Menu

Další

Olympijské hry - Vodní slalom

Kayak Cross – muži

konec

05.08.2024, 15:52 • Nautical St - White water, Paříž • Čtvrtfinále • Michal Sklenařík

Tak pozor! Titouan Castryck dostává penalizaci za projetí branky č. 3 a Lukáš Rohan se tak posouvá na 2. místo a postupuje do semifinále! (16:13:52)

Seznam postupujících do semifinále

Joseph Clarke (GBR)
Jakub Grigar (SVK)
Finn Butcher (NZL)
Mateusz Polaczyk (POL)
Boris Neveu (FRA)
Martin Dougoud (SUI)
Noah Hegge (GER)
Lukáš Rohan (CZE)

4

Lukáš Rohan trochu ztratil hned na začátku a Castryck si udělal velký náskok. Poté Lukáš Rohan zaútočil na Cartera, což mu vyšlo a jel třetí. Titouan Castryck nakonec končí na prvním místě, druhý dojel Noah Hegge. Lukáš Rohan dostal penalizaci za branku č. 5 a končí třetí, a Tristan Carter dostal penalizaci za „Roll“ a za branku č. 6, a tak končí až čtvrtý.

4

Ve čtvrtém čtvrtfinále se nám přestaví Titouan Castryck z Francie, Noah Hegge z Německa, český závodník, Lukáš Rohan, a také Tristan Carter z Austrálie.

3

Boris Neveu se dostal ihned po startu na první místo, následně došlo k souboji mezi Hedwigem a Andersonem na první červené brance. Poté začal více ztrácet Hedwig a už se nedocvakl na závodníky před ním. Na prvním místě tak končí domácí Boris Neveu, druhý dojel Martin Dougoud. Třetí skončil Timothy Anderson a čtvrtý Grzegorz Hedwig.

3

Ve třetím čtvrtfinále se nám představí Boris Neveu z Francie, Timothy Anderson z Nového Zélandu, Martin Dougoud ze Švýcarska a Grzegorz Hedwig z Polska.

2

Butcher šel ihned po startu na první místo a mezi Gennarem a Polaczykem došlo ke kontaktu na první červené brance. Finn Butcher celkem jasně vítězí v tomto čtvrtfinále a na druhé místě nakonec dojel Mateusz Polaczyk, který ke konci zabojoval a může se tak také radovat z postupu. Třetí končí Benjamin Savsek a čtvrtý Giovanni de Gennaro.

2

Ve druhém čtvrtfinále se nám představí Giovanni de Gennaro z Itálie, Finn Butcher z Nového Zélandu, Mateusz Polaczyk z Polska a Benjamin Savsek ze Slovinska.

1

Joseph Clarke s přehledem vítězí v tomto čtvrtfinále a druhý nakonec končí Jakub Grigar, který se tak může radovat z postupu! Jiří Prskavec to už po nevydařeném startu celkem vzdával, ale nakonec končí třetí díky chybě Manuela Ochoi na poslední brance. Ochoa tak končí čtvrtý.

1

V prvním čtvrtfinále se nám přestaví Joseph Clarke z Velké Británie, Manuel Ochoa ze Španělska, dále slovenský závodník, Jakub Grigar, a také český závodník, Jiří Prskavec.
Startovní listina

Čtvrtfinále 1
Joseph Clarke (GBR)
Manuel Ochoa (SPA)
Jakub Grigar (SVK)
Jiří Prskavec (CZE)

Čtvrtfinále 2
Giovanni de Gennaro (ITA)
Finn Butcher (NZL)
Mateusz Polaczyk (POL)
Benjamin Savsek (SLO)

Čtvrtfinále 3
Boris Neveu (FRA)
Timothy Anderson (NZL)
Martin Dougoud (SUI)
Grzegorz Hedwig (POL)

Čtvrtfinále 4
Titouan Castryck (FRA)
Noah Hegge (GER)
Lukáš Rohan (CZE)
Tristan Carter (AUS)
Hezké pondělní odpoledne všem příznivcům vodních sportů. Dnes máme na programu čtvrtfinálové, semifinálové a také i finálové závody v Kayak Crossu můžu i žen. V tomto přenosu se zaměříme na čtvrtfinále mužů, ve kterém se nám představí dva čeští a jeden slovenský závodník. Z českých řad to budou Jiří Prskavec a Lukáš Rohan, ze Slovenska poté Jakub Grigar. Čtvrtfinále mužů začne přibližně v 15:52 a na tento přenos jste rozhodně všichni zváni.
Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 15:52.

Kayak Cross – muži

konec

Zpět na online