Menu

Fotbal

Chance Liga

Bohemians Praha 1905 – FK Jablonec

1:2

konec (1:1)

24.08.2024, 14:30 • Ďolíček, Praha-Vršovice • 6. kolo • Michal Nussbauer

Tipsport: 2.4 3.48 2.93 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+5

Soukup už měl po Hrubého centr míč skoro na hlavě, ale skvěle před ním zasáhl Hanuš.

90+5

Domácí dostanou k dispozici roh, do vápna už míří i gólman Lukáš Soukup.

90

Tohle snad ani nešlo nedat! Štěpánek na půli hřiště vybojoval míč pro Krulicha, který běžel téměř osamocen na brankáře Soukupa. Pod tlakem Hůlky nahrál doprava Štěpánkovi, jenže ten nedokázal trefit úplně odkrytou bránu. Domácí stále žijí.

86

Žlutá karta pro tým FK Jablonec (Matouš Krulich). Důvodem je zmíněná nohy v těsné blízkosti Hůlkova obličeje.

85

Hůlka si seběhl až na levé křídlo, odkud poslal skákavou přihrávkou do vápna. Drchalovi se ji ale podařilo usměrnit jen těsně vedle tyče po levé ruce Hanuše.

84

Hrubého centr z rohu se po souboji odrazil na hranici vápna k Zemanovi, žolík domácího celku se opřel do míče z první a jeho prudký pokus proletěl kousek vedle šibenice! Teď si Jablonec musel zhluboka oddychnout.

83

Střídání v týmu FK Jablonec:
ze hřiště odchází Sebastián Nebyla, přichází David Štěpánek,
ze hřiště odchází Dominik Hollý, přichází Haiderson Hurtado.

82

K parádnímu gólu chyběl malý kousek! Novák naznačil centr, aby zmátl soupeře, a namísto toho se pokoušel Hanuše přelobovat z dobrých pětadvaceti metrů. Zkušený gólman nakonec stihl včas zacouvat a prsty vytáhnout míč přes břevno.

75

Střídání v týmu Bohemians Praha 1905:
ze hřiště odchází Jan Matoušek, přichází Vladimír Zeman,
ze hřiště odchází Milan Ristovski, přichází Vojtěch Novák.

74

Žlutá karta pro tým FK Jablonec (Nemanja Tekijaški).

68

Střídání v týmu FK Jablonec:
ze hřiště odchází David Puškáč, přichází Matouš Krulich,
ze hřiště odchází Bienvenue Kanakimana, přichází Jan Suchan.

66

Střídání v týmu Bohemians Praha 1905:
ze hřiště odchází Adam Jánoš, přichází Robert Hrubý,
ze hřiště odchází Jan Shejbal, přichází Dominik Pleštil.

65

Žlutá karta pro tým FK Jablonec (Sebastián Nebyla). Hlavní arbitr Lukáš Nehasil potrestal jeho faul na Júsufa.

64

Jako by se obránce Adam Kadlec už nemohl dívat na nepovedená zakončení spoluhráčů. Naběhl si na dlouhý pas Júsufa, zasekl míč okolo beka soupeře a z úhlu zkoušel překvapit Hanuše levačkou. Brankář hostí byl ale pozorný.

58

Jablonec právě vstřelil branku!
Na opačné straně už další šance končí vedoucí brankou. BIENVENUE KANAKIMANA udržel míč v souboji s Hybšem, narazil si s Puškáčem a pak se opět natlačil před Hybše. Rychlík z Burundi následně dokázal přehodil Soukupa, míč se pak od tyče odrazil do sítě. 1:2, Jablonec otáčí vývoj utkání!

57

Ristovski uvolnil Kadlece parádní patičkou, bek Klokanů pak přihrávkou na malé vápno našel Júsufa. Bahrajnský forvard byl zády k bráně, takže se rozhodl nabít Drchalovi, jemuž ale meruna poskočila a dobrá příležitost tak končí jen střelou vysoko nad.

56

S centrem Cedidly si poradil Ristovski, jenže Jablonec zůstal u míče a Souček obloučkem na zadní tyči poslal míč do prostoru, kde hlídkoval Kadlec. Toho ale ve vzdušném souboji předčil Hollý, Jablonec od vedoucí branky dělilo pár decimetrů.

54

Střídání v týmu FK Jablonec:
ze hřiště odchází Matěj Polidar, přichází Daniel Souček.

53

Domácí festival zahozených šancí má druhou kapitolu. Tenokráte Júsuf do samostatného nájezdu vysunul Matouška, tomu ale vůbec nevyšel obstřel na zadní tyč. Fandové Bohemians jen nevěřícně kroutí hlavou.

52

Za Beranovým obloučkem se hnal Čanturišvili, který obelstil Hybše a přihrával téměř z úrovně brankové čáry pod sebe. Hollý míč chytře pustil Nebylovi, jehož střela z první ale trefila jen spoluhráče Kanakimanu.

51

Po strašlivé zpětné přihrávce Polidara se míče zmocnil Júsuf a utíkal sám na Hanuše, jablonecký brankář ale skvěle zmenšil úhel a přečetl pokus bahrajnského útočníka o lob.

45+5

Matoušek opět rozkmital rychlé nohy a protiútok z vlastní poloviny dotáhl až do vápna soupeře, kde si zasekl míč okolo Cedidly a levačkou vystřelil na zadní tyč. Obránce Jablonce ale nebezpečné zakončení dokázal tečovat, balon prolétl těsně vedle tyč a Bohemians si na závěr půle střihnou rohový kop.

44

Jánoš nádherným křižným pasem přenesl hru na Kadlece, ten si i přes bránícího Polidara udělal prostor k centru. Matoušek se chystal na zakončení rybičkou, těsně před ním ale zasáhl Martinec. Bohemians budou zahrávat roh.

41

Další šance Jablonce, po níž mohou hosté schovávat hlavy v dlaních. Po rohovém kopu vyplaval na zadní tyči úplně volný Puškáč, z voleje ale zakončil nepříliš razantně a ještě k tomu mimo.

40

Kanakimana si trestuhodně jednoduše poradil s Křapkou a hnal se sám na Soukupa. Pokusil se o kličku gólmanovi a zakončení do odkryté brány, jenže střelu ve skluzu dokázal zastavit vracející se Hybš. Tohle byla stoprocentní gólovka.

39

Kombinace po ose Beran-Čanturišvili skončila přihrávkou na Polidara, který ale z necelých deseti metrů od branky nedokázal propálil obranný blok soupeře.

35

Jablonec právě vstřelil branku!
Zdánlivě nikterak zajímavou standardku využili hosté na jedničku a srovnávají skóre. Sebastián Nebyla našel centrem přesně hlavu DOMINIKA HOLLÉHO, jemuž se podařilo zakončit ideálně na zadní tyč, Soukup byl bez šance. 1:1!

28

Jánošův měkoučký centr našel přesně prostor, kam se vyšplhal Júsuf, jenže tomu se podařilo míč jen líznout. Rozehrávat se bude od Hanušovy svatyně.

14

Bohemians právě vstřelili branku!
Ďolíček je v euforii, domácí jdou do vedení! ABDALLÁH JÚSUF HILÁL při rozběhu ležérně zpomalil a pokutový kop poslal k rázně pravé tyči, zatímco brankář Hanuš se vrhnul na opačou stranu. 1:0 pro Bohemians!

13

Penalta pro Bohemians! Cedidla brnknul Drchalovi o nohy, Nehasil tak ukazuje na puntík. K balonu už kráčí Júsuf Hilál.

12

Lukáš Nehasil po konzultaci s kolegy u videa běží zkontrolovat situaci k monitoru.

11

Další pád ve vápně, tentokráte tom jabloneckém. Júsuf rozeběhl Drchala, ten se natlačil před Cedidlu a poroučel se na trávník. Videorozhodčí přezkoumávají situaci, hlavní arbitr Nehasil souboj jako za penaltový na první dobrou nepovažoval.

7

Hollý narýsoval do vápna kolmici Nebylovi, ten křižoval Hůlku a svalil se k zemi. Nehasil ale jasně ukazuje, že penaltu pískat nebude. Balon mezitím už svírá v dlaních Soukup.

6

Střídání v týmu Bohemians Praha 1905:
ze hřiště odchází Martin Dostál, přichází Adam Kadlec. Dochází tak k avizované změně.

4

Hůlka zleva prošel do vápna a předložil míč Ristovskému, který ještě nabil Matouškovi. Zakončení levačkou z vnitřku pokutového území mu ale nesedlo ale nesedlo a balon letí vysoko nad břevnem.

Bohemians Praha 1905 – FK Jablonec

1:2

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 14. Hilál (pen.) – 35. Hollý (Nebyla), 58. Kanakimana (Puškáč)

Karty:   65. Nebyla (JAB), 74. Tekijaški (JAB), 86. Krulich (JAB)

Držení míče: 56 % : 44 %.
Střely na branku: 6:2. Střely mimo: 12:4. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 16:10.

Bohemians Praha 1905: Soukup – Hůlka (C), Křapka, Hybš – Dostál (6. Ad. Kadlec), Jánoš (66. Hrubý), Ristovski (75. V. Novák), Shejbal (66. Pleštil) – J. Matoušek (75. Zeman), Drchal – Hilál.
Náhradníci: Šiman – M. Kadlec, Jindřišek, Petrák, Smrž.

Trenér: Jaroslav Veselý

FK Jablonec: Hanuš – Martinec, Cedidla, Tekijaški (C) – Čanturišvili, Beran, Nebyla (83. Štěpánek), Hollý (83. Hurtado), Polidar (54. D. Souček) – Kanakimana (68. Suchan), Puškáč (68. Krulich).
Náhradníci: Mihelak – Fortelný, Chramosta, Schánělec, Alégué.

Trenér: Luboš Kozel

Rozhodčí: Nehasil – Mokrusch, Hrabovský

Diváci: 4228