Menu

Fotbal

Mistrovství Evropy

Francie – Belgie

1:0

konec (0:0)

01.07.2024, 18:00 • Düsseldorf Arena, Düsseldorf • Osmifinále • Tomáš Kohlmann (@tom__kohlmann)

Tipsport: 2.13 3.28 3.96 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+3

Randal Kolo Muani přenesl hru přes střed hřiště na útočnou polovinu, kde byl sražen Mangalou. Belgický středopolař dostává žlutou kartu, především už je ale rozhodnuto o francouzském postupu!

88

Střídání v týmu Belgie:
ze hřiště odchází Yannick Carrasco, přichází Dodi Lukebakio.

88

Střídání v týmu Belgie:
ze hřiště odchází Timothy Castagne, přichází Charles De Ketelaere.

85

85. Jan VERTONGHEN - 1:0

85

Francie právě vstřelila branku!

Velká francouzská radost v Düsseldorfu! Po souhře Koundého s Tchouaménim u rohu pokutového území se k míči dostal Randal Kolo Muani, jehož nepovedenou střelu si do vlastní branky srazil JAN VERTONGHEN!

83

Belgičané podnikli rychlý přechod do útoku, Kevin De Bruyne se dostal k pokutovému území a následně prudce pálil, brankář Maignan ji vyrazil a jeho spoluhráčům se poté povedlo odkopnout míč před dobíhajícím Castagnem!

76

Žlutou si následně vysloužil i belgický trenér Domenico Tedesco.

76

Vertonghen se po souboji s Kolem Muanim po soupeři ohnal nohou, za což si vyloužil žlutou kartu.

63

Střídání v týmu Belgie:
ze hřiště odchází Loïs Openda, přichází Orel Mangala.

62

Střídání v týmu Francie:
ze hřiště odchází Marcus Thuram, přichází Randal Kolo Muani.

49

49. Casteels si poradil s tečovanou střelou Tchouaméniho.

49

Aurélien Tchouaméni napřáhl z dobrých třiadvaceti metrů, jeho střelu mířící k tyči tečoval Wout Faes, pro brankáře Casteelse velmi nepříjemně, Casteels ale dokázal tuto ránu vyrazit vedle branky!

34

34. Thuramova hlavička se mezi tři tyče nevešla.

34

První francouzská příležitost! Koundé si u postranní čáry zpracoval dlouhé přenesení hry ze středu hřiště, poté přesným centrem našel hlavu Marcuse Thurama, jenž ve výborné pozici prudkou hlavičkou netrefuje branku!

24

Adrien Rabiot ve středu hřiště fauloval Jéremyho Dokua, za což si prohlíží žlutou kartu a stává se už třetím žlutě napomenutým Francouzem. To je jistě značná komplikace pro trenéra Deschampse. Rabiot se navíc vykartoval z případného čtvrtfinále.

24

24. De Bruyneho střílený centr Maignan vykopl.

24

Střílený centr De Bruyneho mířil přímo doprostřed branky, kde měl Maignan značné komplikace se svým zákrokem, nakonec se mu ale povedlo míč vykopnout!

23

Onana přenesl hru k levé postranní čáře, kde si Doku potáhl míč k rohu pokutového území, následně byl podražen Griezmannem a kromě žluté karty pro francouzského útočníka je tu i první belgická standardní situace.

14

Griezmann jej rozehrál od praporku nakrátko, následná střela Mbappého po rychlé souhře byla nadražena Onanou vysoko nad belgickou branku. Rozhodčí však teč neviděli a za následné protesty si Aurélien Tchouméni vysloužil žlutou kartu.

Francie – Belgie

1:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 85. Vertonghen (vla.)

Karty:   14. Tchouaméni (FRA), 23. Griezmann (FRA), 24. Rabiot (FRA) – 76. Vertonghen (BEL), 76. Tedesco (BEL), 90+3. Mangala (BEL)

Držení míče: 52 % : 48 %.
Střely na branku: 1:2. Střely mimo: 16:0. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 7:10.

Francie: Maignan – Koundé, Upamecano, Saliba, Hernández – Kanté, Tchouaméni, Rabiot – Griezmann – Thuram (62. Kolo Muani), Mbappé (C).
Náhradníci: Aréola, Samba – Clauss, Konaté, Pavard, Mendy, Camavinga, Zaïre-Emery, Fofana, Barcola, K. Coman, Dembélé, Giroud.

Trenér: Didier Deschamps

Belgie: Casteels – Castagne (88. De Ketelaere), Faes, Vertonghen, Theate – De Bruyne (C), Onana, Carrasco (88. Lukebakio) – Openda (63. Mangala), Lukaku, Doku.
Náhradníci: Kaminski, Sels – Debast, De Cuyper, Tielemans, Vermeeren, Vranckx, Witsel, Bakayoko, Trossard.

Trenér: Domenico Tedesco

Rozhodčí: Nyberg – Beigi, Söderkvist (vš. Švédsko)