Menu

Fotbal

3. Moravskoslezská fotbalová liga

TJ Unie Hlubina – FC Hlučín

1:4

konec (0:1)

17.08.2024, 16:30 • Gajdošova 3280, Moravská Ostrava • 3. kolo • David Bochňák

Tipsport: 2.95 3.82 1.77 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

84

Odchází dvougólový střelec Abdoulkarim, místo něj přichází Ptáček.

83

83. ABDOULKARIM - 1:4

83

Hlučín právě vstřelil branku! Vypadá to, že je rozhodnuto! Moučka dostal míč za obranu, jeho zakončení ale brankář přizvedl pouze nad břevno, od kterého se míč odrazil zpět do hry. Míč si našel JAMIU MUHAMMED ABDOULKARIM, který trefil taktéž tyč, ale od ní se míč odrazil naštěstí pro něj do brány! – 1:4.

82

Málem to bylo o tři branky! Havran na pravé straně vymíchal obránce, následně jeho dělovku vyrazil Hatoň pouze do míst, kde stál Moučka, ale ten v dobré pozici neuspěl!

80

80. CABADAJ - 1:3

80

Hlučín právě vstřelil branku! Deset minut před koncem hosté znovu skórují a už to vypadá pro ně velmi dobře! Na přední tyč si naběhl TOMÁŠ CABADAJ, který hlavou na zadní tyč překonává bezmocného brankáře! – 1:3.

75

Poslední střídání na straně domácích. Utkání skončilo pro Förstera, místo něj přichází Byrtus. Střídá i Hlučín, místo Smékala přichází na posledních patnáct minut Šrek.

74

Žlutou kartu vidí hostující středopolař Cabadaj, který zastavoval dobře se rozvíjející útok soupeře.

71

Macíček se dostal do protiútoku, poté předložil míč na Förstera, který mohl zakončovat ze skvělé pozice, nicméně se špatně rozhodl a ještě si míč zasekl, což byla chyba. Hostující obránce jeho střelu srazil pryč. Tohle byla obrovská šance a dala se vyřešit mnohem lépe.

68

Hned trojí střídání připravil i trenér Hlučína. Končí Wala, Kania a Buchvaldek, místo nich přichází Kovala, Mládek a Havran.

68

Další střídání na straně Hlubiny. Odchází Jurčák, přichází Vykopal.

63

Střídání na straně domácích. Odchází Ligač, přichází Badalyan.

56

56. ABDOULKARIM - 1:2

56

Hlučín právě vstřelil branku! Hosté z první akce v druhém poločase udeřili a berou si vedení zpět! Wala z levé strany poslal míč do vápna, na který si naskočil JAMIU MUHAMMED ABDOULKARIM, a ten hlavou posílá míč do sítě! – 1:2.

46

46. MACÍČEK - 1:1

46

Hlubina právě vstřelila branku! Tohle bylo velmi rychlé! Po nedorozumění na straně Hlučín se prosadil PAVEL MACÍČEK, který přišel do zápasu jako střídající hráč! – 1:1.

46

Dvojité střídání udělal o poločase domácí trenér. Na hřišti už nebude operovat Badošek a Hrušovský, místo nich přichází Marciňa a Macíček.

25

25. PLESNÍK - 0:1

25

Hlučín právě vstřelil branku! Hosté se dostávají do vedení! Svou kvalitu prokázal RADIM PLESNÍK, který dostal dost prostoru na středu hřiště a zhruba z pětadvaceti metrů dělovkou k tyči nedal šanci brankáři Hatoňovi! – 0:1.

TJ Unie Hlubina – FC Hlučín

1:4

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 46. Macíček – 25. Plesník, 56. Abdoulkarim, 80. Cabadaj, 83. Abdoulkarim

Karty:   74. Cabadaj (HLU)

TJ Unie Hlubina: Hatoň – Frébort, Jurčák (68. Vykopal), Dybal, Nevřela, Förster (75. Byrtus), Badošek (46. Marciňa), Perrette, Hrušovský (46. Macíček), Ligač (63. Badalyan), Šindler (K)
Náhradníci: Bílý – Vykopal, Badalyan, Marciňa, Bělíček, Byrtus, Macíček

Trenér: Zdeněk Skotnica

FC Hlučín: Murin – Wala (68. Kovala), Plesník (K), Hasala, Kolaska – Moučka, Buchvaldek (68. Mládek), Cabadaj, Kania (68. Havran) – Abdoulkarim (84. Ptáček), Smékal (75. Šrek)
Náhradníci: Thimel – Šrek, Kovala, Praus, Mládek, Havran, Ptáček

Trenér: Lukáš Černín

Rozhodčí: David Šimoník – Kamil Prokůpek, Matej Dudek

Diváci: 375