Menu

Fotbal

Mistrovství světa lékařů

Česko – Austrálie

1:3

konec (0:1)

23.07.2024, 04:30 • Australia park • Skupina A • David Bochňák

Ve čtvrtek odehraje Česko zápas o 9. – 16. místo. Organizátoři daly týmy na třetích a čtvrtých míst ve skupinách k sobě a los nám přisoudil Jižní Koreu, která skončila poslední ve své skupině a nezískala ani bod. Čas utkání je stanoven na 0:30. (10:13:11)
Celý program skupiny A, ve které figurovala česká reprezentace:

Neděle 21.7.
0:30 – Austrálie – Brazílie 2:2
2:30 – Česko – Kostarika 2:1

Pondělí 22.7.
2:30 – Austrálie – Kostarika 2:1
4:30 – Česko – Brazílie 1:1

Úterý 23.7.
4:30 – Brazílie – Kostarika 5:0
4:30 – Česko – Austrálie 1:3

Konečná tabulka skupiny A:

1. Austrálie 7 bodů (skóre 7:4) – postup do čtvrtfinále
2. Brazílie 5 bodů (skóre 8:3) – postup do čtvrtfinále
3. Česko 4 body (skóre 4:5) – zápasy o umístění
4. Kostarika 0 bodů (skóre 2:9) – zápasy o umístění
Skončilo nám poslední vystoupení Česka ve skupině A. Domácí výběr Austrálie vítězí 3:1 a postupuje z prvního místa do čtvrtfinále. Naše reprezentace i přes dobré výkony ve skupině končí na třetím místě a ve čtvrtek a pátek odehraje zápasy o umístění. Zda skončíme na Mistrovství světa lékařských týmů devátí, nebo třeba až dvanáctí, se samozřejmě dozvíte tady, kde Vám obě utkání v textovém přenosu taktéž přiblížíme.

80

Konec zápasu.

79

Utkání se blíží ke konci. Česko už nemá dostatek sil na zdramatizování výsledku a Austrálie si hlídá postup do čtvrtfinále z prvního místa.

77

V souběžně hraném utkání vede Brazílie nad Kostarikou 2:0 a odsunuje tím aktuálně Česko na třetí pozici.

76

Austrálie v útoku stagnuje, spoléhá pouze na rychlé brejky. Česko je na útočné polovině a hraje vabank.

75

Posledních pět minut do konce utkání. Česká reprezentace potřebuje zázrak, aby v tomto zápase ještě něco vybojovala.

73

Svěřenci Lukáše Trejtnara nemají důvod na nic čekat. Všechny síly míří do útoku.

72

Austrálie právě vstřelila branku! Znovu český výběr prohrává o dvě branky.. Střelu ze střední vzdálenosti brankář Kočí viděl na poslední chvíli a nestihl včas zareagovat. – 1:3. Střelec branky je CARL ASHWORTH.

71

Zdá se, že je vše v pořádku co se týká technických věcí. Posledních deset minut Vám tedy znovu nabídneme. Aktuálně česká reprezentace tlačí svého soupeře.

70

Česko právě vstřelilo branku! Deset minut před koncem utkání snižuje LADISLAV ŠINDELÁŘ z penalty a dává malou naději pro náš výběr! – 1:2.

50

Austrálie právě vstřelila branku! Druhá branka pro výběr Austrálie a vypadá to s nadějemi na postup české reprezentace špatně. Střelec branky je CARL ASHWORTH. – 0:2

41

Omlouváme se za technické problémy na místě konání utkání. Z těchto důvodů Vám bohužel momentálně nemůžeme přiblížit podrobné dění ze hřiště. Na odstranění problémů pracujeme.

41

Začal druhý poločas.
Skončil první poločas skupinové fáze, ve kterém Česko prohrává nad výběrem z Austrálie o jednu branku. Spokojenější je trenér domácího výběru Dean Ugrinic, který se mohl v pětadvacáté minutě radovat, neboť míč do branky dotlačil Nicholas Rigby. Sledujeme bojovné utkání, ve kterém je Austrálie o něco aktivnější a šťastnější.

40

První poločas skončil.

39

V prvním poločase se zřejmě nic nestane a Austrálie si do druhého poločasu ponese jednobrankové vedení.

38

Daniel Malý musel do skluzu a na poslední chvíli zahrál míč do bezpečí. Důležitý zákrok zkušeného zadáka.

Česko – Austrálie

1:3

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 70. Šindelář (pen.) – 25. Price, 50. Ashworth, 72. Ashworth

Česko: Ondřej Kočí – Daniel Malý, David Chmela, Jakub Šedivý, Ladislav Šindelář, Luboš Nachtnebl, Lukáš Trejtnar, Šimon Chlapovič, Václav Svoboda – David Kintr, Jiří Kysucan, Ladislav Bernat, Martin Bořke, Pavel Buchvald, Petr Hladiš, Roman Hála, Vladimír Teplan – Daniel Točík
Trenér: Lukáš Trejtnar

Austrálie: Koutsodontis, Franco – Gilpin, Ross, Bisterbosch, Ward, Butler, Raymond, Thou, Edwards – George, Wheatley Price, Fernando, M. Waters, Hoy, N. Waters, Cairns, O'keefe, Hanly, Beaton – Isman, Ashworth, Ghan, Jassim, Rigby
Trenér: Dean Ugrinic