Menu

Fotbal

FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA

SK Sigma Olomouc B – SK Hanácká Slavia Kroměříž

4:2

konec (2:0)

17.04.2024, 17:00 • Andrův stadion, Olomouc • 23. kolo • Jiří Polášek (@Pol45Jiri)

Tipsport: 1.56 4.0 5.75 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+5

Střídání v týmu SK Sigma Olomouc B:
ze hřiště odchází Jan Fiala, přichází Jakub Fabiánek.

90

A nyní na druhé straně si karetní trest slíznul také Jáchym Šíp.

89

Jan Fulnek obdržel žlutou kartu za nevybíravý faul na útočné polovině Kroměříže. Faulovaný soupeř už je na nohou.

88

Digaňa si připsal dobrý zákrok proti jednomu z hostů, který se mírně trhnul obraně a pálil po zemi. Brankář Olomouce ale proti jeho přízemní střele vystrčil nohu.

87

Střídání v týmu SK Hanácká Slavia Kroměříž:
ze hřiště odchází Adam Houser, přichází Marek Jaroň.

84

Střídání v týmu SK Sigma Olomouc B:
ze hřiště odchází Matěj Mikulenka, přichází Mikeš Cahel.

83

Střídání v týmu SK Hanácká Slavia Kroměříž:
ze hřiště odchází Tomáš Matoušek, přichází Jiří Kiška,
ze hřiště odchází David Machalík, přichází Tomáš Vincour.

77

Olomouc B právě vstřelila branku! Sigma pojišťuje vedení čtvrtou brankou. Matěj Hadaš skvěle našel MATĚJE MIKULENKU ve vápně. Ten nejdříve poslal soupeře "na párek", následně míč uklidil parádní přízemní ránou k pravé tyčce.

74

Střídání v týmu SK Hanácká Slavia Kroměříž:
ze hřiště odchází Nicolas Martinek, přichází Martin Kudela,
ze hřiště odchází Lukáš Hrdlička, přichází Jakub Dočkal.

73

Tak nyní měl Michal Cupák štěstí, že mu sudí udělil pouze žlutou kartu. Zezadu fauloval soupeře, který ho chvíli předtím obral o míč a přesprintoval.

70

Yunusa Muritala sprintoval za míčem nakopnutým směrem k brance soupeře společně se dvěma soupeři. Jeden z nich se společně s Muritalou potácel k zemi a sudí domácímu hráči udělil žlutou kartu.

69

Jáchym Šíp se skvěle uvolnil na levé straně, kde si udělal prostor a z hranice pásma vypálil. Jeho přízemní ránu ale chytil brankář Michal Gergela.

67

Nyní si žlutou kartu za svůj faul na útočné polovině, kousek od střídaček, vysloužil Matěj Hadaš.

65

Olomouc B právě vstřelila branku! Hanáci jsou znovu ve vedení! Po vzoru Kroměříže se prosadili ze standardky, respektive z rohového kopu. Po něm míč propadl do vápna kousek od brankáře. Tam se ale nejrychleji zorientoval YUNUSA MURITALA, který okamžitě zavěsil pod břevno.

61

Střídání v týmu SK Sigma Olomouc B:
ze hřiště odchází Ebrima Singhateh, přichází Matěj Hadaš,
ze hřiště odchází Moses Emmanuel Amasi, přichází Jáchym Šíp.

60

Kroměříž právě vstřelila branku! A je vyrovnáno! Tak toto nečekal asi nikdo, ale hosté během pěti minut srovnali stav. NICOLAS MARTINEK se postavil k volnému přímému kopu z dobré vzdálenosti a míč fantasticky zakroutil přímo k pravé tyčce.

56

Kroměříž právě vstřelila branku! Hosté udeřili ze standardky v podobě rohového kopu! Míč byl po centru od praporku hlavou prodloužen po ose k zadní tyči, kam si seběhl JIŘÍ OULEHLA, který balon pohotově hlavičkoval do branky.

46

Střídání v týmu SK Sigma Olomouc B:
ze hřiště odchází Dele Ola Israel, přichází Yunusa Muritala.

44

Olomouc B právě vstřelila branku! Domácí jdou do vedení o dvě branky! A tentokrát po n nádherné akci, kdy míč zakroutil do vápna Štěpán Langer. Jeho spoluhráč ho hlavičkou prodloužil k úplně volnému JANU FIALOVI, který se už tváří v tvář gólmanu nemýlil.

44

Žlutá karta pro tým SK Hanácká Slavia Kroměříž (Jan Silný).

42

Žlutá karta za faul nyní přišla také na druhé straně. Na své obranné polovině totiž jednoho z hostů poslal tvrdě k zemi Adam Houser.

41

Žlutou kartu ale nyní obdržela také lavička hostů, patrně za nějaké nemístné poznámky k domácím a k rozhodčímu.

40

A je tady další faul na útočné polovině Sigmy, kterou už tentokrát sudí "odmění" žlutou kartou. Provinil se Moses Emmanuel Amasi.

35

Olomouc B právě vstřelila branku! Domácí konečně dokázali svou aktivitu směrem dopředu zužitkovat a dostali se do vedení. Jeden z Hanáků dokázal krásně vysunout EBRIMU SINGHATEHA za obranu. Ten míč doběhl, uháněl s ním k brankáři, kterého nakonec přízemní střelou taky překonal.

34

Jeden z hostů dostal míč ne růžek pokutového území. Vyslal pak přízemní střelu na pravou tyčku, která ale letěla trochu mimo. K míči ještě dobíhal Lukáš Hrdlička, ale nestihl ho.

14

Lukáš Hrdlička si nyní seběhl na hranici pokutového území, kde při rychlé akci hostů dostal míč na kopačky. Zkusil to sám, ale branku minul asi o deset metrů. Střela mu moc nesedla.

10

Jeden z hráčů Sigmy poslal krásný "rohlík" z pravé strany až do vápna. Míč proskákal pokutovým územím, kde si naběhl Ola Dele Israel, ale ten na něj nedosáhl. Tutovou akci tak zahodil.

4

Kousek od laviček, na polovině Sigmy, se provinil tvrdým zákrokem Ola Dele Israel. Sudí mu okamžitě přisoudil žlutou kartu. Navíc hosté budou mít k dispozici standardku.

SK Sigma Olomouc B – SK Hanácká Slavia Kroměříž

4:2

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 35. Singhateh, 44. Fiala, 65. Muritala, 77. Mikulenka – 56. Oulehla, 60. Martinek

Karty:   4. Israel (OLB), 40. Amasi (OLB), 67. Hadaš (OLB), 70. Muritala (OLB), 90. Šíp (OLB) – 42. Houser (KRO), 44. Silný (KRO), 73. Cupák (KRO), 89. Fulnek (KRO)

SK Sigma Olomouc B: Digaňa – Slavíček, Dohnálek, Matys, Elbel – Amasi (61. Šíp), Israel (46. Muritala), Langer (C) – Mikulenka (84. Cahel), Fiala (90+5. Fabiánek), Singhateh (61. Hadaš).
Náhradníci: Koutný – Jaja.

Trenér: Tomáš Janotka

SK Hanácká Slavia Kroměříž: Gergela – Oulehla, Fulnek, Zavadil, T. Matoušek (C) (83. Kiška) – Cupák, Machalík (83. Vincour), Hrdlička (74. Dočkal), Houser (87. M. Jaroň) – Silný, Martinek (74. Kudela).
Náhradníci: J. Dostál – Wala.

Trenér: Martin Onda

Rozhodčí: Adam Trska