Menu

Fotbal

Chance Národní Liga

AC Sparta Praha B – FC Vysočina Jihlava

4:0

konec (3:0)

31.07.2024, 18:00 • 3. kolo • Daniel Ryl (@D_Ryl)

Tipsport: 1.99 3.82 3.36 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tímto vám děkuji za pozornost a přeji příjemný zbytek středečního večera! (19:56:23)
Rozhodčí Jan Beneš krátce nato píská do píšťalky a ukončuje utkání, v němž si Sparta připisuje vítězství 4:0. Cestu k prvnímu vítězství v sezoně mu umetalo brzké vyloučení, po němž sparťané nastříleli tři góly.

V poklidnější a nezáživné druhé půli navýšil vedení parádní trefou Vojtěch Hranoš, ale nic dalšího už se na Žižkově neudálo. Sparta si proti srdnatě hrající Jihlavě zastřílela a připisuje si první triumf.

90+5

Konec zápasu.

90+5

Po jeho zahrání se před brankovou čárou ocitli volní Váňa se Šilerem, který svému parťákovi sebral zakončení a pálil nad. I kdyby se ale trefil, pátý gól by neplatil kvůli ofsajdovému postavení.

90+4

Zajímavá šance pro Hranoše, který se ocitl nehlídaný ve vápně, ale míč se mu zapletl mezi nohy. Když v souboji se Soukupem zkoušel posunout míč na volného parťáka, nakonec skončil míč na hranici vápna, odkud míří tečovaná střela na rohový kop.

90+4

Následuje ztráta míče, po níž ale aktivně napadající sparťané dostávají soupeře do úzkých.

90+3

Sparta kontroluje míč a pokouší se vytvořit jednu z posledních útočných akcí zápasu.

90+2

Hošek u pravé postranní čáry nezpracoval míč ideálně, čehož mohl využít Vitarigov, ale spolupráci se dvěma dalšími parťáky nedotáhl.

90+1

Hlavní sudí Beneš nastavuje pět minut, což se vzhledem k vedru a průběžnému stavu nesetkalo na tribunách s pochopením.

90

Nezadařilo se, naopak se míč do stává do moci Jihlavy, která kombinuje na své polovině hřiště.

89

Za tento roh si sparťané pochvalu nezaslouží. Bez ohrožení branky se sami vyhání až na vlastní polovinu, odkud musí začít s útokem znovu.

88

Sparta se dostala k rychlému protiútoku po levé straně, kde pálil ve vápně Večerka, ale jeho sražená střela letí mimo! Rohový kop pro domácí.

87

Aktivní Šancl se na pravé straně pokoušel projít přes Večerku, ale ten ho v souboji dobře odmítl a díky němu Sparta získává míč pod kontrolu.

86

Sparta se dostala až k vápnu, kde si nabíhal za obranu Vitarigov, ale Šilerova přihrávka mezi obránce k němu nakonec neprošla.

85

Na hrací plochu vbíhá lékař Jihlavy, který už je u stojícího svěřence. Oba odchází za postranní čáru a nezdá se, že by bylo potřeba střídat.

84

Zdá se, že Chytrého dohnala křeč, kvůli které se skácel k zemi. Za asistence spoluhráčů se jí snaží zbavit, ale zatím marně.

83

Ačkoliv se zdálo, že Šiler dobře zaběhne za obranu Jihlavy, Chytrý si chytře počkal na dopad míče a se vším rozumem ho dostává pod kontrolu.

82

Vysočina dohrává sympaticky a málem byla odměněna! Standardní situaci zakončila zakrouceným míčem na zadní tyč, odkud jeden z hostů hledal hlavičkou Chytrého, ale ten se nakonec k zakončení neprotlačil – škoda.

82

Střídání v týmu FC Vysočina Jihlava:
ze hřiště odchází Maximilien Boussou, přichází Sadiq Abdulfatai.

81

Už pokračujeme ve hře, přesněji řečeno v útočném tažení Jihlavy. Přízemní nepříjemný centr ze strany Heerkens neudržel, ale na štěstí pro něj srazil míč k Večerkovi, který ho uklízí do bezpečí.
Dnešní utkání sleduje 334 diváků, což je na druhou ligu v Praze poměrně žalostné číslo. A Vilda Franěk má na X další náboje do debaty o českém sportu číslo jedna.

79

Nic zajímavého, jen další akční náběh lékařů. Po čistém souboji ve vápně zůstal ležet pro změnu Kukučka, který dostal nepříjemný zásah.

79

Prudký centr na přední tyč končí na hlavě pozorného sparťana, přesto útočné snažení Jihlavy pokračuje. Co přinese?

78

Jihlava se snaží hrát fotbal, proto místo nahodilého nákopu do vápna volí kombinaci. Ta nepřináší zakončení, ale uvidíme alespoň hostující roh.

77

Střídání v týmu AC Sparta Praha B:
ze hřiště odchází Daniel Michl, přichází Radek Šiler.

76

Vzápětí sudí přerušil rychlý brejk Jihlavy po pravé straně, kde jeden z domácích nedovoleně zastavil Křivánka. Na trávníku však zůstává ležet otřesený faulující sparťan.

76

Hruška zakroutil míč do šestnáctky, kde vyskočil nejvýše hráč ve žlutém a odhlavičkoval míč do bezpečí.

76

Obranný faul u postranní čáry už hlavní sudí nepřehlédl a dává Spartě příležitost přímého kopu.

75

Když Jihlava vytlačila soupeře až na polovinu, rozhodčí přerušil hru. Důvodem byl lehký šrám Michla, který zůstal ležet na trávníku po souboji ve vápně – nejde však o nic vážného.

74

Sparta je opět natlačena kolem vápna, kam Váňa poslal přízemní centr z pravé strany, ale Michl se do zakončení nedostal.

72

Sparta B právě vstřelila branku!
Tohle byla fotbalová paráda! Sparta se přesunula na útočnou polovinu, kde se k míči dostal VOJTĚCH HRANOŠ. Ačkoliv se zdálo, že svou cestu zprava podél hranice vápna nezakončí, nakonec vystřelil a druhým sparťanským angličanem v utkání navyšuje vedení!

72

Michl se na polovině hřiště dobře natlačil na Štětku, kterého v osobním souboji donutil faulovat. Sparta tak může v poklidu rozehrávat.

71

Jihlava zaútočila po pravé straně, odkud se po sérii přihrávek dostal míč až k Peškovi, jehož technická střela zpoza šestnáctky letí jen vedle pravé tyče.

70

Odpověď Jihlavy zastavuje nepřesný vysoký centr, který letí pouze do zámezí. Brankář Sparty tak může v poklidu rozehrávat.

69

Na druhé straně se po rychlém útoku dostal do zakončení z pravé strany Hranoš, ale jeho střela letí vysoko nad branku!

69

Pešek viděl u pravé postranní čáry Hoška, jemuž poslal míč, ale následný centr do šestnáctky Heerkens boxuje do bezpečí.

68

Nepřesná rozehrávka může Spartu přijít draho, protože Jihlava získává míč na útočné polovině a může kombinovat. Domácí sice drží náskok a hrají proti deseti, ale aby lehkovážnosti nelitovali.

66

Krátké ošetření dává oběma týmům malý prostor na občerstvení, při němž hostující hráč opouští hrací plochu po svých. Zdá se, že se obratem vrátí.

65

Dva hráči Sparty málem využili zaváhání hostů. Hranoš se dokonce z penaltového puntíku prosadil střelou k tyči, ale gól neplatí kvůli předcházejícímu útočnému faulu jeho parťáka na Peška.

64

Uvidíme, zda střídání hru Sparty trošku oživí. I nadále je však na míči převážně Jihlava, která se pokouší rozjet útočnou akci.

62

Střídání v týmu AC Sparta Praha B:
ze hřiště odchází Enes Osmani, přichází Vojtěch Hranoš,
ze hřiště odchází Nelson Okeke, přichází Matyáš Jedlička,
ze hřiště odchází Lukáš Penxa, přichází Lukáš Váňa.

61

Obrovská šance Jihlavy! Vysočina znovu zahrozila po své pravé straně, odkud dostal míč Franěk, ale ve vápně pálí v dobré pozici jen vedle branky.

60

Jdeme do poslední půlhodiny, kterou zahajuje postupný útok Jihlavy. Defenzivní postavení Sparty však prozatím drží.

60

Střídání v týmu FC Vysočina Jihlava:
ze hřiště odchází Michal Záhradník, přichází Dominik Farka.

59

Tentokrát už si Sparta vedla lépe, když Hodouš dostal přihrávku vedle vápna, ale jeho následný centr na zadní tyč nikdo ze spoluhráčů neusměrnil.

58

Chápu, že když vedete o tři góly, už chcete utkání spíše dohrát, ale čekal bych Spartu hladovější. Další lehkovážná přihrávka končí jen u soupeře, čímž se završila jedna z ofenzivních akcí Pražanů.

57

Jihlava zastavila útok Sparty na půlící čáře, po čemž sama zaútočila. Povedenou kombinaci Hoška s Křivánkem na pravé straně útočné poloviny završil centr druhého jmenovaného, který však odvrací bránící hráč.

56

Ačkoliv se hrálo téměř dvě minuty na polovině Sparty, ani jedna strana nepředvedla cokoliv zajímavého. I vinou vysokého náskoku a oslabení hostů sledujeme trošku uspávající fotbal.

54

Vysočina se dobře vymanila z napadání Sparty, po němž ale zahnala postupnou kombinaci do autu.

53

Osmani dokázal zachytit dlouhý nákop do pravé strany, ale nakonec u postranní čáry nevyzrál na obránce a od jeho kopačky míří míč do autu.

52

Sparta to s poklidnou kombinací přehnala, čehož mohli Jihlavští využít. Jejich akci po pravé straně mohl na přední tyči nadvakrát zakončit Franěk, ale ani jednou neuspěl.

50

Jihlava následně neuspěla se svým útokem, po němž Sparta trpělivě kombinuje. Pohodlný náskok ji nenutí spěchat a může v poklidu čekat na případné chybičky Jihlavy.

49

Nepříjemná přihrávka mezi obránci byla adresována Vitarigovi, před nímž včas vystoupil Chytrý a pobídku soupeře zastavil.

48

Vysočina z něho vytěžila alespoň rohový kop, ale centr na přední tyči nakonec sparťanská defenziva uhlídala.

47

Oslabená Jihlava se daleko nedostala a musela se rychle stáhnout až k vlastní brance, odkud rozjíždí další ofenzivní výpad.

46

Střídající Vitarigov vstoupil do utkání aktivně, ale při své první akci na polovině hřiště pokazil přihrávku a dopustil se faulu. Jihlava je u míče.

46

Střídání v týmu AC Sparta Praha B:
ze hřiště odchází Daniel Rus, přichází Arsen Vitarigov.

46

Střídání v týmu FC Vysočina Jihlava:
ze hřiště odchází Jakub Selnar, přichází Tomáš Franěk,
ze hřiště odchází Matúš Lacko, přichází Michal Hošek.

46

Začal druhý poločas.
To však neplatí po útočném faulu Jihlavy, který ukončuje první poločas. Sparta jde do šaten s třígólovým náskokem. Výrazně jí k němu pomohla červená karta ve třetí minutě, po níž se Jihlava zhruba čtvrthodinku držela, ale pak sparťané převzali iniciativu.

Tři pěkné akce přinesly góly Hynka Hrušky, Enese Osmaniho a Daniela Rusa, po kterých svěřenci Luboše Loučky míří k prvnímu vítězství. Vysočina však bojuje statečně a rozhodně se nevzdá ani ve druhé půli.

45+3

První poločas skončil.

45+3

Michl ve vzdušném souboji proti Boussouovi neuspěl, a přestože si hostující hráč pomohl rukama, píšťalka zůstává klidná.

45+2

Pešek zakroutil míč k levé postranní čáře, kam si nabíhal Záhradník. Centr byl v první řadě prudký a dlouhý, ale hlavně mířil do ofsajdu.

45+2

Vysoký míč se neuchytil a karty se obrací. Na tahu je Jihlava, které se prozatím nedaří přenést hru na útočnou polovinu.

45+1

Hlavní sudí nastavuje tři minuty, v jejichž první třetině se nic neděje. Sparta v klidu drží míč na své polovině a čeká, zda se ještě otevře jihlavská defenziva.

45

Už se zdálo, že Sparta má na kopačce čtvrtý zásah, ale zazněl hvizd. Michl totiž vyslal přihrávku za obranu na Penxu, jenž stál v ofsajdu.

43

Sparta B právě vstřelila branku!
Třetí sparťanská radost přichází po další pěkné fotbalové akci! Defenziva Jihlavy neuhlídala pravou stranu vápna, kam se dostal s míčem DANIEL RUS, parádně si položil brankáře a z těžké pozice v úhlu trefil horní část branky.

42

Vápno Sparty zůstalo nedotčené, a to i po zakrouceném míči na Selnara, který stál za třemi bránícími sparťany – ofsajd.

41

Centr na přední tyč dokázal Soukup vyrazit, přestože mu stál v cestě Okeke. Na hranici vápna zkoušel pálit Penxa, ale tomu míč propadl a můžeme sledovat protiútok Jihlavy.

40

Sparta odpovídá! Hodouš si na pravé straně pohlídal ofsajdovou lajnu, načež našel ve vápně Penxu, jemuž nevyšlo akrobatické zakončení. Míč se však odrazil k Okekemu, jenž se zbavil soupeře a vzápětí pálí nad – rohový kop.

39

Jihlavský trenér se může uřvat. Sparta zaváhala, čehož mohli hosté využít. Míč se nakonec ve vápně dostal až ke Křivánkovi, který se však lekl okamžiku a osamocený proti přesile soupeře zvolil místo střely přihrávku do nohy soupeře. Trošku víc odvahy a mohla to být gólovka!

37

Pochvala pro Jihlavu! Šancl pěkným dlouhým centrem našel na hraně ofsajdu Selnara, který stáhl míč k zemi a počkal na své parťáky. Akci na jeden dotyk však zakončil centrem právě Selnar, ale jeho pobídku srazil bránící hráč do nohy autora centru – Heerkens může rozehrávat.

36

Hodouš prokázal na pravé straně klid, když si počkal, až mu Osmani zaběhne vedle vápna. Prudký střílený centr druhého sparťanského střelce však jen proletěl podél brankové čáry až do zámezí.

35

Sparta ztratila míč, ale díky dvougólovému náskoku proti oslabenému soupeři nezmatkuje. Ačkoliv se dopustila faulu, následný přímý kop bez potíží ustála a žluté nepustila do zakončení.

34

Jihlavskou snahu zastavuje další ofsajd, po němž sparťané rozjíždí útočný výpad ze své poloviny hřiště.

33

Oči v sloup v podání Rusa jsou vypovídající. Domácí borec se s centrem na Osmaniho ukvapil, protože poslal míč do míst, kam neměl jeho parťák šanci doběhnout.

32

Historie se opakuje. Zajímavý centr do vápna si opět našel Štětka, který z osy hřiště hlavičkuje nad branku. I tentokrát ovšem po jeho zakončení vyletěl praporek vzhůru – ofsajd.

31

Střídání v týmu FC Vysočina Jihlava:
ze hřiště odchází Justin Araujo-Wilson, přichází Radek Křivánek.

31

Tvrdý souboj ve středu hřiště končí pro Daniela Rusa (SPB) žlutou kartou. Zasloužená karta, ale jihlavský Selnar bude v pořádku.

30

Vysočina si vybojovala faul na útočné polovině, po němž Selnar centroval od levé postranní čáry. Zakroucený míč do vápna si našel Štětka, ale i kdyby nehlavičkoval nad branku, případný gól by neplatil – ofsajd.

29

Moc pěkná akce Jihlavy! Brejk středem hřiště zakončila přihrávkou do pravé strany, kam se dostal za obranu Selnar. Místo střely však ještě hledal ve středu vápna Arauja, jemuž sparťanská defenziva zabránila v zakončení. Tady to měl Selnar zkoušet sám.

28

Okeke na levé straně doběhl zdánlivě ztracený míč, načež ho zpětnou přihrávkou poslal na hranici vápna. Dobíhající Rus zkoušel po zpracování vypálit, ale bohužel pro domácí trefil jen hráče před sebou.

27

Výborný zákrok Soukupa zabránil třetímu neštěstí! Sparta se dobře prokombinovala až do vápna, kde z levé strany vypálil jeden z rudých, ale brankář Jihlavy se na čáře reflexivně natáhl a svou pravicí zakročil.

25

Okekeho spolupráce s Osmanim za půlící čárou tentokrát nevyšla, jelikož první jmenovaný poslal přihrávku na soupeřovu kopačku. Jihlava však brejk nevyrobila, naopak ztrácí míč přihrávkou do zámezí – aut pro Spartu.

24

Rozhodčí foukl do píšťalky a pokračujeme! Těžko říct, co by se muselo stát, aby si Sparta nechala tento zápas proplout mezi prsty, ale zázraky se dějí.

23

Oba týmy dostávají chvilku na krátké občerstvení, protože ačkoliv máme půl sedmé, v Praze panuje stále velké vedro.

22

Sparta B právě vstřelila branku!
Na výsledek se ale vyplatilo počkat! Domácí předvedli pěkný ťukec na pravé straně vápna, kam Okeke z první vysunul ENESE OSMANIHO, jehož střela se od vzdálenější tyče odráží do branky.

21

Sparta trpělivě kombinuje s míčem, což sebou přináší i negativa – nesledujeme nic záživného.

20

Šestnáctka hostů zůstala zavřená, ale Spartě pomohl aut. Hodouš ale na přední tyči našel jen hlavu jednoho z hráčů ve žlutém dresu, tudíž musí Sparta začít opět od nizozemského brankáře.

19

Jihlava s postupným útokem neuspěla, rychle ztrácí míč a musí se na své polovině bránit. Spartě se však prozatím nedaří dostat do hostujícího vápna.

18

Sparta zkusila přímočařejší útok středem hřiště, z čehož málem těžila, ale nakonec její kombinace z pravé strany skončila nepřesnou přihrávkou na přední stranu vápna. Odkop od branky.

17

Sledování hry zpoza branky připomíná nástěnné hodiny. Domácí kombinace se kyvadlově kýve zprava doleva a zpátky, ale zatím bez úspěšného otevření jihlavského defenzivního postavení.

16

Tvrdá rána pro Jihlavu, která se nezalekla ani vyloučení. Uvidíme, co uklidňující vedoucí branka Sparty udělá s průběhem utkání.

15

Sparta B právě vstřelila branku!
Uspávací taktika se domácím vyplatila! Rychlé přenesení hry do levé strany zužitkoval Penxa, jenž centrem na malé vápno našel volného HYNKA HRUŠKU, který z první uklidil míč za bezmocného Soukupa.

14

Sparta potřebuje uklidnit hru, začít diktovat tempo a otevřít oslabené postavení Jihlavy. V tomto postupném útoku se jí to daří, leč zatím daleko od jihlavské branky.

13

Tohle bylo ale příliš těžké. Hodouš to myslel dobře, když křížem hledal na levé straně Penxu, ale pro toho byl nakopnutý míč příliš dlouhý.

13

Mizerná rozehrávka nakrátko končí v autu, jelikož jeden z hostů neudržel míč před lajnou. Škoda pro hosty, na tahu je Sparta!

12

Uteklo devět minut, ve kterých to na sparťanskou přesilovku rozhodně nevypadá. Jihlava je nadále aktivnější, tentokrát si na pravé straně vybojovala rohový kop.

11

S rozehrávkou se otálelo, protože hlavní sudí Beneš přispěchal na lavičku hostů a zřejmě jednomu z hráčů udělil žlutou kartu za řeči.

10

Na druhé straně se sparťané prokombinovali k neškodnému zakončení, po němž může Soukup rozehrát od své branky.

9

Jihlava se nebojí ani v deseti a hraje dopředu! Araujo si šikovně naběhl za obranu, a kdyby nebylo jistého Kukučky, mohl běžet sám na branku. Obránce Sparty však zakročil ve středu své poloviny včas.

8

Sparta přenesla těžiště hry na útočnou polovinu, kde si vybojovala autové vhazování. Dlouhé vhazování na přední tyč však jihlavská defenziva odvrací.

6

Zajímavá příležitost pro Vysočinu! Šancl odvážně napadal rozehrávku, přičemž Uhrinčať rozehrál dost lehkovážně. Po jeho laciné ztrátě míče ho zachránilo vyběhnutí Heerkense, jenž byl u míče před soupeřem.

6

Jihlava však pokračuje v nebojácném výkonu. Dlouhý nákop z pravé strany hledal ve středu útočné poloviny Selnara, jenže čárový sudí byl pozorný – ofsajd.

5

Zodpovědnost na sebe vzal Osmani, jenže jeho zakroucený míč podél zdi letí jen do Soukupovy náruče. Žádná hitparáda.

4

Sparta tak bude hrát proti deseti, navíc kope zkraje vápna zajímavý přímý kop!

3

Utkání tak pro Khalida Babu Labarana (JIH) končí velmi záhy, ale v tomto případě nebylo o čem. Klasická ručka.

3

Závěr třetí minuty přináší velký zvrat! Sparta dobře zaútočila, načež se za defenzivní linii dostal Hodouš. Vzápětí k němu přispěchal Labaran, který ho poslal k zemi – červená.

2

Kontr Vysočiny na opačné straně hrací plochy skončil autem, jehož exekuce se ujal Selnar. Vhazování na přední tyč nakonec proskočilo až do vápna, kde se k němu dostal Okeke a odkopl míč do bezpečí.

1

Sparta začala aktivně! Na pravé straně se hnal za dlouhým míčem Michl, který se dostal k centru, jenž byl zablokován. Ačkoliv domácí vzápětí vhazovali, nakonec se sami před vápnem zahnali do zámezí.

1

Utkání právě začalo.
Oba týmy už jsou na hrací ploše, za pár vteřin začínáme!
Úvodní sestavy:

AC Sparta Praha B: Heerkens – Uhrinčať, Kukučka, Večerka (C) – Penxa, Okeke, Hruška, Hodouš – Rus, Michl, Osmani.
Náhradníci: Souček – Cissé, Hranoš, M. Jedlička, V. Novák, F. Říha, Šiler, Slanina, Tošnar, Vitarigov, Váňa.
Trenér: L. Loučka

FC Vysočina Jihlava: Soukup – Chytrý, Boussou, Labaran, Štětka – Lacko (C), Pešek – Selnar, Šancl, Záhradník – Araujo-Wilson.
Náhradníci: Jágrik – Abdulfatai, Farka, T. Franěk, Haala, Hošek, Křehlík, Křivánek, Miška, Sládek, Smutný.
Trenér: D. Oulehla

Rozhodčí: J. Beneš – Ježek, A. Beneš.
Kádry jsou jiné, historie se maže, ale statistiky zůstávají stejné. Historie naznačuje, že nás čekají góly! Už pětkrát v řadě ve vzájemných zápasech skórovala obě mužstva, naposledy v dubnu Jihlava zvítězila 3:1.

Celek z Vysočiny navíc proti Pražanům neprohrál devět z posledních deseti vzájemných zápasů. A daří se mu také venku, kde však v loňském podzimním souboji ztratil gólový náskok a odjel bez bodů.
Sparta bude útočit na první výhru v sezoně, a to poté, co doma promrhala dvougólový náskok proti rezervě Baníku a o víkendu nezvládla derby na hřišti Slavie, které zaslouženě podlehla 1:2. Koncovka tedy v úvodu sezony nezvládne, ale sparťané musí zlepšit defenzivu.

Jihlava na tom ale není o moc lépe, a to ani v jedné disciplíně. V domácím utkání proti Brnu neskórovala a prohrála 0:2, zatímco proti Vyškovu jí trefa Maxe Boussoua stačila jen na remízu.
Hezký středeční podvečer z pražského Žižkova! V rámci vloženého 3. kola druhé ligy nás od 18:00 čeká souboj Sparty proti Jihlavě.

AC Sparta Praha B – FC Vysočina Jihlava

4:0

konec (3:0)

Zpět na online

Branky: 15. Hruška, 22. Osmani, 43. Rus, 72. Hranoš

Karty:   31. Rus (SPB)   3. Labaran (JIH)

AC Sparta Praha B: Heerkens – Uhrinčať, Kukučka, Večerka (C) – Penxa (62. Váňa), Okeke (62. M. Jedlička), Hruška, Hodouš – Rus (46. Vitarigov), Michl (77. Šiler), Osmani (62. Hranoš).
Náhradníci: Souček – Cissé, V. Novák, F. Říha, Slanina, Tošnar.

Trenér: L. Loučka

FC Vysočina Jihlava: Soukup – Chytrý, Boussou (82. Abdulfatai), Labaran, Štětka – Lacko (C) (46. Hošek), Pešek – Selnar (46. T. Franěk), Šancl, Záhradník (60. Farka) – Araujo-Wilson (31. Křivánek).
Náhradníci: Jágrik – Haala, Křehlík, Miška, Sládek, Smutný.

Trenér: D. Oulehla

Rozhodčí: J. Beneš – Ježek, A. Beneš

Diváci: 334