Menu

Fotbal

Niké liga - skupina o udržanie sa

MFK Dukla Banská Bystrica – FC Košice

2:1

konec (1:1)

03.05.2024, 17:30 • Štadión Štiavničky • 8. kolo • Viktor Kalinács sk

Tipsport: 1.93 3.64 3.7 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+3

Fabiš a jeho výborný center sprava, ktorý prepadol cez Klimpla. Dominik Kružliak v páde hlavičkuje vedľa ľavej žrde!

90+1

Banská Bystrica dala gól! Čerstvejšia Dukla dokonala obrat! Atak do otvorenej obrany, RÓBERT POLIEVKA sa v stredovom kruhu zbavil Innocentiho. Následne šiel sám na Gorosita, rozkmital si ho, zasekol si ho na ľavačku a upravil na 2:1 okolo Figueireda z hranice veľkého vápna!

89

Fantastický Gorosito v poslednej sekunde blokuje ranu Hlinku z desiatich metrov! Hlinka príliš dlho váhal so strelou... Roh.

85

Jones vyzvŕtal Klimpla v šestnástke, dal si to na ľavačku a vystrelil! Hruška pokryl aj tento pokus, hoci ho iba vyrazil. Mal veľké šťastie, že Obounet stál na inom mieste, ako na tom, kam smerovala odrazená lopta.

79

Striedanie v tíme FC Košice:
z ihriska odchádza Rharsalla Moha, prichádza Zyen Jones.

77

Striedanie v tíme MFK Dukla Banská Bystrica:
z ihriska odchádza Jakub Považanec, prichádza Lukáš Migaľa.

77

Nechýbalo veľa a mohlo to byť 2:1! Marquinho technickým pokusom zvnútra šestnástky mieril nad. Veľká šanca, Marquinho mal dostatok času na prípravu.

71

Striedanie v tíme MFK Dukla Banská Bystrica:
z ihriska odchádza Ľubomír Willwéber, prichádza Ivan Mensah,
z ihriska odchádza Adam Hanes, prichádza Tibor Slebodník,
z ihriska odchádza Dávid Richtárech, prichádza Branislav Ľupták.

69

Striedanie v tíme FC Košice:
z ihriska odchádza Kristi Qose, prichádza Lukáš Greššák.

63

Cristiano Figueiredo šiel von z brány, aby odohral loptu pred Polievkom. Podarilo sa mu to, bola v aute, ale pri návrate ju odkopol tak, aby zamedzil súperovi v rýchlom vhadzovaní. Lukáš Dzivjak za to ukazuje prvú žltú kartu stretnutia.

62

Nassim Innocenti opäť raz vysoko v ofenzíve a takmer z toho bol gól! Koncovka ľavačkou mierila k pravej žrdi, Hruška sa k nej včas hodil.

60

Striedanie v tíme MFK Dukla Banská Bystrica:
z ihriska odchádza Dominik Veselovský, prichádza Róbert Polievka.

59

Na opačnej strane sa blysol Figueiredo, ktorý vychytal šancu Hanesa zo 16 metrov po kontre dvoch na jedného! Brejk ťahal Pišoja, zozadu už Hanes cítil Fabiša, ktorý ho možno aj postrčil.

58

Davis ľavačkou podstrelil múr, ktorý vyskočil a na zemi neležal či nekľačal nik. Fantastická reakcia Hrušku na bránkovej čiare, ktorý loptu vyrazil a Innocentri z uhla už dorážal mimo.

57

Obounet sa dostal cez štyroch hráčov a získal priamy kop z hranice pokutového územia, hoci nie z osi ihriska, ale viac sprava. Kto zoberie na seba exekúciu?

47

Banská Bystrica mohla vyhrávať! Kontra troch proti trom. Innocenti odvrátil len do Kružliaka, od ktorého sa lopta odrazila na malé vápno k úplne voľnému Veselovskému. Stopercentná šanca sa skončila zakončením vedľa!

46

Striedanie v tíme FC Košice:
z ihriska odchádza Žan Medved, prichádza Moussango Obounet.

28

Košice mohli opäť vyhrávať! Protiútok z pravej strany, Medved mal dosť času dvihnúť hlavu. Posielal loptu pred bránu, Hlinka ju ešte tečoval, ale Faško z prvej z volejom netrafil cieľ! Willwéber bol opäť neskoro na mieste a druhý raz si v obrovskej tutovke nepokryl strelca.

24

Banská Bystrica dala gól! Akoby sme gól privolali. Jednoduchá narážačka na pravom krídle, Veselovský odcentroval. Lopta mierila na malé vápno, kde Dominik Kružliak center podbehol a ADAM HANES spoza neho hlavou bezproblémovo vyrovnal! Gorosito s Fabišom len nechápavo pozerajú na svojho kolegu z obrany.

Asistencia: Dominik Veselovský.

2

Tím FC Košice dal gól! Ubehlo približne 95 sekúnd a hostia vedú! Fantastickú kontru naštartoval Moha, ktorú loptu podržal a počkal si na nábeh Faška. Prihral mu, ofenzívny univerzál bežal po ľavom krídle a prízemným centrom na zadnú žrď hľadal ŽANA MEDVEDA. Willwéber bol na blok krátky, slovinský strelec následne zo siedmich-ôsmich metrov mieril presne k ľavej tyči!

Asistencia: Michal Faško.

MFK Dukla Banská Bystrica – FC Košice

2:1

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 24. Hanes (Veselovský), 90+1. Polievka (Mensah) – 2. Medved (Faško)

Karty:   63. Figueiredo (VSS)

Držení míče: 61 % : 39 %.
Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 6:3. Rohy: 2:1. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 8:5.

MFK Dukla Banská Bystrica: Hruška – Pišoja, Klimpl, Hlinka, Willwéber (C) (71. Mensah), Marquinho, Považanec (77. Migaľa), Richtárech (71. Ľupták), Hanes (71. Slebodník), Rymarenko, Veselovský (60. Polievka).
Náhradníci: Nôta – Godál.

Trenér: Mário Auxt

FC Košice: Figueiredo – Kružliak, Gorosito, Innocenti – Fabiš, Gallovič, Qose (69. Greššák), Davis – Faško – Medved (C) (46. Obounet), Moha (79. Jones).
Náhradníci: Valach – Petrák, Mizerák, Sovič, Golikov, Jonec.

Trenér: Ján Kozák ml.

Rozhodčí: Lukáš Dzivjak

Diváci: 1 497