Menu

Další

Olympijské hry - Vodní slalom

Kayak Cross – muži

konec

05.08.2024, 16:28 • Nautical St - White water, Paříž • Semifinále • Michal Sklenařík

Seznam postupujících do malého finále

Jakub Grigar (SVK)
Mateusz Polaczyk (POL)
Boris Neveu (FRA)
Martin Dougoud (SUI) (16:38:36)

Seznam postupujících do velkého finále

Joseph Clarke (GBR)
Finn Butcher (NZL)
Noah Hegge (GER)
Lukáš Rohan (CZE)

2

Na prvním místě dojíždí s přehledem Noah Hegge a na druhém místě nakonec dojel Lukáš Rohan! Neveu zachyboval na poslední červené brance a český závodník se dostal před něho a zajistil si postup do velkého finále. Neveu je tedy třetí a čtvrtý skončil Dougoud, který minul jednu z branek.

2

Lukáš Rohan udělal chybu hned po startu a ztratil dost času. Hegge odjel ostatním po první červené brance, ale stahovali ho další závodníci. Dougoud minul jednu branku a Lukáš Rohan se posunul o pozici vpřed.

2

Ve druhém semifinále se nám přestaví Boris Neveu z Francie, Noah Hegge z Německa, český závodník, Lukáš Rohan, a také Martin Dougoud ze Švýcarska.

1

Joseph Clarke odskočil hned na začátku, za ním jel Butcher. Butchera následně dojela dvojice Girgar, Polaczyk, a ti spolu bojovali i na druhé červené brance. Na prvním místě dojel s přehldem Joseph Clarke, druhý Finn Butcher, třetí pak skončil Jakub Grigar a čtvrtý Mateusz Polaczyk. Bitvu o třetí místo rozhodla právě druhá červená branka, kde byl úspěšnější slovenský závodník.

1

V prvním semifinále se nám představí Joseph Clarke z Velké Británie, Finn Butcher z Nového Zélandu, Mateusz Polaczyk z Polska, a také slovenský závodník, Jakub Grigar.
Hezké pondělní odpoledne všem příznivcům vodních sportů. Dnes máme na programu čtvrtfinálové, semifinálové a také i finálové závody v Kayak Crossu můžu i žen. V tomto přenosu se zaměříme na semifinále mužů, které začne přibližně v 16:28 a na tento přenos jste rozhodně všichni zváni.
Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 16:28.

Kayak Cross – muži

konec

Zpět na online