Menu

Fotbal

3. Česká fotbalová liga (A)

FC Chomutov – FK Dukla Praha B

3:4

konec (2:2)

06.09.2024, 18:30 • Letní stadion, Chomutov • 5. kolo • David Panuška

Tipsport: 2.16 3.63 2.33 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

88

Dukla B právě vstřelila branku!
A z následné standardní situace se hosté opět prosazují a jdou do vedení. Chomutov si nepohlídal hráče ve vápně a FILIP MIKEŠ se zblízka prosadil do prázdné branky.

86

Chomutov právě vstřelil branku!
Aktivita domácích dospěla k vyrovnávací brance. Schreiner odcentroval na Škodu, který připravil míč pro mladého a střídajícího ŠTĚPÁNA HOLÁKA, který se z první trefil o levou tyčku.

51

Dukla B právě vstřelila branku!
Domácí zachybovali a obrat je na světě. SHOYA ATSUTA dostal míč před branku, kde byl úplně sám a stihl v pohodě zakončit do protipohybu brankáře Tomase.

37

Dukla B právě vstřelila branku!
A máme v Chomutově rychle srovnáno! Dukla hraje na míči a v soubojích jeden na jednoho dominuje. Zeronik nyní obeše Schreiner a přihrál před prázdnou branku, kde se trefil FILIP MATOUŠEK.

28

Dukla B právě vstřelila branku!
Hosté se ale hned dostali do rychlého útoku a srovnávají stav duelu. Zeronika sice Tomas stihl vychytat, ale na dorážku SHOYI ATSUTA již neměl.

26

Chomutov právě vstřelil branku!
Rohový kop byl zahrán nakrátko a míč se od Daniela Kováče dostal až na zadní tyčku, kde se zblízka a hlavou prosadil FILIP SCHREINER!

13

Chomutov právě vstřelil branku!
Domácí vystihli rozehrávku a šli do útoku, Daniel Kováč šel do otevřené obrany a rychle poslal míč na DANIILA DOLEČKA, který šel do vápna, seběhl si až do středu a po zemi se krásně prosadil k pravé tyčce.

FC Chomutov – FK Dukla Praha B

3:4

konec (2:2)

Zpět na online

Branky: 13. Doleček, 26. Schreiner, 86. Holák – 28. Atsuta, 37. Matoušek, 51. Atsuta, 88. Mikeš

Karty:   29. Bína (CHM), 54. Kováč (CHM), 87. Schreiner (CHM), 90+5. Holák (CHM) – 44. Holiš (DKB), 69. Zeronik (DKB), 90+3. Šťovíček (DKB)

FC Chomutov: Tomas – Schreiner, Hříbal, Kubík, Bína (55. Husič) – Hamouz (83. Holák) – Černý (90. Jansa), Kováč, Doleček – Kopta (55. Poku), Škoda.
Náhradníci: Charvát – Růžička, Holák, Vymyslický, Jansa, Poku, Husič

Trenér: Tomáš Smola

FK Dukla Praha B: Šťovíček – Pančev, Matoušek, Jelínek (71. Mikeš), Bačinský, Atsuta, Holiš, Babka (59. Šelicha), Prior, Douděra (90+3. Káža), Zeronik (71. Uher).
Náhradníci: Gothard – Šelicha, Mikeš, Uher, Kožený, Káža

Trenér: Michal Kolomazník

Rozhodčí: Baum – Flade, Krupka