Menu

Další

Clash of the Stars

Tadeáš „Gangstaboy“ Veselý - Miroslav „Fayne“ Loner

Vítěz: Fayne

konec

22.06.2024, 21:21 • Ostravar Aréna, Ostrava • Matyáš Kotlan

To je pro tento zvláštní duel vše. My ovšem nekončíme, protože za pár minut je na programu další zápas Martina Kociána a Snejkse. (21:28:56)
Tak tohle snad historie bojových sportů nezažila. Odveta Gangstaboye a Fayneho už měla na podruhé odstartovat, ale nakonec k ní ani prakticky nedošlo. Veselý totiž hned po zahájení odklepal tento duel, a tak vítězem se stává bez jediného úderu Miroslav Loner.

V pozápasovém rozhovoru dostává obrovskou podporu fanoušků a samozřejmě je znechucen tímto výsledkem. Vypadá to, že Veselý nebude mít úplně nejmilejší odjezd z celé Ostravy.

Vítěz: Miroslav „Fayne“ Loner (TKO – vzdání soupeře)

Konec zápasu.

00:02

Tak tohle je opravdu neskutečné a nevhodné bojovým sportům! Po zaznění gongu a zahájení od rozhodčího je hned hotovo. Gangstaboy totiž okamžitě odklepal tento zápas bez nějakého fyzického kontaktu a jsme svědky velké ostudy.

00:01

Začátek 1. kola.
K odvetě za podpory ostravského publika míří také Miroslav Loner.
Jako první do klece míří v nelibosti fanoušků Tadeáš Veselý, jenž je obklopen členy security.
Vážení

Oba bojovníci museli splnit váhový limit 100 kilogramů. Oběma tato váha nedělala problémy, jelikož Gangstaboy měl 90,5. Fayne má o něco více, konkrétně 95,6 kg.
Staredown byl dost vyhrocený, ale naštěstí k nějakému fyzickému kontaktu nedošlo.
Tadeáš „Gangstaboy“ Veselý
CLASH bilance: 1 výhra / 3 porážky


Kontroverzní český influencer nepatří úplně k oblíbeným zápasníkům. Gangstaboy tuto potuchu fanoušků chtěl odvrátit již několika zápasy, ale pokaždé byl vypískán nebo vybučen. Hned na úvodním galavečeru byl spíše pro smích, když hrozivou technikou podlehl Luktumovi. Vše napravil o pár měsíců později se Snejksem, kterého jednoznačně přejel. Následně ale padl právě s aktuálním soupeřem, tedy s Faynem. Před jeho odvetou vzal obrovskou výzvu, když čelil profesionálnímu jmenovci Růžičkovi, s nímž logicky padl. Naposledy měl nastoupit do odvety právě s Lonerem, ale při nástupu byl napaden, proto své první zaváhání bude chtít napravit před ostravskými fanoušky.

Zvládne tentokrát Veselý souboj s Faynem?
Miroslav „Fayne“ Loner
CLASH bilance: 1 výhra / 1 porážka


Známá YouTube hvězda Fayne už také není úplným nováčkem v bojových sportech. Do tréninků dává své maximum, za což mluví, že má za sebou dvě vystoupení v této organizaci. Nejprve na druhém eventu nestačil na Senseyho, ale své zaváhání dokázal napravit. Tomu se stalo v Praze, kde nastoupil proti neoblíbenému Veselému, jehož dokázal skolit na TKO. Tato výhra ovšem celou situaci mezi oběma borci ještě více vyhrotila a na minulém galavečeru byla na programu odveta. Ta se neuskutečnila kvůli zranění při nástupu Gangstaboye, a tak se střetnou právě v Ostravě.

Porazí i v odvetě Loner neoblíbeného Veselého?
Krásný sobotní večer z Ostravar Arény! Nejtvrdší město republiky bude svědkem už osmého galavečera známých tváří českého internetu, tedy Clash of the Stars. Promotér organizace a bývalý zápasník Tomáš Linh Le Sy si pro nás připravil atraktivní kartu, která je zaplněna několika duely, jenž nám můžou nabídnout i zajímavé sportovní výkony. V našich přenosech jsme si připravili několik zajímavých duelů, ve druhém z nich se představí ne moc oblíbený Gangstaboy, se kterým do odvety nastoupí youtuber Fayne.
Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 20:30.

Tadeáš „Gangstaboy“ Veselý - Miroslav „Fayne“ Loner

Vítěz: Fayne

konec