Menu

Fotbal

MOL Cup

SK Aritma Praha – TJ Sokol Hostouň

3:2

konec (2:1)

20.08.2024, 17:30 • Stadion SK Aritma Praha, Praha-Vokovice • 1. kolo • Mateo

Tipsport: 6.07 4.68 1.35 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90

Aritma právě vstřelila branku! Aritma zřejmě definitivně rozhoduje o svém postupu a penalty se tady tak pravděpodobně kopat nebudou. Do běhu dostal krásnou nahrávku VOJTĚCH MUSIL, který pak přesprintoval všechny hráče Hostouně, dostal se až do pokutového území a přesnou rychlou střelou ke vzdálenější tyči odstartoval na stadionu velkou euforii.

61

Hostouň právě vstřelila branku! A je srovnáno! Po další akci Hostouně byl jeden z jejích hráčů ve vápně faulován a tentokrát už hlavní rozhodčí nařídil penaltu. K té se postavil GRAHAM OGHENEKARO ETEMIKE, který poslal míč přesně doprostřed branky, zatímco Chundela skočil do strany a na penaltu tak nedosáhl.

42

Hostouň právě vstřelila branku! Hosté se nakonec pár minut před přestávkou dočkali snížení! GRAHAM OGHENEKARO ETEMIKE dostal přesnou přihrávku a z pokutového území usměrnil míč přesně k tyči.

39

Aritma právě vstřelila branku! Přichází druhý gól domácích! Standardní situace byla rozehrána centrem do vápna, kde se míč po několika odrazech dostal k TADEÁŠI JANDOVI, jenž následně nekompromisně zamířil k bližší tyči. Pančev se po míči natahoval, ale v cestě do sítě už mu zabránit nedokázal.

6

Aritma právě vstřelila branku! Domácí šokují hosty úvodní brankou! Aritma využila špatné rozehrávky hostí a jeden z hráčů Aritmy se vydal dopředu. Míč nakonec ještě poslal doprava na ROBINA ŠALANSKÉHO, který následně pod vybíhajícím Pančevem poslal míč do prázdné branky k bližší tyči.

SK Aritma Praha – TJ Sokol Hostouň

3:2

konec (2:1)

Zpět na online

Branky: 6. Šalanský, 39. Janda, 90. Musil – 42. Etemike, 61. Etemike (pen.)

Karty:   25. Löffler (ARI), 55. Novotný (ARI), 55. Pavlovský (ARI) – 13. Hucek (HOS), 55. Siqueira (HOS), 69. Okonji (HOS)

SK Aritma Praha: Chundela – Vožický, Bedrna (C), Janda, Löffler, Hořt, Pavlovský, Šalanský, Novotný, Musil, Juřík
Náhradníci: Roub, Šlégr, Petránek, Onufer, Tošnar, Záhoř

Trenér: Ladislav Prošek

TJ Sokol Hostouň: Pančev – Čížek, Uhlíř, De Siqueira, Januška (C), Klimenda, Etemike, Novák, Baldé, Hucek, Kytka
Náhradníci: Gerža, Kosík, Rampa, Charvát, Okonji, Šiktanc, Kolář

Trenér: Dominik Rodinger

Rozhodčí: Severýn – Polena, Zima

Diváci: 365