Menu

Fotbal

3. Moravskoslezská fotbalová liga

FC Zlínsko – 1. SC Znojmo FK

2:1

konec (2:1)

01.09.2024, 10:15 • Stadion Otrokovice • 5. kolo • Matěj Skula

: 1.27 5.25 8.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+2

Aye Boni zatáhl unikajícího Stanleyho a stává se dalším hráčem z hostujícího celku, který obdržel žlutou kartu.

88

Střídání v týmu FC Zlínsko:
ze hřiště odchází Tomáš Weber, přichází Martin Krakovčík.

86

Poté přišla žlutá karta i pro brankáře Znojma Jakuba Ryšavého.

86

Další faul hostů za žlutou kartu. Tu vidí po dalším očividném zákroku na Stanleyho hostující kapitán Joao Miguel Carneiro Rodrigues.

80

Střídání v týmu FC Zlínsko:
ze hřiště odchází Vojtěch Pak, přichází Fabrice Sami.

80

Střídání v týmu 1. SC Znojmo FK:
ze hřiště odchází Joachim Germain Tonye Bissay, přichází Matheus Dias Teixeira.

80

Výborný návrat předvedl Charles Stanley, který byl poté zastaven nedovoleně Leandrem Caimanquem. Další žlutá karta pro hosty.

70

Střídání v týmu 1. SC Znojmo FK:
ze hřiště odchází Bakr Sadiq Abdellaoui, přichází Abdou Ndoye.

70

Domácí záložník Tomáš Weber byl po odehrání balon hodně ostře faulován kopačkou hostujícího Vojtěcha Koukala. Takový zákrok si klidně říkal o červenou kartu, ale nakonec sudí Prokůpek udělil jen žlutý kartonek.

66

Hostující Dinis Ieseanu hodně ostře atakoval domácího Vojtěcha Paka a dostává zaslouženou žlutou kartu.

63

K exekuci se postavil Robert Russmann, ale trefil jen vzdálenější tyčku znojemské branky! Tlak domácích bude pokračovat rohem.

60

Tomáš Weber vybojoval balon a následně byl jasným faulem zastaven. Hříšník Germain Tonye Bissay obdržel zaslouženou žlutou kartu.

52

Charles Stanley se na pravé straně prodral až do vápna a poté otestoval pozornost brankáře Ryšavého, který míč dokázal vyrazit.

50

Pernatského nahrávka na Rolince neprošla, vzápětí si navíc domácí fotbalista přidržel Koukala a vidí žlutou kartu.

39

Žlutou kartu dostal hostující Rafael Viegas Ferreira.

34

Po Russmannově centru hlavičkoval Jura a poté hlavně Suchý, míč poskakoval po brankové čáře, ale brankář Ryšavý jej za lajnu nepustil.

32

Caimanque fauloval Juru, za následné komentáře na adresu rozhodčího vidí žlutou kartu asistent znojemského trenéra Joao Pedro Mendes Redondo.

23

Avšak vyrovnání zápasu nepřipustil brankář Josef Andres, který zakončení Abdellaouiho na pravé strany branky vyrazil! Skvělý zákrok domácího gólmana.

22

Po odkopu Jury zahrál v pokutovém území rukou Robert Russmann, penalta pro Znojmo!

20

Zlínsko spálilo další tutovku. Další hlavičku kapitána Suchého odvrátil Viegas Ferreira jen k Danovi, který přiklepnul míč ještě Stanleymu, ten však zakončil jen vedle branky.

20

Vzápětí tlak domácích pokračoval po další hlavičce Suchého a bezprostřední dorážce Rolince, ale znovu výborný gólman Znojma.

20

Russmann znovu kroutil míč z rohu, tentokrát ale neskóroval vzápětí hlavičkoval Suchý, ale brankář Ryšavý podržel svůj celek.

15

Po Weberově centru a hlavičce Pernatského Zlínsko skórovalo potřetí, ale branka kvůli ofsajdu nemůže platit.

9

Tým Zlínsko právě vstřelil branku!
Tak dnes to vypadá na zajímavou přestřelku! K exekuci rohového kopu se postavil ROBERT RUSSMANN a svůj centr zakroutil přímo do branky Znojma. Brankář Ryšavý nedokázal zasáhnout a dnes již podruhé inkasoval.

4

Znojmo právě vstřelilo branku!
Avšak dlouho to netrvalo a je v Otrokovicích vyrovnáno! Hostující Rafael Viegas Ferreira našel přesným centrem nabíhajícího LEANDRA SAMPERA CAIMANQUEHO, který zblízka doklepl míč do sítě – 1:1.

1

Tým Zlínsko právě vstřelil branku!
Tak to je start jako hrom pro domácí, hned první útok totiž končí gólem! Vojtěch Pak dostal trochu prostoru na levé straně, po jehož následné nahrávce centroval Russmann a našel svou pobídkou nohu JAKUBA ROLINCE, který špičkou kopačky usměrnil balon do sítě – 1:0.

FC Zlínsko – 1. SC Znojmo FK

2:1

konec (2:1)

Zpět na online

Branky: 1. Rolinc, 9. Russmann – 4. Caimanque

Karty:   50. Pernatskyi (OTR) – 32. Mendes (asistent) (ZNO), 39. Ferreira Viegas (ZNO), 60. Tonye Bissay (ZNO), 66. Ieseanu (ZNO), 70. Koukal (ZNO), 80. Caimanque (ZNO), 86. Carneiro Rodrigues (ZNO), 86. Ryšavý (ZNO), 90+2. Boni (ZNO)

Neproměněná penalta: 23. Abdellaoui (ZNO), brankář Andres zneškodnil

FC Zlínsko: Andres – Mirvald, Suchý (C), Jura, Russmann, Pernatskyi, Weber (88. Krakovčík), Dano, Stanley, Rolinc, Pak (80. Sami)
Náhradníci: Jílovec – Zbranek, Andriiak, Studený

Trenér: Lubomír Adler

1. SC Znojmo FK: Ryšavý – Tonye Bissay (80. Teixeira), Carneiro Rodrígues (C), Silas, Abdellaoui (70. Ndoye), Ieseanu, Koukal, Boni, Caimanque, Ferreira Viegas, Mendes
Náhradníci: Kaba, Silvano, Guillao, Solomka, Sylla

Trenér: Félix Amorim Reis Rui Miguel

Rozhodčí: K. Prokůpek – D. Šimoník, A. Slováček

Diváci: 190