Menu

Fotbal

Chance Národní Liga

AC Sparta Praha B – FC SILON Táborsko

1:2

konec (1:0)

01.09.2024, 15:00 • Stadion FK Viktoria Žižkov (Praha) • 8. kolo • Daniel Ryl (@D_Ryl)

Tipsport: 2.09 3.67 3.19 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+4

Emoce houstnou. Na útočné polovině byl ve vzdušném souboji o míč příliš důrazný David Skopec (TAB), který po úderu do Tošnara vidí žlutou kartu. Spartě se ale čas krátí.

86

Navíc se na sparťanské straně žlutí, protože Jakub Tošnar (SPB) byl v souboji se soupeřem pozdě a jeho tvrdý skluz je potrestán žlutou kartou.

62

Střídačka Táborska s hlavním trenérem se hlasitě zlobí, pro což mám trošku pochopení. Jakub Uhrinčať (SPB) před vlastní šestnáctkou zatáhl rozběhnutého Djordjiće a vidí žlutou kartu. Tady se ale mohlo i červenat, což je důvod hostujícího vzteku.

38

Role se obrací, jelikož na levé straně unikl Heppner a Hynek Hruška (SPB) si v souboji pomohl zatažením za dres.

34

Máme tu zvrat! Šiler si u jedné ze střídaček přehodil Martina Foltyna (TAB), který ho vzápětí naprosto evidentně přidržel. To by šlo pochopit, kdyby už jednu žlutou neměl. Naprosto zbytečné a hloupé vyloučení hostujícího hráče.

24

Tohle už bylo moc vidět. Martin Foltyn (TAB) na polovině hřiště přidržel Okekeho, za což dostává žlutou kartu – není o čem.

AC Sparta Praha B – FC SILON Táborsko

1:2

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 4. Šiler – 65. Djordjić (pen.), 84. Nečas

Karty:   38. Hruška (SPB), 62. Uhrinčať (SPB), 86. Tošnar (SPB) – 24. Foltyn (TAB), 90+4. Skopec (TAB)   34. Foltyn (TAB)

AC Sparta Praha B: Surovčík – F. Říha (87. Vitarigov), Uhrinčať, Večerka (C) – Hodouš (82. Osmani), Mokrovics (65. Hranoš), Okeke, Hruška (46. Tošnar), Penxa – Rus (82. Michl), Šiler.
Náhradníci: Heerkens – Cissé, M. Jedlička, V. Novák, Váňa.

Trenér: L. Loučka

FC SILON Táborsko: Kerl – Schindler, Foltyn, P. Novák (C), Heppner (82. Nečas) – Plachý (76. J. Mach), Bláha, Skopec – Novotný (39. Koné), Nešický (76. Varačka), Hais (46. Djordjić).
Náhradníci: Pastornický – Afolabi, Kopáček, Kubovský, Nsunzu, Schramhauser.

Trenér: R. Nádvorník

Rozhodčí: Radina – Lakomý, Malimánek