Menu

Hokej

Přípravné zápasy

SHKM Baník Hodonín – HC LERAM Orli Znojmo

1:6

konec (0:4, 0:0, 1:2)

11.09.2024, 18:00 • Zimní stadion Václava Nedomanského, Hodonín • Vendula Zdražilová

Je dobojováno. Generálka na novou sezónu druhé ligy vyšla lepe hostům, kteří Hodonín porážejí 6:1. Nyní čeká oba týmy krátké volno a v příštím týdnu se už fanoušci dočkají dalších lítých bojů ve druhé hokejové lize. Na shledanou v nové sezóně! (20:12:51)

Konec zápasu.

59:21

Zápas se už jen dohrává a spěje pomalu, ale jistě ke svému konci. Hosté mají bezpečný náskok a už se nikam ani pochopitelně neženou.

58:00

Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.

57:34

57:34 Petr BERÁNEK - 1:6

57:34

Orli právě vstřelili branku!
Na levou stranu před odkrytou klec domácích dostal přihrávku od Aleše Sovy PETR BERÁNEK a jeho rána z první pak končí v síti Hodonína – 1:6. Asistence: Aleš Sova a Jan Hodinář.

57:02

Slibná akce domácích opět končí zmarem a hosté pak jen kontrolují hru na druhé straně.

56:43

Do akce uháněli domácí hráči, na levé straně ale vyslal nepřesnou střelu Erik Hložánek. Hned na to opačným směrem míří zase hostující Znojmo.

55:35

Od vlastního brankáře šli do akce domácí hráči, ale znovu jim stopku vystavila pozorná znojemská obrana.

54:30

Třetí třetina se pomalu chýlí ke konci, hosté stále vedou rozdílem čtyř branek a v generálce na druhou ligu tak mají vítězství na dosah.

53:45

Dominik Piták si vyjel ze své branky, aby pomohl s rozehrávkou puku a do akce na druhé straně se vydali jeho spoluhráči. Ale před Filipem Maláčem neuspěli.

53:00

Hosté jsou v plném počtu.

52:01

Současné vyloučení:
Vyloučení v týmu SHKM Baník Hodonín:
Adam Bachánek – 2 min., sekání.

Vyloučení v týmu HC LERAM Orli Znojmo:
Petr Kubíček – 2 min., krosček.

51:19

Od modré čáry vystřelil nebezpečně David Polesný, jeho pumelice ale skončila na chumlu hostujících těl.

51:00

Vyloučení v týmu HC LERAM Orli Znojmo:
Patrik Urban – 2 min., podrážení.

50:10

Petr Peš dostal prostor mezi kruhy a jeho utažená střela pak skončila na obraně znojemských Orlů. Ti poté hru vytahují před klec Dominika Pitáka.

49:45

Zakázané uvolnění Znojma a hra jde před Filipa Maláče. Buly po jeho pravé ruce.

49:02

Hosté stále působí aktivnějším dojmem a nyní se dostali do další akce před Dominikem Pitákem. Ten pokus z pravé strany vykryl připraveným levým betonem.

48:31

Erik Hložánek si najel do prostoru mezi kruhy, poté vyslal tvrdou ránu směrem na Filipa Maláče a hostující brankář pak vytasil efektní semafor.

46:19

Patrik Urban se tlačil do prostoru mezi kruhy, ale do zakončení před Dominikem Pitákem se nakonec nedostal.

44:20

44:20 Robert HAVLÁT - 1:5

44:20

Orli právě vstřelili branku!
Hosté dávají svou pátou branku a znovu soupeři odskakují na rozdíl čtyř branek. Do těsné blízkosti Pitáka si najel ROBERT HAVLÁT, který pak zužitkoval pas od Mikuláše Bíchy – 1:5. Asistence: Mikuláš Bícha a Petr Kubíček.

43:05

Hosté se dostali do akce před domácí brankou, tu pokryl Dominik Piták a raději pak nechal hru přerušit. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce

41:19

41:19 Jan ŠTEFKA - 1:4

41:19

Baník právě vstřelil branku!
Po faulu hostujícího hráče ve střelecké pozici domácích bylo nařízeno trestné střílení. V něm se před hostující klecí prosadil JAN ŠTEFKA a dává pro Hodonín vůbec první branku v utkání – 1:4.

41:19

Vyloučení v týmu HC LERAM Orli Znojmo:
Mikuláš Bícha – TS, hákování.

41:12

Hodonín je v plném počtu.

40:01

Začala třetí třetina.
Další třetina začne přibližně v 19:40.
Také druhé dějství je minulostí a nepadla v něm žádná branka. Hosté tak stále drží čtyřbrankový náskok. Domácím se naopak stále nedaří poprvé skórovat. Uvidíme, co nám ještě oba celky nabídnou v poslední dvacetiminutovce.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:42

A hned se domácí osvobozují vyhozením puku až před branku Filipa Maláče.

39:17

Hosté v závěru druhé třetiny dostali možnost další přesilové hry a už se tlačí před domácí branku. Obrana Hodonína tak už pomáhá svému brankáři.

39:12

Vyloučení v týmu SHKM Baník Hodonín:
Matěj Mach – 2 min., sekání.

39:00

Hraje se poslední minuta druhé třetiny.

38:48

Znojemští Orli jsou v plném počtu.

38:01

Hosté se dostali na puk a vyhodili ho až před branku Dominika Pitáka, šetří tak cenné vteřiny ze svého oslabení.

37:29

Hodonínští se natlačili před branku hostů a snažili se o první gól, ovšem zblízka na Filipa Maláče nevyzráli. Hned na to se Znojmo osvobozuje.

36:48

Vyloučení v týmu HC LERAM Orli Znojmo:
Lukáš Motloch – 2 min., nedovolené bránění.

36:31

Nad kruhy se zjevil Jan Hodinář a jeho rána pak končí znovu na Dominiku Pitákovi. Hra je přerušena a buly bude vhozeno po jeho pravé ruce.

35:27

U přední tyče vyplaval Jan Matějka, který poté okamžitě vystřelil, ale trefil pouze levý beton Dominika Pitáka.

35:15

Marek Špaček se zjevil tváří v tvář domácímu brankáři Dominiku Pitákovi, který jeho následnou střelu zastavil a opět podržel svůj tým.

34:34

Hodonín je v plném počtu.

33:45

A opět puk letí až před Filipa Maláče, Hodonínští tak mohou jít rychle vystřídat unavenou čtveřici hráčů.

33:10

Domácí získali puk na svou stranu a okamžitě ho vyhodili až před hostující branku. Tím pošetřili cenné vteřiny ze své početní nevýhody.

32:34

Vyloučení v týmu SHKM Baník Hodonín:
Jan Štefka – 2 min., nesportovní chování.

31:59

Hosté jsou v plném počtu.

31:41

Současné vyloučení:
Vyloučení v týmu SHKM Baník Hodonín:
Adam Bachánek – 2 min., hrubost.

Vyloučení v týmu HC LERAM Orli Znojmo:
Lukáš Motloch – 2 min., hrubost.

31:04

Domácí se snaží využít svou první přesilovou hru, hosté se ale zatím velmi dobře brání a dvakrát už vyhodili kotouč až před domácí branku.

29:59

Vyloučení v týmu HC LERAM Orli Znojmo:
Aleš Sova – 2 min., podrážení.

29:17

29:17 Hložánkova velká šance

29:17

V obrovské šanci byl nyní Erik Hložánek. Domácí útočník dostal nabito na pravou stranu a ten okamžitě vystřelil. Ale Filip Maláč proti němu vytasil pohotový zákrok a svůj tým podržel!

28:17

Vhazovalo se v pásmu Hodonína, puk mají hosté a rozvíjejí další útočnou akci. Domácí obrana tak znovu vyhlašuje nejvyšší stupeň pohotovosti.

26:54

Do prostoru mezi kruhy si nabruslil Pavel Matěj, ovšem jeho nápřah končí blokací ze strany znojemské obrany.

26:12

Marek Špaček se prodral do pásma Hodonína, tam poté objel branku a dostal se ke střele na hraně pravého kruhu, ta ale končí vedle protější tyče.

25:30

Filip Hrůzek se ocitl v dobré palebné pozici na pravém kruhu, jeho švih v pokleku pak končí na pozorném Dominiku Pitákovi.

24:05

Zakázané uvolnění Znojma stěhuje hru před branku Filipa Maláče, vhazovat se bude po jeho pravé ruce. Hodonín tak získal zadarmo útočnou třetinu.

23:27

Dominik Luža se z ničeho nic zjevil u přední tyče, kde z otočky zakončil, ale Filip Maláč se včas přesunul a kotouč zachytil.

22:40

Další nebezpečí před brankou Hodonína zažehnal Dominik Piták a na druhé straně pak musel proti střele Vojtěcha Dobiáše zakročil Filip Maláč.

21:56

Baníci se museli rychle vracet do svého teritoria, protože se rodila další akce Znojma. Následně pak povyjel z brankoviště Dominik Piták a kotouč jistil.

21:10

Jakub Jenáček vyhodil puk bekhendem a ten skončil v obranném pásmu. Následně pak ho Znojemští dostali ven a do bezpečí.

20:21

Současné vyloučení:
Vyloučení v týmu SHKM Baník Hodonín:
Lukáš Zukal – 2 min., nedovolené bránění.

Vyloučení v týmu HC LERAM Orli Znojmo:
Jiří Karafiát – 2 min., vysoká hůl.

20:01

Začala druhá třetina.
Další třetina začne přibližně v 18:45.
První třetina je minulostí. V ní se dařilo lépe hostům, kteří byli hodně aktivní a zasypali konto Hodonína čtyřmi góly. Domácí se ani nestačili pořádně zahřát v úvodu zápasu a už museli inkasovat. Brankář Piták ale poté chytil další asi tři velké šance Znojma a už neinkasoval. Uvidíme, co nám nabídne druhé dějství a zda mezi třemi tyčemi ještě Piták setrvá, nebo zda jeho místo zaujme dnešní dvojka Ondřej Dolíška.

20:00

První třetina skončila.

19:30

Rozehrávku Hodonína zachytili znojemští hráči, ale domácí se přesto dostali před klec Filipa Maláče. Jenže Jan Štefka nedokázal přesně zakončit a puk mají opět hosté.

19:00

Hraje se poslední minuta první třetiny.

18:30

Jakub Masař švihem na levém kruhu vyzkoušel pozornost Dominika Pitáka, který uspěl dalším zákrokem a pomalu se začíná v brankovišti rozchytávat.

17:53

Hodonínští se drali do zakončení, ale na levé straně nedostal puk do ideální střelecké pozice na kruh Jakub Němec a rázem tak skončil další náznak hodonínské akce.

17:18

Hodonín je v plném počtu.

16:59

Až nyní puk letí před klec Maláče a Hodonín rychle střídá unavenou čtveřici hráčů.

16:40

Akce hostů nebyla špatně sehraná, ale domácí se v ní dokázali ubránit. Nicméně ale nevyhodili puk ven, takže soupeř znovu útočí.

16:08

Jakub Sajdl vypíchl soupeři puk a dostal ho do středního pásma. Následně pak se spoluhráči ujel do akce ve vlastním oslabení, ovšem Hodonínští se vystavili ofsajdové pasti a vše se vrací do neutrální zóny.

15:30

První vyloučení zápasu a hosté mají k dispozici přesilovou hru. Hned na jejím začátku ale čelili domácímu výhozu až před klec Filipa Maláče.

15:18

Vyloučení v týmu SHKM Baník Hodonín:
Erik Hložánek – 2 min., vysoká hůl.

15:01

Dominik Piták čelil další nebezpečné akci znojemských Orlů a jejich další střelu pak kryje na hrudi. Před dotěrnými soupeřem pak domácí brankář hru zastavuje. Buly po jeho pravé ruce.

14:11

Za vlastní brankou rozehrávali akci Hodonínští a poté se ocitli před brankou Filipa Maláče. Ale nedokázali před ním zakončit.

12:48

12:48 Robert HAVLÁT - 0:4

12:48

Orli právě vstřelili branku!
Akce domácích byla zastavena a hned na to se zrodil protiútok Orlů. Mikuláš Bícha táhl akci po levé straně, poté vyzval ROBERTA HAVLÁTA, který poté bekhendovým blafákem nedal šanci domácímu brankáři – 0:4. Asistence: Mikuláš Bícha.

12:10

Další pokus mířil na Dominika Pitáka, ten se nyní otočil k pravé tyči a zachytil puk, který poté kryje někde pod svým pravým betonem.

10:22

10:22 Patrik URBAN - 0:3

10:22

Orli právě vstřelili branku!
Další akce hostů a ta končí další brankou. Marek Špaček poslal puk do prostoru mezi kruhy, kde se nacházel PATRIK URBAN, jenž poté udělal pár kroků navíc a u přední tyče bekhendovou střelou pověsil touš do sítě – 0:3. Asistence: Marek Špaček a Jan Matějka.

09:40

Po levém křídle pronikl do útočného pásma Erik Hložánek, ale tam narazil na obranu hostů, která mu nedovolila ohrozit Maláčovu bránu.

08:01

Hosté získali ve vlastním obranném pásmu kotouč a hned se ho snažili dostat ven. Jenže beci Hodonína si ho vrátili bleskově zpět a už se zase tlačí před klec Filipa Maláče.

07:40

Mezi kruhy vystřelil Petr Peš, následně pak jeho pokus dorážel jeho spoluhráč Adam Bachánek, ale beton Filipa Maláče byl připraven.

06:40

Filip Hrůzek se dostal na pravou stranu, udělal pár kroků navíc a na hraně kruhu vystřelil. Jeho švih pak končí na Pitákovi a hra je přerušena. Vhazovat se bude po levé ruce domácího brankáře.

04:50

Hosté mají v cuku letu dvoubrankový náskok a i nyní už zase operují před klecí Hodonína.

03:43

03:43 Jakub MASAŘ - 0:2

03:43

Orli právě vstřelili branku!
A je to 2:0 pro Znojmo. Těsně před Dominikem Pitákem operoval JAKUB MASAŘ, který pak zblízka zasunul kotouč za Pitákova záda – 0:2 Asistence: Mikuláš Bícha a Robert Havlát.

02:57

02:57 Jiří KARAFIÁT - 0:1

02:57

Orli právě vstřelili branku!
Hosté svůj úvodní tlak zužitkovali, otevírají účet zápasu a jdou do vedení. Jan Hodinář vystřelil od modré čáry a těsně před Pitákem kotouč šikovně tečoval JIŘÍ KARAFIÁT, který tak dostal puk za brankovou čáru – 0:1. Asistence: Jan Hodinář a Petr Beránek.

02:51

Nepovedená akce Hodonína a hosté pak hned po zisku puku vrací hru zase až před branku Dominika Pitáka, který se od úvodního vhazování ve svém brankovišti nenudí.

01:42

Robert Havlát se natlačil do těsné blízkosti Dominika Pitáka a tváří v tvář domácímu brankáři vystřelil. Ten pak kryje další pokus soupeře a drží svůj tým!

01:25

A znovu má puk brankář Piták ve své moci a raději hru přerušuje. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.

00:37

Hned na začátku zápasu musel zasahovat domácí brankář Dominik Piták, který zlikvidoval pokus z pravé strany.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

SHKM Baník Hodonín: Piták (Dolíška) – Zukal, Polesný (A), Sedláček, Švejda, Němec, Lašák, Rauš – Štefka, Mach, Novák – Dobiáš, Luža, Hložánek (A) – Matěj, Peš, Bachánek – Sajdl (C)
Trenér: Aleš Bachánek

HC LERAM Orli Znojmo: Maláč (Synek) – Hrůzek, Sova, Hodinář, Jenáček, Kubíček, Motloch – Bárta, Karafiát, Beránek – Špaček, Urban, Matějka – Bícha, Havlát, Masař – Pozděna
Trenér: Milan Procházka

Rozhodčí: Schenel, Tkáč – Chramosta, Maloušek.
HC LERAM Orli Znojmo

Znojemští Orli mají na svém kontě čtyři přátelská střetnutí. A v přípravném období se jim daří lépe než Hodonínu. Třikrát totiž vyhráli, jednou pak odešli z ledu jako poražený tým. Hned na startu přípravy prohráli s Vyškovem. Pak hned stejnému týmu prohru vrátili a navázali na ni další výhrou, tentokráte nad Hodonínem. Naposledy pak porazili 3:2 německý celek Selber. Budou znovu dnes úspěšní na hodonínském ledě?
SHKM Baník Hodonín

Hodonínští hokejisté sehráli už šest přípravných duelů. V nich se jim ale moc nedaří. Pouze jedenkrát vyhráli, ve zbylých pěti utkáních zapsali porážku. Jediný úspěch zaznamenali se Žďárem nad Sázavou, který porazili vysoko 8:3 na jeho ledě. Po téhle výhře ale přišla znovu porážka, tentokráte s Vyškovem. Ten na domácí půdě zvítězil těsně 5:4. Dále pak neuspěli se Žďárem, Povážskou Bystricou, Technikou Brno a se Znojmem. Oplatí mu dnes prohru?
Hezký středeční večer přeji všem příznivcům hokeje. Příprava na novou sezónu pomalu finišuje a sezóna tak už doslova klepe na dveře. My se prostřednictvím tohoto textového online přenosu zaměříme na duel mezi druholigovými týmy SHKM Baník Hodonín a HC LERAM Orli Znojmo.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

SHKM Baník Hodonín – HC LERAM Orli Znojmo

1:6

konec (0:4, 0:0, 1:2)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 42. Štefka (TS) – 3. Karafiát (Hodinář, Beránek), 4. Masař (Bícha, Havlát), 11. Urban (Špaček, Matějka), 13. Havlát (Bícha), 45. Havlát (Bícha, Kubíček), 58. Beránek (Sova, Hodinář)

SHKM Baník Hodonín: Piták (Dolíška) – Zukal, Polesný (A), Sedláček, Švejda, Němec, Lašák, Rauš – Štefka, Mach, Novák – Dobiáš, Luža, Hložánek (A) – Matěj, Peš, Bachánek – Sajdl (C)
Trenér: Aleš Bachánek

HC LERAM Orli Znojmo: Maláč (Synek) – Hrůzek, Sova, Hodinář, Jenáček, Kubíček, Motloch – Bárta, Karafiát, Beránek – Špaček, Urban, Matějka – Bícha, Havlát, Masař – Pozděna
Trenér: Milan Procházka

Rozhodčí: Schenel, Tkáč – Chramosta, Maloušek

Diváci: 365

Průběh zápasu
1. třetina
02:57 ZNO 0:1 Karafiát (Hodinář, Beránek)
03:43 ZNO 0:2 Masař (Bícha, Havlát)
10:22 ZNO 0:3 Urban (Špaček, Matějka)
12:48 ZNO 0:4 Havlát (Bícha)
15:18 HOM 2 Hložánek, vysoká hůl
Po 1. třetině
2. třetina
20:21 ZNO 2 Karafiát, vysoká hůl
HOM 2 Zukal, nedovolené bránění
29:59 ZNO 2 Sova, podrážení
31:41 ZNO 2 Motloch, hrubost
HOM 2 Bachánek, hrubost
32:34 HOM 2 Štefka, nesportovní chování
36:48 ZNO 2 Motloch, nedovolené bránění
39:12 HOM 2 Mach, sekání
Po 2. třetině
3. třetina
41:19 ZNO TS Bícha, hákování
41:19 HOM 1:4 Štefka (TS)
44:20 ZNO 1:5 Havlát (Bícha, Kubíček)
51:00 ZNO 2 Urban, podrážení
52:01 ZNO 2 Kubíček, krosček
HOM 2 Bachánek, sekání
57:34 ZNO 1:6 Beránek (Sova, Hodinář)
Konec