Menu

Fotbal

MOL Cup

FC FASTAV Vsetín – FC Zlínsko

1:3

konec (1:1)

26.07.2024, 18:00 • Fotbalový areál Tyršova, Vsetín • Předkolo • Matěj Skula

79

Tým Zlínsko právě vstřelil branku!
V 80. minutě přidává třetí branku Zlínska střídající YEHOR ANDRIIAK, který dostal přihrávku ze středu hřiště a poté přeloboval domácího Hamzu v brance Fastavu – 1:3.

60

Tým Zlínsko právě vstřelil branku!
Hostující fotbalisté si berou své vedení nazpět. Centr od rohového praporku doletěl až k Martinu Krakovčíkovi, který jej skvěle sklepl pro GOUAMENE DANA, jehož rána i s pomocí drobné teče skončila za Hamzovými zády – 1:2. Asistence: Martin Krakovčík.

29

Vsetín právě vstřelil branku!
Avšak z další akce už je vyrovnáno! Po Zbrankově faulu rozehrával Vsetín standardku, po které se balon dostal k volnému Chukwudoziemu. Ten udělal kličku brankáři, avšak poté trefil jen tyčku. Naštěstí pro domácí se ale potom dostal k balonu Tomáš Mlýnek, který jej patičkou posunul k JIŘÍMU MATYÁŠOVI, jenž už dokázal prostřelit gólmana Andrese – 1:1.

20

Tým Zlínsko právě vstřelil branku!
Hosté jdou po velmi pohledné akci do vedení! Petr Mikuš ztratil míč na útočné polovině, k míči se dostal otrokovický Charles Stanley, který si narazil se Zbrankem a poté upaloval sám na branku Vsetína. Jeho ránu brankář Hamza výborně chytil, ale vyrazil ji jen k SIMONU STUDENÉMU a ten zblízka doklepl balon do sítě – 0:1.

FC FASTAV Vsetín – FC Zlínsko

1:3

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 29. Matyáš – 20. Studený, 60. Dano, 79. Andriiak

Karty:   22. Mikuš (VSE) – 24. Stanley (OTR), 55. Zbranek (OTR)

FC FASTAV Vsetín: Hamza – Rodek (88. Řezníček), Matyáš, Pafka, M. Mlýnek (81. Hnilo), T. Mlýnek, V. Mlýnek (46. Strachoň), Mikuš, Venený (87. Leckéši), Bahounek (C), Chukwudozie (88. Zavadil)
Náhradníci: Tomek

Trenér: Lukáš Pazdera

FC Zlínsko: Andres – Suchý, Mirvald, Pak (46. Rolinc), Stanley (40. Russmann), Zbranek (57. Krakovčík), Weber (C) (46. Galus), Studený, Fabrice Sami (65. Andriiak), Dano, Jura
Náhradníci: Michut – Pernatskyi

Trenér: David Rojka

Rozhodčí: P. Budovič – J. Havrlant, M. Zelený

Diváci: 250