Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Villarreal CF – Celta de Vigo

4:3

konec (1:2)

26.08.2024, 21:30 • Estadio de la Cerámica (Villarreal) • 3. kolo • Vojtěch Martinek (@mrtnkv)

Tipsport: 1.67 4.28 5.06 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je ode mne pro dnešek vše, přeji vám příjemný zbytek večera. Napočtenou někdy příště! (23:51:09)

Dnešní utkání sledovalo 19 651 diváků.
Fanoušky Villarrealu může těšit i pohled na tabulku, aspoň dočasně se totiž posouvají na první místo. V sobotu žlutou ponorku čeká trip do Valencie, zatímco Celta o den později zamíří do Pamplony.
Neuvěřitelný. Tak lze jedním přídavným jménem popsat dnešní duel mezi Villarrealem a Celtou Vigo, který se vyklubal v sedmigólovou přestřelku s extrémně dramatickým finišem. Hosté se sice oklepali z dvougólové smrště, kterou prošli kolem šedesáté minuty, a krátce před koncem základní hrací doby se vrátili do hry hlavičkou Starfelta, jenže nakonec se přeci jen vrací domů s prázdnou. Žluté ponorce totiž v doslova ten poslední možný moment zařídil výhru Parejo, a to proměněnou penaltou.

Držení míče: 45 % : 55 %.
Střely na branku: 9:9. Střely mimo: 11:5. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 8:7.

90+10

Konec zápasu.

90+11

Žlutou kartu ještě inkasuje Nicolas Pépé (VLR), který se zřejmě nechal unést během oslav trefy.

90+10

90+10. Dani PAREJO - 4:3

90+10

Villarreal právě vstřelil branku!
...ale DANI PAREJO se okamžitě vydal za balónem, jemně jej tečoval do obrovského prázdného prostoru na vzdálenější straně a stává se hrdinou tohoto zápasu! Sedmigólovou přestřelku pro sebe urvou domácí – 4:3!

90+10

To je neuvěřitelné, Villar správně odhadl stranu a Parejův pokutový kop vyráží před sebe...

90+10

Exekutorem penalty bude Parejo.

90+9

90+9. K Álvarézově zákroku na Pépého došlo už v šestnáctce. Penalta!

90+9

Co standardku, Estadio de la Cerámica v závěru nastavení uvidí rovnou penaltu! VAR si rychle prohlédl Álvarézův zákrok a změnil verdikt na hřišti, to je hororový finiš pro Celtu!

90+8

Tohle ze strany Huga Álvareze (CVG) bylo naprosto okaté zatažení za záchranou brzdu, Barryho nyní stáhl k pažitu na samotné hranici pokutového území. Domácí tak získávají velmi slibnou standardku.

90+6

Ofenzivní tažení Villarrealu rychle vyhořelo, hosté se přesouvají vpřed a získávají rohový kop.

90+5

90+5. Swedbergův únik vychytal Conde.

90+5

Swedberg měl hned dvakrát v bleskovém sledu na kopačce vítězný gól, v obou případech ale v tváři v tvář strážci domácí svatyně pohořel! Conde si připisuje naprosto klíčové zákroky!

90+4

Albiol si na nedostatek práce rozhodně stěžovat nemůže, tentokrát si počíhal na Minguezův centr a odhlavičkoval ho pryč. Hosté jsou ale stále v útoku.

90+3

Balón v úvodu nastavení kontroluje Celta, která se zatím drží daleko od Condeho svatyně.

90+2

Swedberg si v domácím vápně nedokázal rychle zpracovat přihrávku ze strany, čehož okamžitě využil Albiol a balón bez váhání nakopl ke středové čáře.

90+1

Začalo nastavení, trvat bude aspoň 8 minut.

90

Tohle opravdu není duel vhodný pro kardiaky, Beltrán na druhém konci hřiště orazítkoval zadní tyč! Úvod vloženého třetího kola LaLigy si pro nás připravil neskutečnou bitvu!

89

89. Tenhle gól domácích nemohl platit kvůli ofsajdu dorážejícího Comesañi.

89

Neuvěřitelné, neuvěřitelné a ještě jednou neuvěřitelné! Domácí zaútočili a Gueyeho ránu Villar jen vyrazil na nehlídaného Comesañu, který zakončil přesně mezi tři tyče! Radost na tribunách ale rychle ukončil postranní sudí, zásah totiž padl z postavení mimo hru!

88

Williot Swedberg (CVG) pár desítek sekund po velké šanci fauloval a dostává žlutou kartu.

86

86. Swedbergovu hlavičku reflexivně vyrazil Conde.

86

Výborná práce domácího gólmana! Conde zachránil nervózní Villarreal bravurním zákrokem a vyrazil Swedbergovu jedovatou hlavičku! Celta byla kousíček od čtvrtého zásahu!

85

Je znát, že inkasovaný gól domácí pořádně rozhodil. Pape Gueye (VLR) si prohlíží jednoznačně zaslouženou žlutou kartu po hodně bídném skluzu.

84

Ochozům se ani trochu nelíbí ostrý zákrok Álvareze na Péreze, po kterém žlutá ponorka ztrácí míč na půli soupeřů. Azurový klub může vyrazit do útoku.

83

Cardona na straně našel dlouhou přihrávku Pareja, jenže za posledního zadáka vyrazil příliš brzy. Domácí výpad rychle zastavuje zvednutý praporek.

82

Hosté jsou sice ve varu a opakovaně se derou dopředu, ale Conde zatím moc práce nemá.

81

Rozhodčí podruhé v zápase trestá za protesty, ke žluté kartě se tentokrát prohádal Raúl Albiol (VLR).

80

80. Carl STARFELT - 3:3

80

Celta Vigo právě vstřelila branku!
Bláznivý souboj ve Villarrealu ještě nekončí, Celta vstává z mrtvých a deset minut před koncem základní hrací doby srovnává! Mingueza se po rohovém kopu dostal k míči a vyslal centr na střed vápna, kde si na balón parádně naskočil CARL STARFELT a ukázkově jej hlavou nasměroval za Condeho – 3:3!

78

Hra po restartu běžela jen pár sekund, než Comesaña na křídle srazil na pažit Swedberga. Celta tak získává slibný volný kop na pravé straně.

76

Pokračující hostující akci definitivně utnul odpískaný ofsajd, následuje další pauza na občerstvení.

75

Jailson se pokusil odčinit svůj vlastní gól a krátkou přihrávkou na kraj vápna chtěl do zakončení poslat Aspase, který si ale nedokázal divoký míč zkrotit.

74

Střídání v týmu Celta de Vigo (5/5):
ze hřiště odchází Borja Iglesias, přichází Tasos Douvikas.

73

Vigo bylo v prvním poločase vepředu efektivní, po pauze mu ale zdánlivě zvlhnul střelný prach. Obrana Villarrealu Condemu výrazně usnadňuje život.

72

Střídání v týmu Villarreal CF (5/5):
ze hřiště odchází Álex Baena, přichází Pape Gueye.

71

K od praporku letícímu míči se před bránou dostal Barry, který ale svůj střelecký účet nerozšířil. Jeho další hlavička zamířila pouze nad tři tyče.

70

Dost možná smrtící ránu chtěl nyní hostům zasadit Pépé, jehož zakončení na přední tyč ale Villar špičkami prstů vysunul za svatyni. Následuje rohový kop.

70

Střídání v týmu Celta de Vigo (3–4/5):
ze hřiště odchází Javier Manquillo, přichází Williot Swedberg,
ze hřiště odchází Alfonso González, přichází Iago Aspas.

68

Hra se po divočině posledních minut uklidnila, ani jednomu týmu se teď nedaří vyrazit do útoku.

67

Femenía chtěl nastartovat další domácí akci dlouhým nákopem, kterému ale chyběla notná dávka přesnosti. Balón padá až k připravenému Villarovi.

66

Kouč Giráldez na dvougólovou smršť okamžitě reaguje a v zámezí chystá střídání, jeho svěřenci na hřišti se mezitím bezúspěšně snaží prorazit ke Condemu.

64

64. JAILSON - 3:2

64

Villarreal právě vstřelil branku!
Obrat dokonán, tak tohle je pro azurový výběr pořádně studená sprcha! Třetí gól Villarrealu zařídila souhra dvou náhradníků: Pépé po pravé straně skvěle naběhl do vápna a následně naservíroval balón před bránu přímo k Pérezovi, který se ho nakonec nemusel ani dotknout. Míč si totiž do brány srazil zadák JAILSON – 3:2!

63

Žlutá ponorka se rychle dala dohromady a vrátila se do útoku, Baena zakončil kousek nad břevno.

61

61. Brankář Conde vyřešil velký závar ve svém pokutovém území.

61

No ale pozor, obrana Villarrealu znovu zmatkovala a Celta se málem bleskově vrátila do vedení! Chaosu před Condem se pokusil využít nabíhající Álvarez, který ale zasáhl jen chumel těl před domácí svatyní!

60

60. Thierno BARRY - 2:2

60

Villarreal právě vstřelil branku!
Žlutá ponorka zničehonic vykouzlila další gól, tomu říkám povedené střídání! Cardona se tentokrát ocitl v roli asistenta, když zachránil skákající míč na zadní čáře a nasměroval ho přímo k nedostatečně střeženému THIERNU BARRYMU, jehož hlavička pak zaplula přesně k zadní tyči! Znovu máme srovnáno – 2:2!

59

Střídání v týmu Villarreal CF (3–4/5):
ze hřiště odchází Yeremi Pino, přichází Nicolas Pépé,
ze hřiště odchází Arnaut Danjuma, přichází Thierno Barry.

58

Střídání v týmu Villarreal CF (2/5):
ze hřiště odchází Eric Bailly, přichází Logan Costa.

58

Střídání v týmu Celta de Vigo (1–2/5):
ze hřiště odchází Ilaix Moriba, přichází Fran Beltrán,
ze hřiště odchází Sergio Carreira, přichází Hugo Álvarez.

57

Villarreal pomalu postupuje dopředu. Co nevidět se poprvé bude střídat také na straně Viga.

55

Kiko Femenía (VLR) neodpískaný pokutový kop nese hodně těžce a za protesty vidí žlutou kartu.

54

Z ochozů se ozývá hlasitý pískot, tohle dle domácích fanoušků mělo vést k penaltě. Femenía se sesunul na pažit po kontaktu s Bambou, hra ale pokračuje dál.

53

Manquillovi vstup do druhého dějství vyšel na jedničku. Po výborném souboji s Comesañem nyní u tyče zakročil proti nízkému centru z dílny Pareja.

52

Poprvé padla žlutá karta. Ilaix Moriba (CVG) okatě podržel Baenu, který jej pak rukou lehce zasáhl do obličeje. Trestán je nicméně jen první jmenovaný.

51

Danjuma byl odzbrojen před hostující šestnáctkou, Celta následně míč odkopla na opačnou stranu hřiště. Villarreal ho tak loví z hloubi vlastní části.

50

Manquillo zavřel Comesañovi cestu na křídle a nechal míč sjet až za zadní čáru. Sice přitom soka stáhl k zemi, ale dle sudího vše zůstalo v mezích pravidel.

49

Po rohovém kopu se k balónu dostal čerstvý Pérez, který hodlal prokličkovat skrz hostující obranu až k Villarovi. Početní přesilu ovšem nepřekonal.

48

Borci v azurovém ze série opatrných přihrávek vytěžili roh, který dnes budou zahrávat teprv podruhé.

47

Moriba zachytil dlouhé vhazování z dílny jednoho z jeho spoluhráčů a přesunul hru na domácí polovinu hřiště, kde Celta rozjela rozvážnou kombinaci.

46

Střídání v týmu Villarreal CF (1/5):
ze hřiště odchází Gerard Moreno, přichází Ayoze Pérez.

46

Začal druhý poločas.
První poločas je za námi a nutno podotknout, že na Estadio de la Cerámica se zatím rozhodně nenudíme! Celta těží z chyb domácí obrany a po úvodních pětačtyřiceti minutách se těší z náskoku 2:1, zatímco Villarreal sice často kontroluje balón, ale zatím se mu nedaří vymyslet něco kloudného před hostující svatyní. Inu, uvidíme, co nám nabídne další část.
Držení míče: 52 % : 48 %.
Střely na branku: 5:5. Střely mimo: 7:2. Rohy: 6:1. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 4:2.

Druhý poločas začne přibližně ve 22:35.

45+4

První poločas skončil.

45+3

Krátce po sobě zkusili Villara centry potrápit Cardona s Femeníou, jenže ani jeden balón nepadl na úrodnou půdu. Ve Villarrealu toho už nejspíš moc neuvidíme.

45+2

Častěji jsou v závěru úvodního poločasu na míči domácí, Celtě se nedaří soky pořádně odzbrojit.

45+1

V ochozech to zašumělo, Villarreal se dostal do kvalitní šance! Baena ve vápně prodloužil letící míč k levé tyči, ale Villar balónu včas spadl do dráhy! Stav 1:2 tedy platí dál!

45

Hlavní rozhodčí nastavuje 4 minuty.

44

Domácí jsou pod tlakem. Conde si tentokrát standardku Celty pohlídal a míč, který Rodríguez namířil k zadní tyči, suverénně vyboxoval ven ze šestnáctky.

43

Úvodní poločas se pomalu chýlí ke konci. Skoro to vypadá, že Villarreal ztratil dech, v posledních momentech totiž mají více ze hry hostující borci.

41

Bailly si dnešní duel za rámeček rozhodně nedá! González z něj udělal kužel a poté, co pronikl do malého vápna, za sebou nechal i příliš akčního Condeho! Villarreal měl opravdu obrovské štěstí, že se Albiol včas vrátil na brankovou čáru a postavil se následnému zakončení do cesty!

40

Moriba se těsně za hranicí šestnáctky svalil na trávník, dle rozhodčího se ale o faul nejednalo. Bitva tak pokračuje dál, Celta penaltu kopat nebude.

39

Kdyby tohle mohl Baena zkusit znovu, určitě by to udělal. Míč se totiž z nařízeného kopu pokusil nasměrovat do bližšího vinglu, jenže výrazně minul.

38

Velmi slibnou standardku si pro sebe tentokrát vybojovali domácí, rozhodčí po faulu Rodrígueze míč umístil jen několik čísel před hostující vápno.

37

Mingueza se tentokrát blýskl v obraně a vyhrál sprinterský souboj s Cardonou, po kterém míč od rohového praporku odehrál ke středové čáře.

36

Celta se znovu ocitla pod tlakem. Femenía vzdušným centrem od postranní čáry připravil hlavičku pro Baenu, míč pak ale zamířil jen přesně do středu brány.

35

Villarreal rychle ukončil hostující protiútok. Baena se pasem přes střed hřiště pokusil nastartovat brejk hráčů ve žlutém, jenže jeho balón zachytil Jailson.

34

Pokračujeme. Jailson měl jen krátce po restartu plné ruce práce v šestnáctce, kde byl nucen tečovat nebezpečný pas na malé vápno za bránu.

32

Bitva se na malou chvíli zastavuje, rozhodčí totiž po Minguezově trefě nařizuje pauzu na občerstvení.

31

31. Oscar MINGUEZA - 1:2

31

Celta Vigo právě vstřelila branku!
Baillyho faul domácí nakonec vyšel hodně draho, divoký duel ve Villarrealu dostává další zápletku! Exekuce standardky se ujal OSCAR MINGUEZA, který míč krásnou střelou nasměroval na vzdálenější stranu svatyně a opravdu nádherným zakončením vrací hostům vedení – 1:2!

30

Bailly si nepohlídal kopačku a ve snaze odehrát míč nakopnul Iglesiase do holeně. Rozhodčí okamžitě zastavuje hru, kartu nicméně z kapsy nevytahuje.

29

Bamba se protáhl s míčem za středovou čáru a rozjel kombinaci Celty, která se snaží po velmi dlouhé době strávené v obraně proniknout před Condeho.

28

Domácí mají více ze hry i nadále. Parejo se dlouhým nákopem pokusil vysunout do vápna jednoho ze spoluhráčů, našel ovšem jen připraveného obránce.

26

26. Sergi CARDONA - 1:1

26

Villarreal právě vstřelil branku!
Domácí dlouhý a neúprosný nápor přetavili ve vyrovnávací gól, ani ne po půlhodině hry začínáme zase od začátku! Moreno již pátý rohový kop Villarrealu v tomto zápase prodloužil na zadní tyč, kam se bleskově přesunul nikým nestřežený SERGI CARDONA a skluzem poslal míč přesně pod břevno – 1:1!

24

Jailson si pohlídal domácí centr a hlavou jej tečoval za bránu, je z toho čtvrtý roh pro Villarreal.

23

Žlutá ponorka v posledních minutách srovnává statistiku držení míče, která nyní zní 45 % : 55 %.

22

Borci v azurovém drží míč na středu bitevního pole a čelí vysokému napadání ze strany protihráčů.

21

Villarreal z druhého rohu soupeře moc nepotrápil, ale obratem získává třetí. K praporku se vrací Baena.

20

Po ukázkové narážečce se do prázdného prostoru ve vápně bleskově přesunul Baena, jehož jedovatou střelu pak ale Villar vyrazil na rohový kop! Brankář Viga teď tým drží nad vodou!

19

Sledujeme velmi povedenou pasáž hry ze strany domácích, kteří tentokrát nepustili soupeře ke své bráně a po krátké době znovu rychle táhnou do útoku.

17

Moreno tentokrát už Villara potrápil a nutno podotknout, že gólman Celty to neměl vůbec jednoduché! Forvard Villarrealu přetavil pěkný centr z levého křídla v nepříjemné zakončení na tyč, které ale gólman tygřím skokem lapil!

16

Žlutá ponorka získala první roh, po kterém před hostující svatyní vznikl naprostý chaos! Nejaktivnějším borcem během série odrazů u bližší tyče byl Pino, kterému ale balón pouze smolně proskákal kolem kopačky!

15

Villarreal drží soupeře pod tlakem, Villar teď musí být ve střehu. Domácí se nicméně zatím trápí v koncovce, ve statistice přesných střel mají stále jen nulu.

14

O relativně rychlou odpověď se chtěl postarat Moreno, jehož projektil ale zamířil jen nad břevno.

12

12. Borja IGLESIAS - 0:1

12

Celta Vigo právě vstřelila branku!
Trpělivost nese ovoce, azurový celek se po bleskové akci ujímá vedení! González se po parádním nákopu dostal do vápna a nechal za sebou i vysunutého gólmana Condeho. Střelu pak sice vyrazil protihráč na brankové čáře, jenže míč se dostal jen k dobíhajícímu BORJU IGLESIASOVI a ten si jednoduchou dorážkou zapisuje první gól od přestupu z Betisu – 0:1!

11

Hostující zadáci operují s míčem na kopačkách u středové čáry, do kombinace se zapojuje i Villar. Ze strany Viga je to zatím velmi trpělivé.

10

Damián Rodríguez se s bolestivou grimasou pomalu zvedá z trávníku poté, co jej razantně sestřelil Albiol. Celta získává volný kop na své polovině hřiště.

8

Villar si pohlídal Morenovu odraženou střelu a schoval ji do svého náručí, Villarreal se po delší době vrací na míč a může zkusit opět přejít do ofenzívy.

7

Bailly se prodral kolem Gonzáleze a věřil si i na Carreiru, ten jej ovšem těsně za půlicí lajnou odzbrojil.

6

Hraje se nahoru dolu. Mingueza sice pronikl vpřed po straně a navzdory dotěrnému Cardonovi se dostal i k centru, který ale padá jen do Condeho rukavic.

5

Hostující gólman stále čeká na první zákrok. Nic na tom nezměnilo ani nepovedené zakončení Femeníi z levého křídla, které jen projelo kolem zadní tyče.

4

Villarreal se zmocnil balónu a snaží se uklidnit hru, před Villarovu bránu se aspoň prozatím nežene.

3

Vigo otevírá třetí minutu hry první přesnou střelou. Rodríguezův projektil ještě tečoval Bamba, ale domácí gólman jej zvládl vyrazit mimo nebezpečí.

2

Hosté jsou zatím aktivnějším celkem na ploše, kombinují a hledají cestu před Condeho svatyni.

1

Celta si rychle získala míč a pokusila se se přesunout vpřed dlouhým nákopem na vysunutého Bambu, který ale zblokoval jeden z protihráčů ve žlutém.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní výkop obstará Villarreal, jdeme na věc!
Oba celky nastupují na hrací plochu, oba ve svých tradičních barvách: domácí ve žluté, hosté v modré.
Ještě jednou vás zdravím a přeji vám příjemný pondělní večer, utkání začíná za pár minut. Níže si v mezičase můžete prohlédnout dnešní kompletní sestavy.
Úvodní sestavy:

Villarreal CF: Conde – Femenía, Bailly, Albiol (C), S. Cardona – Pino, Comesaña, Parejo, Baena – G. Moreno, Danjuma.
Náhradníci: Reis – Achúmáš, Kambwala, Terrats, A. Pérez, Barry, Pépé, Navarro, Gueye, L. Costa, Solà.
Trenér: Marcelino.

Celta de Vigo: Villar (C) – Manquillo, Starfelt, Jailson – Carreira, Moriba, Dam. Rodríguez, Mingueza – A. González, B. Iglesias, Bamba.
Náhradníci: Guaita, M. Vidal – Aspas, Durán, J. Rodríguez, Swedberg, H. Álvarez, Beltrán, Sotelo, Douvikas, Aidoo, C. Domínguez.
Trenér: Claudio Giráldez.

Rozhodčí: Ortiz – Garrido, Santiago.
DNEŠNÍ DELEGACE

Hlavním rozhodčím dnešního střetnutí bude Miguel Ortiz, který od svého debutu v LaLize v roce 2021 dosud odřídil 56 zápasů v nejvyšší soutěži. Na stranách budou asistenti José Garrido a Guillermo Santiago.
LOŇSKÉ VZÁJEMNÉ ZÁPASY

Můžeme jen doufat, že dnešní večerní měření sil mezi Villarrealem a Vigem bude tak poutavé jako jejich loňské vzájemné bitvy. V obou totiž padlo hned pět gólů, přičemž konečné skóre vždy znělo 3:2 ve prospěch týmu, který hrál na doma.

5. 5. 2024: Celta Vigo – Villarreal 3:2
20. 12. 2023: Villarreal – Celta Vigo 3:2
CELTA DE VIGO

Hosté z Galicie prožívají přímo výborný vstup do nové sezóny: po prvních dvou kolech mají na kontě plný počet bodů a s celkovým skóre 5:2 jim náleží průběžné první místo. V bitvách proti Alavésu i Valencii sice zprvu prohrávali, ale v obou případech se jim nakonec podařilo otočit výsledek ve svůj prospěch.

Celta tak poprvé od sezóny 2005/2006 odstartovala ročník ve španělské nejvyšší soutěži dvěma výhrami v řadě. Nemalý podíl na jejich dosavadních úspěších nese mimo jiné i jejich kapitán Iago Aspas, který se prosadil v obou zápasech. Přidá dnes sedmatřicetiletý veterán další zásah na trávníku Villarrealu?
VILLARREAL CF

Žlutá ponorka se dnes večer představí na vlastním hřišti jen tři dny poté, co vyválčila plný počet bodů na Estadio Sánchez Pizjuán. Páteční bitvu v Seville už ve druhé minutě gólem odšpuntoval navrátilec z hostování v Evertonu Danjuma a ač domácí následně odpověděli trefou Lukébakia, hostům v samotném závěru zařídila vítězství parádní volej Ayozeho Péreze – 2:1.

Villarreal tak uspěl navzdory tomu, že byl statisticky horším týmem na trávníku, a výsledkově navázal na povedený výkon v prvním kole, kdy před svými fanoušky remizoval s favorizovaným Atléticem. Proti Madriďanům dokonce hned dvakrát vedl, ale oba celky se nakonec rozešly za stavu 2:2. Uvidíme, zdali se mu doma podaří potrápit i dalšího soupeře.
Příjemné pondělí u sledování španělského fotbalu! Vložené třetí kolo prestižní LaLigy dnes odšpuntuje souboj mezi Villarrealem a Celtou Vigo.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:30.

Villarreal CF – Celta de Vigo

4:3

konec (1:2)

Zpět na online

Branky: 26. S. Cardona (G. Moreno), 60. Barry (S. Cardona), 64. Jailson (vla.), 90+10. Parejo – 12. B. Iglesias, 31. Mingueza, 80. Starfelt (Mingueza)

Karty:   55. Femenía (VLR), 81. Albiol (VLR), 85. Gueye (VLR), 90+11. Pépé (VLR) – 52. Moriba (CVG), 88. Swedberg (CVG), 90+8. H. Álvarez (CVG)

Neproměněná penalta: 90+10. Parejo (VLR), brankář Villar zneškodnil

Držení míče: 45 % : 55 %.
Střely na branku: 9:9. Střely mimo: 11:5. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 8:7.

Villarreal CF: Conde – Femenía, Bailly (58. L. Costa), Albiol (C), S. Cardona – Pino (59. Pépé), Comesaña, Parejo, Baena (72. Gueye) – G. Moreno (46. A. Pérez), Danjuma (59. Barry).
Náhradníci: Reis – Achúmáš, Kambwala, Terrats, Navarro, Solà.

Trenér: Marcelino.

Celta de Vigo: Villar (C) – Manquillo (70. Swedberg), Starfelt, Jailson – Carreira (58. H. Álvarez), Moriba (58. Beltrán), Dam. Rodríguez, Mingueza – A. González (70. Aspas), B. Iglesias (74. Douvikas), Bamba.
Náhradníci: Guaita, M. Vidal – Durán, J. Rodríguez, Sotelo, Aidoo, C. Domínguez.

Trenér: Claudio Giráldez.

Rozhodčí: Ortiz – Garrido, Santiago.

Diváci: 19 651