Menu

Fotbal

MONACObet liga

FK POHRONIE – MŠK Púchov

0:0

konec (0:0)

30.08.2024, 18:00 • 6. kolo • Filip Kosnáč sk

Tipsport: 2.07 3.6 2.87 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

V zápase 6. kola MONACObet ligy medzi Pohroním a Púchov sme sa gólu nedočkali, keďže zápas priniesol len málo gólových príležitostí a negatívnym spôsobom ho ovplyvnilo aj vylúčenie domáceho hráča Kambiho po polhodine hry, pretože hosťom v ofenzíve chýbala potrebná kvalita na to, aby zužitkovali dlhú presilovku. Naopak v druhom polčase boli určite bližšie k otvoreniu skóre domáci, ale Kujabi hneď v jeho samom úvode trafil len brvno a neskôr v tutovke zlyhal Mašlej, keď hostí zachránil Vavrúš, a tak sa stretnutie skončilo zaslúženou bezgólovou remízou. To je odo mňa z tohto zápasu všetko, ďakujem za pozornosť a prajem Vám príjemný zvyšok dňa! (19:55:15)

90+2

Koniec zápasu.

90+2

Ani v poslednej minúte nadstaveného času to nevyzerá, že by mal padnúť gól a zápas sa tak už zrejme skončí bezgólovou remízou.

90+1

Domáci po dlhšej chvíli konečne rozohrali štandartnú situáciu, ktorá však nič zaujímavé nepriniesla a po centri sa napokon pískal útočný faul.

90

Tak ešte za protesty žltá karta aj pre domáceho trénera Ferčíka.

89

Žltá karta pre tím MŠK Púchov (Pobořil).

88

Jokel na ľavej strane našiel Mašleja, ktorý sa však individuálne nedokázal presadiť v súboji jeden proti jednému.

86

Striedanie v tíme MŠK Púchov:
z ihriska odchádza Kapusniak, prichádza Kaufman.

85

Naopak domáci zrejme budú spokojní aj s bodom, aj keď najmä v druhom polčase boli viackrát blízko k streleniu prvého gólu, čo ich môže mrzieť.

84

Hostia pokračujú v nepresnostiach pri útočnej snahe, takže naďalej to vyzerá, že dnes nevyužijú veľmi dlhú presilovku.

83

Žltá karta pre tím MŠK Púchov (Kapusniak).

81

Striedanie v tíme FK POHRONIE:
z ihriska odchádza Kujabi, prichádza Lutka.

80

Jurička si v tejto chvíli celkom zavaril, keď pri dobrom napádaní nastrelil útočníka hostí, ale našťastie pre domácich sa od neho lopta odrazila mimo priestor domácej brány.

79

Postavenie mimo hry na strane hostí, takže ani ďalšia útočná snaha hostí neprinesie zakončenie.

78

Po centri hostí do pokutového územia domácich sa pískala hra rukou na hosťujúcej strane, takže napokon žiadne nebezpečenstvo pre domácich.

77

Kvocera bol na pravej strane zastavený nedovoleným spôsobom, takže hostia budú rozohrávať štandartnú situáciu.

76

Žltá karta pre tím MŠK Púchov (Tandara).

75

Momentálne ešte priestor na krátku prestávku pre obe mužstvá na občerstvenie pred záverečnou štvrťhodinou

74

Striedanie v tíme MŠK Púchov:
z ihriska odchádza Mráz, prichádza Kvocera.

74

Striedanie v tíme MŠK Púchov:
z ihriska odchádza Pilný, prichádza Moško.

72

Žltá karta pre tím FK POHRONIE (Kujabi).

70

Nie je však vôbec poznať, že hostia v druhom polčase hrajú presilovku a treba povedať, že domáci v ňom zatiaľ boli rozhodne bližšie k otvoreniu skóre.

69

Jednoduchá akcia domácich a Khiminets si loptu potiahol dopredu, ale jeho krížne zakončenie z hranice šestnástky nebolo príliš nebezpečné a letelo výrazne vedľa ľavej tyče hosťujúcej brány.

68

Ale aj hostia len s veľmi nepresným pasom na ľavú stranu, takže Jurička bude rozohrávať od vlastnej brány.

67

Domáci sú predsa len v posledných minútach v ofenzíve nebezpečnejší, ale Khiminetsov dlhý pas dopredu bol nepresný.

66

Veľmi nepresný center Kujabiho z pravej strany, ktorý sa už nepodarilo Khiminetsovi udržať v hre.

64

Domáci predviedli rýchly prechod do útoku a Horvát skvelou prihrávkou medzi dvoch obrancov hostí vysunul do vyloženej šance Mašleja, ale jeho zakončenie ľavačkou zlikvidoval nohou Vavrúš!

62

Domáci si poradili s viacerými dlhými nákopmi, ale Hydara tiež dlho nepodržal loptu a nepresná prihrávka skončila u hostí.

61

Žltá karta pre tím MŠK Púchov (Obšivan).

60

Zaujímavá šanca pre domácich, keď Horvát pripravil pozíciu na strelu tesne za hranicou pokutového územia pre Hydaru, ktorý však pálil len výraznejšie vedľa ľavej tyče hosťujúcej brány.

58

Ale aj Martinek nepresným pasom loptu len odovzdal Juričkovi, takže je tu opäť priestor pre domácich.

57

Kujabiho veľmi nepresná prihrávka na nového hráča na hracej ploche Khiminetsa, a tak domáci veľmi ľahko odovzdali loptu hosťom.

56

Striedanie v tíme FK POHRONIE:
z ihriska odchádza Lovyniuk, prichádza Khiminets.

55

Ani v tejto chvíli sa hosťom nepodarilo zaútočiť po pravej strane, keďže ich akcia skončila nepresnou prihrávkou.

54

Kopičár sa snažil presadiť na pravej strane, ale napokon útočnú akciu hostí zastavilo postavenie mimo hry.

52

Na opačnej strane to tiež z diaľky vyskúšal Hydara, ale jeho strela letela len pár metrov vedľa ľavej tyče hosťujúcej brány.

51

Hosťom sa predsa len podarilo predviesť rýchly útok do útoku, napokon sa k zakončeniu spoza šestnástky dostal Tandara, ale s jeho pokusom si ľahko poradil Jurička.

50

Hostia si vymieňajú veľmi pomaly len v zadnej línii a zatiaľ sa neodvážili loptu posunúť na útočnú polovicu.

48

Hostia museli rozohrávať až z vlastnej polovice a zapojiť sa mohol aj brankár Vavrúš.

47

Hostia zahrávali už šiesty rohový kop v zápase, ktorý však domáci bez problémov odvrátili do bezpečia.

46

To mohol byť vynikajúci vstup oslabených domácich do druhého polčasu, keď Kujabi sa po dobrej prihrávke skvelým spôsobom uvoľnil na hranici pokutového územia, ale ranou len opečiatkoval brvno hosťujúcej brány!

46

Začal sa druhý polčas.
V prvom polčase zápasu medzi Pohroním a Púchovom gól nepadol, keďže sme videli len veľmi málo gólových šancí a aj tie skončili na oboch stranách nevyužité. Hostia napokon predsa len strelili gól zásluhou Pilného v nadstavenom čase prvého polčasu, ale veľmi rýchlo bol zrušený pre jasné postavenie mimo hry. Najdôležitejšou situáciou z doterajšieho priebehu zápasu je tak vylúčenie Kambiho, ktorý videl druhú žltú kartu už po polhodine hry a výrazne tak oslabil domácich. Druhý polčas sa začne približne o 19:02.

45+2

Prvý polčas sa skončil.

45+2

Na opačnej strane si domáci ešte vybojovali vôbec prvý rohový kop v zápase, ktorý však nič nebezpečné nepriniesol.

45+1

Hostia sa na chvíľu tešili z úvodného gólu, keď Mrázovu strelu Jurička len vyrazil, ale gólová dorážka Pilného bola už z ofsajdovej pozície.

45

Zaujímavá akcia v podaní domácich, ale Mašlej ešte chcel v pokutovom území hľadať spoluhráča, lenže jeho nepresná prihrávka skončila u Vavrúša.

43

Domácim sa nedarí dlhšie podržať loptu, takže hostia majú v posledných momentoch navrch a možno budú chcieť prevahu využiť ešte v rámci prvého polčasu.

42

Domáci prekvapivo vystriedali už v prvom polčase, pričom nie je isté, či išlo len o taktický zámer vzhľadom na hru v oslabení alebo dôvodom sú nejaké zdravotné problémy Masaryka, ale každopádne striedajúci Mašlej sa už ocitol v postavení mimo hry.

41

Striedanie v tíme FK POHRONIE:
z ihriska odchádza Masaryk, prichádza Mašlej.

40

Ani z tejto štandartnej situácie hostia neboli nebezpeční, keďže sa pískal útočný faul, aj keď paradoxne na hracej ploche zostal otrasený hosťujúci hráč Pobořil.

39

Domáci odvrátili ďalší center hostí už na piaty rohový kop v zápase pre Púchov.

38

Domácim sa podarilo pohroziť, keď Horvát zakončoval pohotovo z otočky, ale Vavrúš bol pripravený a predviedol istý zákrok.

37

Najprv nebezpečný Kapusniakov center z pravej strany sa domácim podarilo odvrátiť, ale hostia sa dostali ešte k ďalšej centrovanej lopte, po ktorej prišlo nepresné hlavičkové zakončenie.

36

Je zrejmé, že po vylúčení na domácej strane hostia budú môcť viac držať loptu a pripravovať si svoje útočné akcie.

35

Na opačnej strane sa hostia dostali k hlavičkovému zakončeniu a zakročiť musel Jurička, ale dodatočne sa pískalo postavenie mimo hry.

34

Napriek tomu, že domáci už hrajú v oslabení, tak sa v ďalšej veľkej šanci ocitol Kujabi v pokutovom území hostí, keď dostal presnú prihrávku pod seba, ale prízemnú strelu namieril len vedľa ľavej tyče brány hostí!

32

V tejto chvíli sa Kambi dopustil hlúpeho sklzu v strede poľa, po ktorom vidí zaslúžene druhú žltú kartu v zápase a domáci budú dohrávať zápas v desiatich!

31

Žltá karta pre tím FK POHRONIE (Kambi).

30

Napokon sa hostia dostali k zakončeniu po odrazenej lopte, ale strela letela len do stredu brány a Jurička si s ňou na dvakrát poradil a na opačnej strane sme videli veľkú príležitosť pre domácich, keď Kambi vymyslel skvelú kolmú prihrávku na Kujabiho, ktorý však zlyhal proti vybehnutému Vavrúšovi a minul pravú tyč hosťujúcej brány!

29

Z ľavej strany hostia vyslali center do pokutového územia, ktorý Hydara odhlavičkoval len na štvrtý rohový kop pre Púchov.

28

Masaryk sa snažil individuálne presadiť, ale nevyšlo mu obhodenie proti dvojici protihráčov a lopta doputovala až k Vavrúšovi.

27

Postavenie mimo hry na hosťujúcej strane, v ktorom sa ocitol Pilný.

26

Naďalej však sledujeme vyrovnaný priebeh hry a domáci zatiaľ určite nie sú nebezpečnejším mužstvom.

25

Už sa však pokračuje a Kujabi prihrával z pravej strany do pokutového územia, kde si nabehol Masaryk, ale jeho nevydarené zakončenie skončilo len u pripraveného Vavrúša.

23

Hra je už chvíľu prerušená, keďže momentálne sa obe mužstvá občerstvujú počas prestávky.

21

Nedovolený zákrok na Kujabiho v strede poľa sa nepískal, takže hostia vyrazili dopredu a napokon z toho bola strela, ktorá letela len pár metrov vedľa pravej tyče domácej brány.

20

Prvá gólová príležitosť pre hostí, keď bola ponechaná výhoda a v pokutovom území domácich sa po dobrej prihrávke ocitol jeden z hosťujúcich hráčov v súboji jeden proti jednému, ale jeho zakončenie na poslednú chvíľu zblokoval skvelým defenzívnym zákrokom Jokel!

19

Domáci sa však bez problémov ubránili a do protiútoku vyrazil Horvát, ale nedokázal sa presadiť hneď proti trojici protihráčov.

18

Hostia boli aktívni na ľavej strane a podarilo sa im získať už tretí rohový kop v zápase.

17

Jokel to spravil veľmi dobre na ľavej strane a pripravil palebnú pozíciu pre spoluhráča tesne za hranicou šestnástky, ale bola z toho len veľmi nedôrazná prízemná strela a jednoduchý zákrok pre Vavrúša.

16

Tandarova prihrávka na Kopičára bola nepresná, takže dopredu môžu vyraziť domáci.

14

Pekný pas dostal Masaryk na ľavú stranu, ktorý si loptu naviedol na stred a jeho zakončenie z hranice pokutového územia bolo zblokované, následne ešte nepresne pálil Hydara.

13

Ale ani druhý roh hostí nebol vôbec nebezpečný, naopak pískal sa útočný faul a rozohrávať môžu domáci.

12

Hostia vybojoval už druhý rohový kop v zápase, keď Kapusniakovu prihrávku zblokoval Kambi.

11

Žltá karta pre tím FK POHRONIE (Kambi).

10

Horvát sa snažil vybojovať loptu pre domácich v blízkosti pokutového územia hostí, ale pískal sa jeho faul na Kopičára.

9

Kopičár s Levaiom potrebujú ošetrovanie, ale snáď budú môcť v dnešnom zápase pokračovať, inak by to bola veľká strata pre hostí.

8

Veľmi zaujímavá situácia, keď sa dvaja hosťujúci hráči Kopičár a Levai nešťastne zrazili na útočnej polovici a do protiútoku mohol vyraziť Horvát, ale športovo zakopol loptu mimo hraciu plochu.

6

Veľkú prvú príležitosť v zápase si vypracovali domáci, keď Kujabi mal množstvo priestoru na pravej strane a jeho krížna prízemná strela len tesne minula ľavú tyč hosťujúcej brány!

5

Nepresná prihrávka na hosťujúcej strane, takže rozohrávať bude domáci brankár Jurička.

4

Už sa však v hre pokračuje bez ošetrovanie domáceho hráča a momentálne sledujeme len boj o zisk lopty v strede poľa.

3

Lovyniuk zostal ležať po tvrdom strete v strede hracej plochy a hra je na chvíľu prerušená.

2

Hostia získali prvý rohový kop v zápase, po ktorom sme videli dosť nepresné hlavičkové zakončenie a brankár Jurička nemusel zasahovať.

1

Výkop mali hostia, ale veľmi rýchlo odovzdali loptu domácim, ktorí sa však tiež dopustili nepresnosti pri rozohrávke.

1

Stretnutie sa práve začalo.
Úvodné zostavy:

FK POHRONIE: Jurička – Teplan (C), Havrylenko, Straňák, Lovyniuk, Hydara, Kambi, Jokel, Horvát, Masaryk, Kujabi
Náhradníci: Šemrinec, Lučaník, Macej, Mihálik, Khiminets, Zábojník, Mašlej, Lutka, Sambou
Tréner: M. Ferčík

MŠK Púchov: Vavrúš – Tandara, Pobořil, Obšivan, Levai, Kopičár, Martinek, Loduha, Mráz (C), Kapusniak, Pilný
Náhradníci: Vavrík, Panáček, Ovšonka, Brezáni, Kvocera, Lacko, Moško, Kaufman
Tréner: M. Zimen

Rozhodca: Ochotnický – Straka, Cisko.
Vitajte pri sledovaní zápasu 6. kola MONACObet ligy, v ktorom Pohronie privíta Púchov. Domáci vstúpili do sezóny veľmi dobre, keď v piatich zápasoch nazbierali až desať bodov, pričom sa nachádzajú len o skóre za Liptovským Mikulášom a Šamorínom na štvrtom mieste tabuľky a na vedúce Zlaté Moravce strácajú len tri body. Naopak hostia sú na tom horšie, keď si prvé víťazstvo pripísali až v poslednom kole, okrem toho raz remizovali a dvakrát prehrali, takže so štyrmi bodmi sa nachádzajú až na desiatom mieste tabuľky. Pohronie je tak miernym favoritom dnešného zápasu, pričom v prospech domácich hovorí aj bilancia vzájomných zápasov, ale posledné vzájomné meranie síl zvládol Púchov, keď v predposlednom kole minulej sezóny vyhral v Žiari nad Hronom jednoznačne 3:0.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.

FK POHRONIE – MŠK Púchov

0:0

konec (0:0)

Zpět na online

Karty:   11. Kambi (POH), 72. Kujabi (POH) – 61. Obšivan (PUC), 76. Tandara (PUC), 83. Kapusniak (PUC), 89. Pobořil (PUC)   31. Kambi (POH)

FK POHRONIE: Jurička – Teplan (C), Havrylenko, Straňák, Lovyniuk, Hydara, Kambi, Jokel, Horvát, Masaryk, Kujabi
Náhradníci: Šemrinec, Lučaník, Macej, Mihálik, Khiminets, Zábojník, Mašlej, Lutka, Sambou

Trenér: M. Ferčík

MŠK Púchov: Vavrúš – Tandara, Pobořil, Obšivan, Levai, Kopičár, Martinek, Loduha, Mráz (C), Kapusniak, Pilný
Náhradníci: Vavrík, Panáček, Ovšonka, Brezáni, Kvocera, Lacko, Moško, Kaufman

Trenér: M. Zimen

Rozhodčí: Ochotnický – Straka, Cisko