Menu

Fotbal

Mistrovství světa lékařů

Česko – Brazílie

1:1

konec (1:0)

22.07.2024, 04:30 • Grimsey Arena • Skupina A • David Bochňák

Velká škoda. Česká reprezentace po srdnatém výkonu sahala po třech bodech, nicméně v posledních vteřinách srovnala Brazílie stav proměněnou penaltou. Končí tedy druhé vystoupení Česka na Mistrovství světa lékařských týmů, ve kterém nejprve vedlo zásluhou Martina Bořkeho. Brazílie hrála velmi dobře a zřejmě si nějaký ten bod zasloužila, nicméně takhle ke konci inkasovat je velká škoda.

Tabulka skupiny A:

1. Austrálie 4 body (skóre 3:2)
2. Česko 4 body (skóre 3:2)
3. Brazílie 2 body (skóre 3:3)
4. Kostarika 0 bodů (skóre 2:4)

Poslední utkání odehraje Česko již zítra 23.7. od 4:30. Soupeřem jim bude domácí tým Austrálie. (06:09:37)

80

Konec zápasu.

80

Brazílie právě vstřelila branku! V samém závěru utkání je srovnáno! Penaltu proměnil soupeř bez větším problémů a zřejmě rozhoduje o tom, že se body budou dělit! Střelec branky je DIEGO ABREU. – 1:1.

79

Bohužel tlak sílil a sílil, až došlo ve vápně k faulu a celek z Jižní Ameriky může v posledních vteřinách utkání srovnat.

78

Penalta pro Brazílii!

76

Závěr utkání se blíží, Brazílie už nemá tolik času. Česká reprezentace srdnatě bojuje i za ty, kteří vstali na tento zápas a drží jim palce u textového přenosu.

74

Brazílie propadla a Česko šlo do rychlého brejku, na konci akce byl Roman Hála, který mohl rozhodnout dnešní utkání, nicméně v obrovské šanci selhal!

72

Osm minut do konce utkání, Lukáš Trejtnar vymýšlí co může, aby ubránil tři body. Bude to ale nesmírně těžké.

71

Ale ne, co se to právě stalo. Hráč Brazílie se v útočném snažení v souboji s Němcem skácel k zemi a k překvapení všech hlavní rozhodčí píská faul. Navíc ukazuje našemu obránci druhou žlutou kartu a pro Němce dnešní zápas předčasně končí.

69

Brazílie se snaží něco vymyslet, zatím ale bez úspěchu.

66

David Kintr světovým obranným zákrokem zažehnal nebezpečí Brazílie, která stále víc a víc utahuje šrouby.

64

Konec zápasu se blíží, velmi náročný zápas pro naši reprezentaci, která ale ukazuje, že defenzíva je jejich silná zbraň.

62

Nyní dal o sobě vědět Daniel Točík, který v ojedinělé šanci svého týmu těsně minul branku Brazílie.

60

Dvacet minut do konce utkání, Brazílie je lepším týmem, Česko tím šťastnějším. To ale k fotbalu patří a zatím patří tři body svěřencům Lukáše Trejtnara.

58

Ondřej Kočí je dnes zatím neomylný a drží svůj tým. Brazílie si neví rady a začíná si lámat hlavu z naší defenzívy.

55

Česká reprezentace se znovu dostala k míči a šla do rychlého brejku, zakončení ale končí vysoko nad a brankář Brazílie rychle rozehrává.

53

Brazílie i v druhém poločase má víc ze hry, Česko v obraně působí zatím dobrým dojmem a doufejme, že jim to ještě zhruba třicet minut vydrží.

52

Po delší době lehce zahrozil i celek Lukáše Trejtnara. Na straně se ocitl volný Němec, jehož centr pouze proletěl malým vápnem Brazílie.

50

Skvělá průniková přihrávka do šestnáctky Česka, zakončení soupeře ale končí vedle tyče branky Kočího, který bude rozehrávat od své branky.

Česko – Brazílie

1:1

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 14. Bořke – 80. Abreu (pen.)

Karty:   42. Němec (CZE)   71. Němec (CZE)

Česko: Ondřej Kočí – Daniel Malý, David Chmela, Jakub Šedivý, Jan Němec, Ladislav Šindelář, Luboš Nachtnebl, Lukáš Trejtnar, Šimon Chlapovič, Václav Svoboda – David Kintr, Jiří Kysucan, Ladislav Bernat, Martin Bořke, Pavel Buchvald, Petr Hladiš, Roman Hála, Vladimír Teplan – Daniel Točík
Trenér: Lukáš Trejtnar

Brazílie: G.Wilman, Pereira – Souza, Amaral, Costa, Nunes, T.Carvalho, Piasentim – Figueiredo, Picos, Leal, Pinheiro, Miguel, Naufel, R.Wilman, F.Carvalho, Rossato, Franca, Amorim – Padua, Moro, Ferreira Davi Junior, Abreu