Menu

Fotbal

Evropská konferenční liga

Aston Villa FC – Olympiakos Pireus

2:4

konec (1:2)

02.05.2024, 21:00 • Villa Park, Birmingham • Semifinále • Martin Augustin (@ogy_16)

Tipsport: 1.48 4.86 6.68 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

86

Střídání v týmu Aston Villa FC:
ze hřiště odchází Moussa Diaby, přichází Tim Iroegbunam,
ze hřiště odchází Leon Bailey, přichází Nicolò Zaniolo.

84

84. Neproměněná penalta Douglase Luize.

84

Douglas Luiz penaltu nedává! Jistě mu nepomohlo ani to, že musel na exekuci pokutového kopu čekat déle, protože sudí musel uklidňovat hráče, kteří měli tendenci k předčasnému vběhnutí do šestnáctky. Střela brazilského záložníka olízla levou tyč z pohledu Tzolakise, který si vybral správnou stranu.

83

Žlutá karta pro tým Aston Villa FC (Moussa Diaby).

Žlutá karta pro tým Olympiakos Pireus (Rodinei).

81

81. Penaltová situace.

81

Penalta pro domácí! Po dlouhém autu Cashe se míč dostal k Jhonovi Duránovi. Ten se snažil dostat před Davida Carma, který jej podrazil a italský rozhodčí je nekompromisní!

74

Střídání v týmu Aston Villa FC:
ze hřiště odchází Morgan Rogers, přichází Jhon Durán.

70

Střídání v týmu Olympiakos Pireus:
ze hřiště odchází Daniel Podence, přichází André Horta.

67

67. Sentiago HEZZE - 2:4

67

Olympiakos právě vstřelil branku!
Hosté jdou dnes podruhé do dvougólového trháku! Na levé straně převzal před pokutovým územím míč SENTIAGO HEZZE. Ten vypálil a skóroval s pomocí teče bránícího Ezriho Konsy, který balón zády srazil do protipohybu Olsena. Ten se ještě pokusil situaci zachránit, když svůj pohyb doleva zastavil a skočil po balónu. Pravou rukou si na něj sice sáhl, ale v cestě do sítě mu nezabránil.

61

Brzy ale přišlo zrychlení hry! Na kolmici za obranu si nabíhal Ollie Watkins. Tzolakis vyběhl až mimo šestnáctku a u balónu byl o malou chvíli dříve! V pádu pak sice trefil Watkinse, ale od něho se míč odrazil do zámezí.

56

56. Ajúb AL-KAABÍ - 2:3

56

Olympiakos právě vstřelil branku!
Balón si na penaltový puntík postavil AJÚB AL-KAABÍ, který dovršuje hattrick! Olsen skončil doleva a Al-Kaabí naopak poslal míč do jeho protipohybu – 2:3.

55

55. Penaltová situace.

55

Penalta pro Olympiakos! Rozhodčí viděl ruku Douglase Luize, do níž míč hlavičkoval Panagiotis Retsos.

52

52. Moussa DIABY - 2:2

52

Aston Villa právě vstřelila branku!
Domácí srovnávají! Clément Lenglet přenesl hru doprava na Leona Baileyho. Ten nahrál do pokutového území rozběhnutému MOUSSOVI DIABYMU, který zakončoval už z ostrého úhlu, ovšem Tzolakise nachytal ranou na přední tyč. Tohle si gólman Olympiakosu asi za rámeček nedá – 2:2.

46

Střídání v týmu Olympiakos Pireus:
ze hřiště odchází Francisco Ortega, přichází Omar Richards.

45+1

45+1. Ollie WATKINS - 1:2

45+1

Aston Villa právě vstřelila branku!
Domácí před přestávkou snižují! U pravé postranní čáry si vzal míč Matthew Cash. Ten ho vyvezl dopředu a předal Moussovi Diabymu. Ten hrací předmět prostrčil do šestnáctky na nabíhajícího OLLIEHO WATKINSE, který zakončil na vzdálenější tyč – 1:2.

44

Vzrušení na tribunách! Po zákroku Ortegy padá na zem v pokutovém území Leon Bailey. Rozhodčí ale pokutový kop nepíská. Uvidíme, zda se ještě nedostane do hry VAR...

39

Rychlý protiútok hostí. Míč putoval doprava na Kostase Fortounise, který svým projektilem zpoza šestnáctky možná vystrašil Olsena. Balón prosvištěl nad břevnem!

29

29. Ajúb AL-KAABÍ - 0:2

29

Olympiakos právě vstřelil branku!
Aston Villa začíná být v pořádné šlamastice! AJÚB AL-KAABÍ ji dává druhý gól. Hosté získali míč na půlce a po dvou nahrávkách se dostal k Danielovi Podenceovi. Ten vysunul krásnou přihrávkou Al-Kaabího, jenž udělal kličku vybíhajícímu Olsenovi a pod jeho tělem poslal balón do sítě – 0:2.

17

17. Ajúb AL-KAABÍ - 0:1

17

Olympiakos právě vstřelil branku!
Gól ale po intervenci VAR platí! AJÚB AL-KAABÍ nakonec v ofsajdu nebyl. Za vystupující linií se zapomněl Matthew Cash. Skvělou úlohu sehrál také Chiquinho, který vybojoval balón a na svého spoluhráče ho prostrčil.

16

Ani hostující gól nebude uznán! V ofsajdové pozici převzal míč Ajúb al-Kaabí, který proti Olsenovi zakončil pod břevno. Pomezní ale okamžitě zvedl praporek.

9

9. Bailey hlavou skóroval. Gól však neplatí pro předchozí útočný faul.

9

Domácí skórovali, ale gól není uznán! Přetažený centr spoluhráče vracel před bránu Ezri Konsa. Padající Iborra balón přizvedl na hlavu Leona Baileyho, který ho zblízka poslal do sítě. Iborra se však ocitl na zemi s přispěním Clémenta Lengleta, což rozhodčí posoudil jako nedovolený zákrok!

6

6. Střela Rogerse.

6

Technickou střelu Morgana Rogerse z hranice šestnáctky vytáhl na roh Konstantinos Tzolakis. Balón směřoval téměř k tyči, takže se musel gólman hostí pořádně natahovat!

Aston Villa FC – Olympiakos Pireus

2:4

konec (1:2)

Zpět na online

Branky: 45+1. Watkins (Diaby), 52. Diaby (Bailey) – 17. al-Kaabí (Chiquinho), 29. al-Kaabí (Podence), 56. al-Kaabí (pen.), 67. Hezze

Karty:   83. Diaby (ASV) – 83. Rodinei (OLY)

Neproměněná penalta: 84. Luiz (ASV), mimo

Držení míče: 63 % : 37 %.
Střely na branku: 7:5. Střely mimo: 5:2. Rohy: 6:4. Ofsajdy: 0:4. Fauly: 10:7.

Aston Villa FC: R. Olsen – Cash, Lenglet, Konsa, Digne – Rogers (74. Durán), McGinn (C), Luiz, Diaby (86. Iroegbunam) – Watkins, Bailey (86. Zaniolo).
Náhradníci: Gauci, Wright – Carlos, Torres, Kesler-Hayden, Munroe, Kellyman, Young.

Trenér: Unai Emery

Olympiakos Pireus: Tzolakis – Rodinei, Retsos, Carmo, Ortega (46. Richards) – Hezze, Iborra, Chiquinho – Podence (70. Horta), Fortounis (C) – al-Kaabí.
Náhradníci: Paschalakis, Papadoudis – el-Arabí, Alexandropoulos, Quini, J. Carvalho, Jovetić, Prekates.

Trenér: José Luis Mendilibar

Rozhodčí: Guida – Meli, Peretti (ITA)

Odveta: Olympiakos - Aston Villa 2:0