

13:51

Vylúčenie v tíme HK TAM Levice:
Králik – 2 min., sekanie.

13:25

Králik získal parádnu prihrávku zadovkou, no nevedel puk spracovať, o ktorý prišiel dobrým vypichnutím prešovskej obrany.

11:54

Levice sa prevažne bránia. A bránili sa i teraz, keď z vrcholu kruhov nebezpečne vystrelil Novota.

Reklamná prestávka.

11:02

Tím Prešov práve strelil gól! Veľký prehľad ukázal Matej Paločko, ktorý už radšej nahrával. IVAN GLAZKOV uspel švihom z medzikružia. Asistencia: Matej Paločko.

10:12

Nerozumné riešenie od Mateja Paločka. Haščák sa mu uvoľnil na vzdialenejšej žŕdke, no finálny puk poslal obsadenému Krajňákovi, ktorý nemal šancu páliť.

09:38

Vylúčenie v tíme HK TAM Levice:
Pohl – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou.

Reklamná prestávka.

08:06

Baroš skrotil pokus, ktorý na neho poslal po súboji jeden na jedného Lukáš Tábi.

07:46

Haščák sa udržal v útočnej tretine. Krížna nahrávka na Krajňáka bola v súlade s pravidlami, len prešovský zakončovateľ nemieril presne z kruhu.

05:50

Niekoľko hráčov sa pohybovalo pred brankárom Mičíkom, ktorý mal ťažkú orientáciu. Glazkov nezaváhal a zakončoval cez celú šírku tretiny, ale vedľa.

05:09

Hralo sa súvisle s presúvaním sa zo strany na stranu. Baroš zachytil puk v lapačke a v tejto chvíli si ho nechal pri sebe. Nasleduje buly v útočnom pásme Levíc.

04:32

Kupka ešte odstreľoval puk z útočnej modrej čiary smerom za prešovskú bránku. Do príležitosti sa však nikto nedostal.

03:49

Súhra domácich hráčov na jeden dotyk, ale Svitana sa dostal len tesne za útočnú modrú čiaru. O ohrození Baroša nemohla byť reč.

02:28

Mičíkova vyrážačka bola v permanencii. Hostia na neho poslali prudkú strelu švihom. Levický brankár upratal puk do strany bez možnosti dorážať.

01:23

Zakázané uvoľnenie sa nepískalo. Levice dokorčuľovali súboj k zadnému mantinelu a pracovať musel aj Ivan Glazkov s Damiánom Novickým.

00:42

Prvý pokus patril Novotovi, ale zasiahol len brániaceho súpera. Z pravej strany krátko na to vypálil Mihalik, ale nepotykal si s presnosťou.

00:01

Stretnutie sa práve začalo.
Úvodné zostavy:

HK TAM Levice: Mičík – Lavička, Kalman, Hlinka, Štefanka, Korím, Bajza, Lauro – Tábi, R. Svitana, Bartakovics – Alapuranen, Kupka, Králik – Gellen, Pohl, P. Šuty – Berčík, Hazala.

Tréner: Martin Baran.

HC Prešov: Baroš – Glazkov, Novický, Mihalik, M. Novota, Nátny, Pulščák, M. Mešár – M. Haščák, M. Krajňák, Hamráček – Hrabčák, Suja, Leščenko – Chalupa, Matej Paločko, Peresunko – A. Novota, Frič, Maliňák.

Tréner: Ľubomír Hurtaj.

Rozhodca: Hlinka, Magušin – Bránik, Takáč.
Vážení hokejoví fanúšikovia. Vítam vás pri sledovaní dohrávky zápasu skupiny C JOJ ŠPORT Slovenského pohára medzi Levicami a Prešovom.

HK TAM Levice


Domáci sú už bez šance na postup zo skupiny, pretože sú na poslednom treťom mieste s nulou na konte. Tímu ale vyšiel aj odvetný duel s Detvou. Po domácej výhre 3:1 nasledovala aj vonkajšia 6:5. Triumf sa podarilo strhnúť v samom závere. Dnešné stretnutie sa malo hrať ešte 23. augusta, ale v pôvodnom termíne bol problém s chladením ľadovej plochy.

HC Prešov

Favorit na extraligový postup môže v utorok večer spečatiť postup do semifinále pohára, kde už je aj druhý ašpirant na prvenstvo zo Skalice. Východniari nastúpili uplynulý piatok na ľade Spišskej Novej Vsi. Premiéru si odbil brankár Samuel Baroš, ktorý chytal výborne, ale nakoniec nezabránil vysokej prehre 1:6.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.

HK TAM Levice – HC Prešov

2:4

konec (0:1, 1:1, 1:2)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 36. R. Svitana (Tábi, Bajza), 55. Kupka (Hazala) – 12. Glazkov (Matej Paločko), 25. Maliňák (Glazkov, Frič), 44. Peresunko (Matej Paločko, Chalupa), 60. Suja (Hrabčák, Glazkov)

HK TAM Levice: Mičík – Lavička, Kalman, Hlinka, Štefanka, Korím, Bajza, Lauro – Tábi, R. Svitana, Bartakovics – Alapuranen, Kupka, Králik – Gellen, Pohl, P. Šuty – Berčík, Hazala.
Trenér: Martin Baran.

HC Prešov: Baroš – Glazkov, Novický, Mihalik, M. Novota, Nátny, Pulščák, M. Mešár – M. Haščák, M. Krajňák, Hamráček – Hrabčák, Suja, Leščenko – Chalupa, Matej Paločko, Peresunko – A. Novota, Frič, Maliňák.
Trenér: Ľubomír Hurtaj.

Rozhodčí: Hlinka, Magušin – Bránik, Takáč.

Průběh zápasu
1. třetina
09:38 HCL 2 Pohl, vysoká hůl
11:02 PEN 0:1 Glazkov (Matej Paločko)
13:51 HCL 2 Králik, sekání
Po 1. třetině
2. třetina
24:04 PEN 0:2 Maliňák (Glazkov, Frič)
24:49 HCL 2 Králik, sekání
29:48 PEN 2 Novický, podrážení
35:57 HCL 1:2 R. Svitana (Tábi, Bajza)
39:28 PEN 2 M. Novota, držení
Po 2. třetině
3. třetina
43:58 PEN 1:3 Peresunko (Matej Paločko, Chalupa)
54:54 HCL 2:3 Kupka (Hazala)
59:18 PEN 2:4 Suja (Hrabčák, Glazkov)
Konec