Menu

Fotbal

Česká fotbalová liga - baráž o F:NL

SK Slavia Praha B – TJ Slovan Velvary

2:1

konec (1:0)

15.06.2024, 10:15 • SC Xaverov, Praha • Libor Kokoška

Tipsport: 1.45 4.7 3.65 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Utkání je u konce. Rezerva pražské Slavie může zaslouženě slavit postup do druhé nejvyšší tuzemské. Z naší strany je to vše, děkujeme za pozornost a někdy zase na viděnou. (12:11:53)

90+4

Konec zápasu.

90+4

90+4. Neproměněná penalta Trédla.

90+4

Spilka si připsal druhou chycenou penaltu v dnešním zápase! Trédl se rozhodl pro zakončení po zemi k levé tyči, což hostující gólman skvěle přečetl a připsal si na závěr utkání důležitý zákrok.

90+3

Dufek si obešel podél zadní lajny tři hostující obránce. Poslední z velvarské defenzivní linie navíc vršovického mladíka fauloval. Rezerva ligového vicemistra tak bude zahrávat další penaltu.

90+2

Toula si dobře pokryl balón a přinutil jednoho z hostujících hráčů k faulu. Slavia kombinuje na polovině soupeře a snaží se ukrojit ze zbývajícího času co nejvíce.

90

Hlavní rozhodčí nastavuje 4 minuty.

89

Nadějně vypadající standardní situace nakonec ohrožení pro domácí branku neznamenala. Exekutor volného kopu namířil míč pouze do zdi, od které se míč odrazil k Trávníčkovi. Ani ten ale nedokázal prostřelit hlouček hráčů před Slavatovou bránou.

87

Centr Kotta ohrožení pro domácí branku neznamenal, jeden z obránců hlavou uklidil míč do bezpečí. Útok Velvar ale bude pokračovat vhazováním od postranní lajny.

85

Hunal byl v souboji u rohu vlastní šestnáctky pozdě a přejel jednoho z hostujících hráčů. Velvary tak budou zahrávat nadějně vypadají standardní situaci.

82

Obrovská šance pro domácí! Rychlá kombinace po levé straně hřiště byla zakončená parádní přihrávkou do běhu na Toulu, kterému ale k pořádnému zakončení chyběl jeden krok a domácí mladík tak poslal míč vysoko nad břevno velvarské branky.

81

Střídání v týmu TJ Slovan Velvary:
ze hřiště odchází Dominik Šustr, přichází Nikolas Dobiáš.

80

80. Tomáš KOTT - 2:1

80

Velvary právě vstřelily branku! TOMÁŠ KOTT počkal kam brankář Slavata skočí a zkušeně uklidil míč k pravé tyči domácí branky.

78

Jakab si ve vápně domácích šikovně došel pro penaltu. Pokutový kop se tak po chvíli bude zahrávat i na druhé straně hřiště.

75

75. Samuel PIKOLON - 2:0

75

Rezerva pražské Slavie už může slavit! SAMUEL PIKOLON penaltu, kterou nasměroval doprostřed, sice neproměnil. Z následné dorážky ale byl přesný a Spilku nadvakrát překonal.

73

73. Penaltová situace.

SK Slavia Praha B – TJ Slovan Velvary

2:1

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 3. Pikolon, 75. Pikolon – 80. Kott (pen.)

Neproměněná penalta: 90+4. Trédl (SLB), brankář Spilka zneškodnil

SK Slavia Praha B: Slavata – Boledovic, Dufek, Hájek, Kolísek, Kovář (46. Mervard), Naskos (64. Trédl), Pikolon, Slončík (64. Behenský), Švec (C), Toula
Náhradníci: Behenský, Hunal, Mervard, Palan, Piták, Rezek, Trédl

Trenér: David Střihavka

TJ Slovan Velvary: Spilka – Chábera, Drozda, Havránek (72. Trávníček), Jakab, Keenan, Kott, Leitl (46. Sheye), Rubeš, Šustr (C) (81. Dobiáš), Žežulka
Náhradníci: Dobiáš, Sheye, Slanina, Trávníček

Trenér: Vasil Boev

Rozhodčí: Nenadál – Arnošt, Mach