Menu

Další

Oktagon MMA

Wahed Nazhand - Max Handanagić

Vitěz: Nazhand

konec

07.09.2024, 21:35 • Rudolf Weber Arena, Oberhausen • Matyáš Kotlan

To je pro tento duel vše. My v Německu ovšem nekončíme, jelikož za pár minuty uvidíme zápas Grabinského a Bahníka. (21:44:32)
Skončilo atraktivní utkání mezi Wahedem Nazhandem a Maxem Handanagićem. Relativně krátký duel dokázal v prvním kole urvat prvně jmenovaný.

Od úvodu potvrzoval větší chuť afghánský borec, který měl jasný plán dostat Čecha k zemi. To se mu podařilo a po třech minutách využil pozici ke škrcení a donutil Voborníka toto střetnutí ukončit.

Vítěz: Wahed Nazhand (submise)

Konec zápasu.

03:00

Přichází relativně rychlý konec zápasu! Wahed Nazhand od počátku tahal za delší kus provazu, když Maxe brzy hodil k zemi. Afghánec si postupně připravil pozici na škrcení, na které Handanagić nedokázal reagovat. Jan Voborník ukončuje duel až po tom, co Čech nebyl při vědomí.

02:40

Opět to má Wahed dobře připravené a to pro Čecha nevypadá dobře.

02:10

Nazhand přechází do velmi dobré pozice, ze které může hrozit škrcením.

01:46

Výrazně si Handanagić pomáhá nohami u pletiva. Do lepší pozice se nedostává.

01:05

Obrana českého zápasníka je efektivní. Nebezpečí nepřichází zatím v úvahu.

00:30

Na začátek lépe začal afghánský bojovník. Ten natlačil Maxe okamžitě k pletivu.

00:01

Začátek 1. kola.
Hlavním rozhodčím v kleci bude Jan Voborník.
Paradoxně za hodně podobné písně míří vstříc kleci Wahed Nazhand.
Energická hudba doprovází do klece českého bojovníka Maxe Handanagiće.
Vážení

Nazhand ani Handanagić neměli nějaké výrazné problémy, když do 77,6 se vešli oba s přehledem.
Wahed Nazhand
MMA bilance: 8 výher / 2 porážky (OKTAGON: 1 výhra / 0 porážek)


Vůbec první afghánský zápasník v kleci OKTAGONu rozhodně zaujal všechny fanoušky. Při svém debutu totiž porazil ve Stuttgartu Jakuba Bahníka po jasné dominanci při rozhodnutí bodových rozhodčí. Právě na body Wahed nejčastěji ve své kariéře vítězí, protože se to stalo pětkrát, dvakrát na KO nebo TKO a jednou vykouzlil i submisi. Další šanci pod československou hlavičkou bude chtít chytnout za pačesy a zvítězit.
Max Handanagić
MMA bilance: 9 výher / 6 porážek / 1 remíza (OKTAGON: 2 výhry / 1 porážka)


Na svůj věk, tedy 27 let, je tento bojovník rozhodně zkušeným, protože má už za sebou 16 profesionálních zápasů. Hned v pěti z nich zaznamenal buď KO nebo TKO a pro své soupeře je rozhodně nepříjemným bojovníkem. V černožluté organizaci nastoupil již do tří střetnutí, kde rozhodně nečelil lehkým soupeřům. Prohra dorazila s Václavem Holotou, ale porazit se podařilo Farkaše a Jacobssena, přičemž druhého jmenováného ubojoval až na body. Max teď zamíří na německou půdu, na níž vyzve nebezpečného Nazhanda.
Krásný sobotní večer z německého Oberhausenu! Od 18:00 je zde v Rudolf Weber Areně po letní odmlce jubilejní 60.turnaj organizace OKTAGON MMA. Expanze k západním sousedů přinese hned 11 atraktivních zápasů a to zejména pro místní fanoušky. Na kartě se totiž objevuje 12 německých zápasníků, kteří budou chtít potěšit své příznivce. Kromě mužských střetnutí můžeme také očekávat jeden ženský duel. My jsme připravili vůbec ty nejatraktivnějším souboje. Ten další by nám mohl přinést pořádnou postojářskou bitvu, jelikož Wahed Nazhand se postaví Maxovi Handanagićovi.
Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 21:00.

Wahed Nazhand - Max Handanagić

Vitěz: Nazhand

konec


Rozhodčí: Jan Voborník.