Menu

Fotbal

Niké liga

FK Železiarne Podbrezová – MFK Skalica

7:1

konec (3:0)

17.08.2024, 18:00 • Zelpo Aréna • 4. kolo • Milan Gončár sk

Tipsport: 1.93 3.55 3.77 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+5

Podbrezová dala gól!
Toto je neuveriteľné. Podbrezová dnes Skalicu roztrhala na kusy. Sériu obrovských chýb Záhorákov domáci nemilosrdne trestajú. Ondřej Deml zachytil rozohrávku, našiel PETRA JURITKU, ktorý už nemal problém pridať siedmy gól.

90+3

Podbrezová dala gól!
Nádherný gólový moment v úplnom závere. K lopte sa v šestnástke po pätičke Slávika dostal PETER JURITKA, šikovne sa pohral s obranou, zasekol si protihráča a utešenou strelou k pravej žrdi pridal šiesty presný zásah.

90

Žltá karta MFK Skalica. Za tvrdý zákrok ju videl Michal Ranko.

87

Žltá karta FK Železiarne Podbrezová. Za faul pri striedačke bol potrestaný Peter Juritka.

85

Striedanie MFK Skalica. Skončil kapitán Martin Nagy, prišiel Mário Hollý.

83

Striedanie FK Železiarne Podbrezová. Dohral dvojgólový strelec Galčík, prišiel Samuel Ďatko.

78

Dnešné stretnutie sleduje 867 divákov.

77

Dvojité striedanie FK Železiarne Podbrezová. Dohrali Štefánik a Grešák, prichádzajú Adrián Slávik a Ondřej Deml.

75

Skóre mohlo byť ešte vyššie. Juritkov pokus spoza šestnástky vyrazil na roh brankár Junas. Skalica by sa už asi najradšej videla v autobuse.

74

Žltá karta MFK Skalica. Za protesty ju vidí Martin Mášik.

73

Podbrezová dala gól!
Akékoľvek myšlienky Skalice na zmiernenie prehry ukončil ďalší gól. Skvelý Ridwan Sanusi hrá parádny zápas. Po pravej strane potiahol loptu, ako na podnose ju naservíroval DANIELOVI SMÉKALOVI, ktorý si otvára skóre v novom pôsobisku.

72

Striedanie MFK Skalica. Dohral Yann Yao, prišiel Lukáš Leginus.

70

Veľká šanca hostí. Po centri sa k hlavičke dostal Černek, ale bravúrnym zákrokom sa prezentoval Danko.

63

Skalica dala gól!
Po preskúmaní VAR-om odpískal hlavný rozhodca penaltu za faul vo veľkom vápne, ktorú premenil JÁN VLASKO, hoci Dankovi veľa nechýbalo, aby mu strelu zneškodnil.

62

Za predošlý faul bol navyše potrestaný Samuel Štefánik.

61

A zasa nehráme. Znovu je v akcii VAR. Žeby penalta pre Skalicu?

61

Striedanie FK Železiarne Podbrezová. Dohrali Yirajang a Talakov, prišli Daniel Smékal a Peter Juritka.

54

Lenže znovu nehráme. Gól už asi dve minúty preveruje systém VAR. Čakáme...

52

Podbrezová dala gól!
Toto už vyzerá s hosťami na uterák. Vo veľkom vápne dostal obrovský priestor RIDWAN SANUSI, loptu si prehodil z jednej nohy na druhú, čím oklamal brankára a poľahky skóroval.

46

Skalica pripravila trojité striedanie. Dohrali Fábry, Kopas a Černek, prišli Taofiq Jibril, Róbert Matejov a Ján Vlasko. Tretie striedanie doplníme.

45+7

Podbrezová dala gól!
Neuveriteľné veci sa dejú na Horehroní. Yirajang telom nádherne oklamal jedného z hráčov súpera, potiahol loptu, poslal ju do behu na Sanusiho, ten priťukol ROLANDOVI GALČÍKOVI, ktorý pridal tretí gól svojho tímu.

45+3

Filip Mielke tvrdo atakoval Alvesa a vidí žltú kartu.

45+2

Gól platí a domáci tak majú sľubný náskok.

45

Podbrezová dala gól!
Železiari sa predsa len znovu tešia. V samom závere polčasu letela vysoká lopta do malého vápna, kde rybičkou zakončil Oravec. Brankár Junas najskôr zachránil, ale všade bol ALASANA YIRAJANG, ktorý predviedol dôraz a zvýšil skóre. Situáciu ale preveruje VAR, či nešlo o útočný faul.

41

Fantastický Martin Junas. Talakov vyhral kľúčový súboj, šikovne nahral Yirajangovi, ktorý pálil, ale brankár Skalice predviedol ďalší bravúrny zákrok.

40

Rozhodca Dzivjak napokon siahol do vrecka a napriek nevôli fanúšikov potrestal Vincenta Chylu.

36

Yirajang sa po veľkej chybe obrany súpera dostal do tisícpercentnej šance, no Junas včas vybehol a skvelým zákrokom zachránil svoj tím.

36

Podbrezová síce dala gól, ale mohla pridať i ďalšie. Boli sme svedkami ďalšej šance. Loptu potiahol Sanusi a rozhodol sa pre strelu po zemi spoza vápna. Minul.

34

A znovu v akcii Yirajang. Nikým nestrážený si mohol vybrať – buď strelu alebo nahrávku. Zvolil prvú možnosť, ale netrafil priestor troch žrdí. Táto situácia sa rozhodne dala vyriešiť aj lepšie.

27

Podbrezová dala gól!
Domáci sa predsa len dočkali. Do otvorenej obrany sa vrútil Yirajang, loptu pekne posunul ROLANDOVI GALČÍKOVI, ktorý ju nechytateľne poslal k pravej tyči Junasovej brány.

23

Čo ešte chcú železiari, aby dali gól? Najskôr neprekonal Junasa Grešák a následne z krkolomnej pozície ani Sanusi. Toto môže domácich na konci veľmi mrzieť.

20

Sanusi odviedol fantastickú robotu. Najskôr obral o loptu Yaa, následne i Černeka, aby loptu naservíroval Talakovovi. Severomacedónsky futbalista opäť pohrdol šancou a trestuhodne prestrelil.

16

Zelpo aréna vzbĺkla radosťou. Talakov totiž hlavou prekonal Junasa, ale postranný avizoval ofsajd. Situácia sa preveruje!

10

Obrovská šanca Skalice. Alves šikovne našiel Moronga, ktorý posielal prízemnú prihrávku do päťky, tam však dobre stál jeden z domácich obrancov. Následná strela z druhej vlny bola nepresná.

4

Talakov dostal nádhernú prihrávku, rútil sa sám na bránu, ale nepochopiteľne minul. Našťastie, rozhodca mu odmával ofsajd. Toto by mu fanúšikovia asi len ťažko odpustili, keďže tí už dlhodobo kritizujú jeho výkony.

FK Železiarne Podbrezová – MFK Skalica

7:1

konec (3:0)

Zpět na online

Branky: 27. Galčík (Yirajang), 45. Yirajang (Oravec), 45+7. Galčík, 52. Ridwan (Štefánik), 73. Smékal (Ridwan), 90+3. Juritka (Slávik), 90+5. Juritka (Deml) – 63. Vlasko (pen.)

Karty:   40. Chyla (POD), 45+3. Mielke (POD), 62. Štefánik (POD), 87. Juritka (POD) – 74. Mášik (SKA), 90. Ranko (SKA)

Držení míče: 47 % : 53 %.
Střely na branku: 11:4. Střely mimo: 7:4. Rohy: 10:3. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 13:10.

FK Železiarne Podbrezová: A. Danko – Mielke, Oravec (C), Koštrna – Grešák (77. Deml), Chyla, Štefánik (77. Slávik), Ridwan – Yirajang (61. Smékal), Talakov (61. Juritka), Galčík (83. Ďatko).
Náhradníci: Bajza – Mrva, Š. Faško, Saliman.

Trenér: Vladimír Cifranič

MFK Skalica: Junas – Černek, Ranko, Hradecky, Morong – Kopas (46. Matejov), M. Nagy (C) (85. Hollý) – Mášik, Alves (46. Vlasko), Yao (72. Leginus) – Fábry (46. Jibril).
Náhradníci: Hroššo – Podhorin.

Trenér: Pavol Majerník

Rozhodčí: Dzivjak – Hancko, Pozor