Menu

Další

Olympijské hry - Vodní slalom

Kayak Cross – ženy

konec

05.08.2024, 15:30 • Nautical St - White water, Paříž • Čtvrtfinále • Michal Sklenařík

Seznam postupujících do semifinále

Elena Liliková (GER)
Carole Diana Bouzidiová (ALG)
Noemie Foxová (AUS)
Luuka Jonesová (NZL)
Kimberley Woodsová (GBR)
Alena Marxová (SUI)
Angele Hugová (FRA)
Ana Satilaová (BRA) (15:51:16)

4

Všechny závodnice jely od začátku za sebou, ale následně první červenou branku projela skvěle Hugová a udělala si náskok. Usová se střetla se Satilaovou dokonce na obou červených brankách a bojovaly tak o třetí místo. Na prvním místě tedy skončila domácí Angele Hugová, druhá je nakonec Ana Satilaová díky chybě Franklinové, které se nesprávně přetočila na „Rollu“. Třetí končí Viktoriia Usová a čtvrtá tedy Mallory Franklinová.

4

Ve čtvrtém čtvrtfinále se nám představí Mallory Franklinová z Velké Británie, Angele Hugová z Francie, Viktoriia Usová z Ukrajiny a Ana Satilaová z Brazílie.

3

Woodsová se dostala do čela závodu hned ze začátku. Hned na první červené brance zachybovala Doriaová Vilarrublaová a začal ztrácet. Boj o druhé místo sváděly Leibfarthová s Marxovou, ale Leibfarthová udělala chybu na poslední červené brance a soupeřce nestačila. První tedy končí s přehledem Kimberley Woodsová, druhá Alena Marxová, třetí Evy Leibfarthová a čtvrtá Monica Doriaová Villarrublaová.

3

Ve třetím čtvrtfinále se nám představí Evy Leibfarthová ze Spojených států, Kimberley Woodsová z Velké Británie, Monica Doriaová Vilarrublaová z Andorry a Alena Marxová ze Švýcarska.

2

Noemie Foxová vítězí a spolu s druhou Luukou Jonesovou s přehledem postupují do semifinále. Tyto dvě závodnice již od začátku ujely a svůj náskok si držely. Za nimi skončila třetí Funková a čtvrtá Chourrautová, která se zdržela zejména na dvou zelených brankách v řadě.

2

Ještě tedy dodejme, že trať je stejná jako ty předchozí. Závodnice čelí celkem 8 brankám, z toho je 6 zelených po proudu a 2 červené proti proudu.

2

Ve druhém čtvrtfinále pojedou Noemie Foxová z Austrálie, Luuka Jonesová z Nového Zélandu, Ricarda Funková z Německa a Maialen Chourrautová ze Španělska.

1

Elena Liliková s přehledem vítězí v této rozjížďce i přes náročný začátek, kdy se všechny závodnice střetli, ale Němka z toho vyklouzla nejlépe. Na druhém místě končí Bouzidiová. Na třetím místě poté dojela domácí Prigentová a čtvrtá končí Hornová, která zachybovala na červené brance ke konci a musela se kousek vrátit. Do semifinále postupují vždy první dvě závodnice.

1

V prvním čtvrtfinále se nám přestaví Camille Prigentová, Elena Liliková, Carole Diana Bouzidiová a Stefanie Hornová.
Startovní listina

Čtvrtfinále 1
Camille Prigentová (FRA)
Elena Liliková (GER)
Carole Diana Bouzidiová (ALG)
Stefanie Hornová (ITA)

Čtvrtfinále 2
Noemie Foxová (AUS)
Luuka Jonesová (NZL)
Ricarda Funková (GER)
Maialen Chourrautová (SPA)

Čtvrtfinále 3
Evy Leibfarthová (USA)
Kimberley Woodsová (GBR)
Monica Doriaová Vilarrublaová (AND)
Alena Marxová (SUI)

Čtvrtfinále 4
Mallory Franklinová (GBR)
Angele Hugová (FRA)
Viktoriia Usová (UKR)
Ana Satilaová (BRA)
Hezké pondělní odpoledne všem příznivcům vodních sportů. Dnes máme na programu čtvrtfinálové, semifinálové a také i finálové závody v Kayak Crossu můžu i žen. V tomto přenosu se zaměříme na čtvrtfinále žen, ve kterém se nám bohužel nepředstaví žádná z českých ani slovenských závodnic. Čtvrtfinále žen začne v 15:30 a na tento přenos jste rozhodně všichni zváni.
Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 15:30.

Kayak Cross – ženy

konec

Zpět na online