Menu

Fotbal

Francouzská Ligue 1 McDonald’s

Olympique Lyon – RC Štrasburk

4:3

konec (1:1)

30.08.2024, 20:45 • Parc Olympique Lyonnais, Lyon • 3. kolo • Petr Frömel

Tipsport: 2.07 3.77 3.58 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+8

Žlutá karta pro tým Olympique Lyon (Gift Orban). Kartu inkasuje za protesty, kdy se dožadoval autového vhazování u pokutového území soupeře. Zbytečný karetní trest.

90+7

Žlutá karta pro tým Olympique Lyon (Adryelson).

90+1

Střídání v týmu Olympique Lyon:
ze hřiště odchází Duje Ćaleta-Car, přichází Adryelson.

87

Střídání v týmu Olympique Lyon:
ze hřiště odchází Nemanja Matić, přichází Tanner Tessmann.

82

Střídání v týmu RC Štrasburk:
ze hřiště odchází Emanuel Emegha, přichází Jeremy Sebas.

75

Žlutá karta pro tým RC Štrasburk (Marvin Senaya).

74

Střídání v týmu RC Štrasburk:
ze hřiště odchází Saïdou Sow, přichází Diego Moreira.

72

72. Gift ORBAN - 4:3

72

Lyon právě vstřelil branku!
Velký obrat je dokonán, kdo by to ještě před patnácti minutami tipoval. GIFT ORBAN si vyskočil na centr a hlavou usměrnil míč k bližší tyči, kam gólman hostujícího mančaftu nedosáhl.

69

Střídání v týmu RC Štrasburk:
ze hřiště odchází Habib Diarra, přichází Marvin Senaya.

68

Střídání v týmu RC Štrasburk:
ze hřiště odchází Sebastian Nanasi, přichází Sékou Mara.

63

63. Gift ORBAN - 3:3

63

Lyon právě vstřelil branku!
Gól platí. Lacazetteho střílenou přihrávku se podařilo ve vzduchu tečovat GIFTOVI ORBANOVI, po jehož teči se míč odrazil od vzdálenější tyče do sítě.

61

61. Ainsley MAITLAND-NILES - 2:3

61

Lyon právě vstřelil branku!
Domácí to ještě nevzdávají a snižují. Karl-Johan Johnsson dokázal ještě první velkou šanci zneškodnit, když vyrazil míč na břevno, avšak k odraženému balónu doběhl AINSLEY MAITLAND-NILES a z dorážky se nemýlil.

59

Střídání v týmu Olympique Lyon:
ze hřiště odchází Georges Mikautadze, přichází Malick Fofana,
ze hřiště odchází Abner, přichází Gift Orban.

58

58. Emanuel EMEGHA - 1:3

58

Štrasburk právě vstřelil branku!
Ta tam je aktivita Lyonu z první půle, soupeř přidává další gól. Po chybě na půlící lajně si EMANUEL EMEGHA zpracoval křižnou přihrávku od Wileyho a upaloval sám na gólmana, jehož se štěstím překonal střelou mezi nohy. Perri se míče dotkl, ale vyrazit jej nedokázal.

48

48. Andrey SANTOS - 1:2

48

Štrasburk právě vstřelil branku!
Hosté začínají druhý poločas stejně jako ten první, rychlým gólem. Dïlane Bakwa odcentroval levačkou na hranici malého vápna, kde si na centr vyskočil ANDREY SANTOS a hlavou poslal balón ke vzdálenější tyči, kam se Karl-Johan Johnsson natahoval marně.

46

Střídání v týmu RC Štrasburk:
ze hřiště odchází Félix Lemaréchal, přichází Caleb Wiley.

45+2

45+2. Corentin TOLISSO - 1:1

45+2

Lyon právě vstřelil branku!
Už se zdálo, že střelecká smůla Lyonu nebude mít konce, opak je však pravdou. Alexandre Lacazette sice v první velké šanci trefil vzdálenější tyč, míč se od ní odrazil a zpracoval si jej CORENTIN TOLISSO, který i za pomoci teče protihráče dostal balón do sítě.

45+1

Hned ta první nabídla velkou možnost, Georges Mikautadze zůstal nepohlídán a po přihrávce z pravé strany zakončoval přízemní střelou přes protihráče, avšak Karl-Johan Johnsson dokázal zasáhnout.

44

Domácí mohli v závěru první půle vyrovnat, Georges Mikautadze naběhl do otevřené obrany, na přihrávku se mu nabízel Lacazette, jenž by se ocitl sám před brankářem, jenže jeho spoluhráč s číslem 69 na dresu se rozhodl zakončit sám, načež adresoval slabý pokus do míst, kde stál připravený brankář.

33

Žlutá karta pro tým Olympique Lyon (Abner).

29

Neuvěřitelné, ani tohle není gól. Karl-Johan Johnsson napřed s velkým štěstím vyškrábl míč na břevno, následovala skrumáž před jeho svatyní, kdy se žádnému z hráčů Lyonu nepovedlo dostat míč do volné části brány. Nakonec přeci jen Clinton Mata vystřelil, avšak jeho pokus byl zblokován do zámezí.

23

Hodně tvrdá rána, kterou vyslal na hostující bránu Georges Mikautadze, v síti neskončila, Karl-Johan Johnsson dokázal balón vyrazit.

19

Emanuel Emegha se dobře vyhnul ofsajdu a běžel sám na gólmana, Lucas Perri však protihráči dobře zmenšil střelecký úhel, prudkou ránu vyrazil a podržel své barvy.

17

Žlutá karta pro tým RC Štrasburk (Guéla Doué).

11

Velká šance Lyonu, Alexandre Lacazette střílel levačkou z levé strany, jeho přízemní pokus ale Karl-Johan Johnsson vyrazil levou nohou.

3

3. Sebastian NANASI - 0:1

3

Štrasburk právě vstřelil branku!
Hosté jdou velmi rychle do vedení. Dïlane Bakwa poslal z pravého křídla přihrávku do vápna, kde se Matovi nepovedlo odehrál míč do bezpečí, čehož využil SEBASTIAN NANASI, jenž si popošel s balónem blíže ke středu a Perriho překonal střelou do bližšího dolního rohu.

Olympique Lyon – RC Štrasburk

4:3

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 45+2. Tolisso, 61. Maitland-Niles, 63. Orban (Lacazette), 72. Orban (M. Fofana) – 3. Nanasi, 48. A. Santos (Bakwa), 58. Emegha (Wiley)

Karty:   33. Abner (LYO), 90+7. Adryelson (LYO), 90+8. Orban (LYO) – 17. G. Doué (SSG), 75. Senaya (SSG)

Držení míče: 47 % : 53 %.
Střely na branku: 13:7. Střely mimo: 2:2. Rohy: 9:2. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 10:6.

Olympique Lyon: Perri – Mata, Ćaleta-Car (90+1. Adryelson), Niakhaté – Maitland-Niles, Caqueret, Matić (87. Tessmann), Tolisso, Abner (59. Orban) – Mikautadze (59. M. Fofana), Lacazette (C).
Náhradníci: Descamps – Kumbedi, Benrahma, M. Diawara, Molébé.

Trenér: P. Sage.

RC Štrasburk: Johnsson – G. Doué, Sow (74. Moreira), A. Sylla – Bakwa, A. Santos, Doukouré, Nanasi (68. Mara) – Lemaréchal (46. Wiley) – Diarra (69. Senaya), Emegha (82. Sebas).
Náhradníci: Risser – Fila, Mwanga, Diong.

Trenér: L. Rosenior.

Rozhodčí: T. Léonard – B. Parinet Le Tellier, L. Reyes