Menu

Fotbal

3. Česká fotbalová liga (A)

FC Viktoria Plzeň B – Dynamo České Budějovice B

0:3

konec (0:2)

25.08.2024, 10:30 • Luční ulice • 3. kolo • Tadeáš Zeman (@Tadeasze)

Tipsport: 1.16 5.07 9.17 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je tady konec zápasu mezi B-týmy Plzně a Českých Budějovic. Po gólech Háka, Štindla a Práška se zrodil překvapivý výsledek 0:3, a hosté si tak připisují první výhru do tabulky. Domácí nenavázali na výkon v prvním kole a po dnešním zápase zůstávají na třech bodech.

Já se s Vámi loučím a přeji hezký zbytek dne. (12:21:39)

90+1

Konec zápasu.

90

Hlavní rozhodčí nastavuje 1 minutu.

88

James Bello se dostal k míči na pravé straně a pokoušel se ještě vymyslet nějakou zajímavou přihrávku do vápna. Nesetkal se ale s úspěchem a hostující obrana v klidu odklízí míč do bezpečí.

87

Všichni už zvedali ruce nad hlavu a vypadalo to, že se domácí dočkali aspoň čestného úspěchu. Míč ale jen rozvlnil boční síť.

86

Několik soubojů bylo na pravé straně a hosté uvedou míč do hry autovým vhazováním.

84

Centr přilétl z levé strany do vápna Plzně, ale tam nebyl žádný z hráčů Budějovic. Jeden z domácích stoperů chtěl vrátit míč hlavou na brankáře, ale to se mu vůbec nepovedlo. Hlavička to byla nepřesná a nakonec skončila na břevně, to mohl být velmi kuriózní vlastní gól.

83

Hosté napadali rozehrávku soupeře, ale nakonec je jim pískán faul. Domácí tak rozehrají na své polovině.

82

K vidění teď bylo několik ostrých zákroků, po kterých na hřišti zůstávají ležet dva hráči. Vše se ale obešlo bez žlutých napomínání.

80

Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň B:
ze hřiště odchází Ricardinho, přichází Nováček.

Střídání v týmu Dynamo České Budějovice B:
ze hřiště odchází Prášek, přichází Mašek.

78

Domácí se dostali do přečíslení tři na dva a vyřešili ho dobře. Ricardinho našel na pravé straně úplně volného Jamese Bella, který se zbavil protihráče a navedl si balón do středu hřiště, odkud vypálil na branku. Jeho pokus z hranice vápna ale skončil pouze na břevně.

77

Hosté poslali do vápna centr ze standardní situace. Míč ale odklidila domácí obrana do bezpečí a i následné snažení Českých Budějovic nemělo dlouhého trvání.

76

Po gólu hostů sledujeme stejný obrázek hry. Plzeňáci drží míč, ale v dostatečné vzdálenosti od branky Českých Budějovic.

74

Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň B:
ze hřiště odchází Valenta, přichází Hašek,
ze hřiště odchází Panoš, přichází Planeta.

Střídání v týmu Dynamo České Budějovice B:
ze hřiště odchází Loužecký, přichází Smejkal.

72

Hosté jsou dnes v obraně velmi důslední a všechny nadějné situace Viktorky řeší s naprostým klidem. Domácí ve druhém poločase snad ještě nevystřelili na branku.

70

Po faulu jednoho z plzeňských zůstal ležet na zemi hostující hráč a vypadá to, že bude potřebovat ošetření. Tuto pauzu oba celky využily k občerstvení.

67

Do vápna domácích přiletěl další centr z rohového kopu a znovu měli viktoriáni problémy. Nakonec se ke střele zpoza vápna dostal jeden z hráčů hostí, ale jeho střela jen minula pravou tyč.

66

Domácí se snaží probojovat do vápna Českých Budějovic, ale ty si dnes počínají skvěle v defenzivní činnosti a hráče Plzně do ničeho nepouští.

64

Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň B:
ze hřiště odchází Falout, přichází Doubek.

63

63. PRÁŠEK - 0:3

63

Dynamo B právě vstřelilo branku!
Na centr od rohového praporku si nejvýše naskočil MARTIN PRÁŠEK a hlavičkou k pravé tyči upravuje na 3:0. Tohle už s plzeňskou Viktorií nevypadá dobře.

61

Střídání v týmu Dynamo České Budějovice B:
ze hřiště odchází Štindl, přichází Polanský.

59

James Bello se probojoval k míči a pokusil se najít někoho ze svých spoluhráčů ve vápně. Jeho centr ale skončil pouze v rukavicích Aleše Valenty.

58

Hosté se dostali po levé straně až k šestnáctce Plzně a po zablokovaném centru je tady rohový kop pro černobíle.

56

Prvních deset minut sledujeme fotbal plný nepřesností, obě mužstva mají problém s přechodovou fází, a tak je to spíše boj uprostřed hřiště.

55

A další chybná přihrávka jednoho z domácích. Míč skončil až u brankáře Aleše Valenty, který chvilku podrží balón.

53

Domácí si teď vůbec nerozuměli a přihrávka jednoho z obránců končí v autu. Vhazovat budou hosté blízko poloviny hřiště.

52

Teď to více než dvě minuty byla bitva uprostřed hřiště, k vidění bylo několik soubojů a malých faulů. Nakonec tato pasáž končí ofsajdem domácích.

50

Hráči Viktorie Plzeň drží míč, ale střed hřiště je přehuštěný a nezbývá jim nic jiného než to zkoušet nakopávanými balóny. O jeden takový se pokusil jeden z obránců, ale míč skončil až u Aleše Valenty.

49

Faul byl odpískán jednomu z hráčů domácích a hosté mají výhody rozehrávky na své polovině.

47

Hosté se pokusil přejít na soupeřovu polovinu dlouhým nákopem, balón ale nenašel žádného adresáta, a míč nakonec doletěl až k Martinu Jedličkovi.

46

Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň B:
ze hřiště odchází Míka, přichází Paluska.

Střídání v týmu Dynamo České Budějovice B:
ze hřiště odchází Brabec, přichází Šimoník,
ze hřiště odchází Osmančík, přichází Novák.

46

Začal druhý poločas.
V prvním poločase jsme byli svědky převahy hráčů Plzně, kteří si ale nevypracovali žádnou velkou gólovku a naopak to byli hosté, kteří se dokázali dvakrát prosadit. Plzeň byla před zápasem považována za favorita a bude zajímavé sledovat, jak si povede ve druhé půli za nepříznivého stavu.
Druhý poločas začne přibližně v 11:32.

45

První poločas skončil.

44

44. ŠTINDL - 0:2

44

Dynamo B právě vstřelilo branku!
Po hezké průnikové přihrávce středem hřiště unikl hostující JÁCHYM ŠTINDL a samostatný únik na brankáře Jedličku zakončil po zemi k pravé tyči.

41

Hosté se pokusili zahrozit akcí po levé straně, ale nakopávaný míč byl příliš dlouhý a balón doputoval až k brankáři Jedličkovi.

40

Ricardinho si naběhl do pravého křídla na přihrávku za obranu a dostal ji perfektně do nohy. Před brankou hledal Jamese Bella, ale ten jeho přízemní centr přeběhl a míče se ujali osté.

38

Po souboji ve vápně šel k zemi jeden z hráčů Plzně a domácí se dožadovali penalty. Šlo ale o souboj čistý a hra pokračuje dál.

36

Po nepřesné rozehrávce hostů se míč dostal až k Martinu Jedličkovi, který rozjíždí akci svého týmu nákopem do levé strany.

35

Domácí při zakládání akce ztratili míč a do brejku znovu vystartovali hosté, ale nakonec z toho žádné nebezpečí pro Jedličkovu branku nebylo.

34

Na přesný míč za obranu si naběhl James Bello a hned hledal ve vápně své spoluhráče. Na zadní tyči jednoho našel, ale proti němu skvěle vystoupil Aleš Valenta a vyrazil střelu na roh.

32

Centr z pravé strany přilétl do vápna Českých Budějovic, ale situaci skvěle odhadl Aleš Valenta a dokázal ze vzduchu sebrat míč.

30

Ten žádné velké nebezpečí nepřinesl a naopak hosté šli do rychlého brejku, který přinesl zakončení, ale slabá střela z kopačky jednoho z hostů nenadělala brankáři Martinu Jedličkovi žádné potíže.

29

Hráči v červenomodrých dresech jsou usazeni na polovině soupeře a po zablokované střele jednoho z hráčů domácích bude následovat rohový kop,

28

James Bello napadal rozehrávku hostů a počínal si skvěle. Po jeho snažení budou domácí vhazovat na polovině soupeře.

27

Technické problémy se nám podařilo vyřešit, ale bohužel až po tom, co padl úvodní gól. Podrobnosti o něm přineseme později.

23

23. HÁK - 0:1

23

Dynamo B právě vstřelilo branku!
Hosté rozbili tlak domácích a v polovině prvního poločasu se ujímají vedení. První branku Českých Budějovic v letošní sezóně vstřelil TOMÁŠ HÁK.

22

Bohužel se potýkáme s technickými problémy, které se snažíme vyřešit. Do té doby nebudeme schopni psát, co přesně se děje na hřišti.

20

Domácí rozjeli další akci až od brankáře Martina Jedličky, ale jejich snažení bylo ukončeno těsně za polovinou hřiště. Vypadalo to, že hosté půjdou do brejku, ale ani jejich akce neměla dlouhého trvání a míče se po chvilce zmocnili znovu domácí, kteří zakládají akci po levé straně.

18

James Bello stál úplně volný uvnitř šestnáctky soupeře a chtěl dostat přihrávku. Jeden ze spoluhráčů si ho všiml, ale poslal nepřesný míč, po kterém bude následovat odkop od branky.

16

Znovu aktivní Ricardinho na levé straně. Tentokrát si přes tři hráče navedl míč na střelu a pokusil se ohrozit Aleše Valentu přízemní střelou. Ta ale letěla jen doprostřed branky a budějovický brankář s ní neměl žádné větší problémy.

15

Znovu to vypadalo, že už se České Budějovice osvobodí, ale znovu si hráči Plzně počínali skvěle a vybojovali míč ještě na polovině soupeře.

13

Domácí začínají stupňovat tlak a při ztrátě míče okamžitě spustí vysoký presink. S tím mají hosté potíže a delší časový úsek se nepodívali na polovinu Plzně.

11

Centr z levé strany do šestnáctky hostů nepřinesl žádné nebezpečí a doletěl až do zámezí. Míč zpátky do hry uvedou České Budějovice autovým vhazováním na své polovině.

10

V posledních minutách dostávají hru domácí pod kontrolu a jsou častěji na míči. České Budějovice ale dobře napadají a ztěžují jim rozehrávku.

8

Do první velké šance se dostal Ricardinho, který dostal přihrávku na levý kraj vápna s stál tváří v tvář Valentovi. Snažil se ho překonat kličkou, ale budějovický brankář vystihl jeho pohyb a šanci dobrým zákrokem zneškodnil.

7

Na druhé straně se u šestnáctky soupeře usadili domácí, ale po jejich útočném snažení bude následovat pouze autové vhazování.

6

Pavel Osmančík dostal přihrávku do pravého křídla a myslel si, že balón nestihne. Míč se ale kvůli silnému větru zastavil a budějovický hráč mohl pokračovat v akci, ze které plynula střela, která ale byla zablokována jedním z obránců.

5

Do prvního zakončení zápasu se dostal David Krch, ale jeho přízemní pomalá střela skončila daleko vedle levé tyče.

3

První útočné snažení domácích mělo rychlého konce. Přihrávku na levém křídle nestihl jeden z útočících hráčů.

2

Rozehrávka Viktorie Plzeň byla pod velkým tlakem, ale oba stopeři si vedli skvěle a dokázali se s dobrého presinku soupeře vymanit.

2

Výkop Martina Jedličky nenašel žádného adresáta, a míč tak postupně doputoval až k hostujícímu brankáři.

1

Hlavní rozhodčí Jaroslav Coufal zahájil zápas, do kterého výkopem vstoupili hosté. Domácí Viktorka nastupuje v klasické domácí červenomodré sadě, hosté zvolili černobílou.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

FC Viktoria Plzeň B: Jedlička – Fišer (C), Ejedegba, Mika, Valenta, Ricardinho, Bello, Novák, Falout, Panoš, Lörincz
Náhradníci: Paluska, Doubek, Planeta, Hašek, Nováček, Šustr, Vlček
Trenér: Parlásek Josef

Dynamo České Budějovice B: Valenta – Böhm, Němeček (C), Loužecký, Brabec, Krch, Osmančík, Hák, Štindl, Faltus, Prášek
Náhradníci: Šimoník, Polanský, Gončarov, Smejkal, Mašek, Novák, Wolf
Trenér: Sladký Martin

Rozhodčí: Coufal – Hoch, Makovec.
Rezerva plzeňské Viktorky má za sebou zatím jeden soutěžní zápas. Odehrála ho v Hostouni a zvládla ho vítězně. Svému soupeři nasázela čtyři branky a odvezla si zasloužené tři body. Jedním gólem se blýskla také letní posila Ricardinho, se kterým se počítá do A-týmu.
Jihočeši již stihli odehrát zápasy dva a určitě by byli rádi, kdyby šel ten druhý nějakým způsobem vymazat. Po remíze 0:0 v prvním utkání přišla krutá domácí porážka 0:6 s Velvary, které všechny góly vstřelily ve druhém poločase.

V sezóně 2023/2024 spolu obě mužstva sehrála dva ligové zápasy. V obou případech bral tři body celek ze západu Čech. Domácí utkání zvládli viktoriáni poměrem 2:1 a v Českých Budějovicích pro ně bylo skóre ještě o jeden gól příznivější (3:1).
Dobré nedělní dopoledne, dnes je na programu 3. kolo 3. ČFL skupiny A a já Vás vítám u online reportáže ze zápasu Plzeň BČeské Budějovice B. Utkání se odehraje v Luční a výkop je naplánován na 10:30.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:30.

FC Viktoria Plzeň B – Dynamo České Budějovice B

0:3

konec (0:2)

Zpět na online

Branky: 23. Hák, 44. Štindl, 63. Prášek

FC Viktoria Plzeň B: Jedlička – Fišer (C), Ejedegba, Mika (46. Paluska), Valenta (74. Hašek), Ricardinho (80. Nováček), Bello, Novák, Falout (64. Doubek), Panoš (74. Planeta), Lörincz
Náhradníci: Šustr, Vlček

Trenér: Parlásek Josef

Dynamo České Budějovice B: Valenta – Böhm, Němeček (C), Loužecký (74. Smejkal), Brabec (46. Šimoník), Krch, Osmančík (46. Novák), Hák, Štindl (61. Polanský), Faltus, Prášek (80. Mašek)
Náhradníci: Gončarov, Wolf

Trenér: Sladký Martin

Rozhodčí: Coufal – Hoch, Makovec