Menu

Futsal

Přípravný zápas

Česko – Maďarsko

3:1

konec (1:1)

16.04.2024, 14:00 • X-bionic sphere indoor sports hall, Šamorín, Slovensko • Přátelské utkání • Vít Káňa

39:21

Česko právě vstřelilo branku!
V Šamoríně je rozhodnuto, český tým jde do dvoubrankového vedení! TOMÁŠ VNUK se trefil, po přihrávce Koudelky, přes celé hřiště do prázdné branky Maďarů, 3:1.

32:26

Česko právě vstřelilo branku!
Český tým jde opět do vedení po rychlé souhře. Pavel Drozd utekl po levé straně hřiště a nahrál na pravou stranu. Tam byl nepokrytý DAVID DROZD, který uklidil balon do odkryté části branky, 2:1.

19:53

Maďarsko právě vstřelilo branku!
Hosté srovnávají stav v závěru poločasu po standartce z pravé strany. Rábl dostal balon na pravou stranu a patičkou jej poslal na osu. Tam měl k němu nejblíže KEVIN NAGY, který prostřeluje Hůlu, 1:1.

15:20

Česko právě vstřelilo branku!
Český tým je za svou snahu odměněn první brankou po pěkné souhře bratrské dvojice. Pavel Drozd šel po levé straně a poslal balon na tu pravou. Tam byl nepokrytý jeho bratr DAVID DROZD, který uklidil míč do odkryté části branky, 1:0.

Česko – Maďarsko

3:1

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 16. Drozd,D. (Drozd,P.), 33. Drozd,D. (Drozd,P.), 40. Vnuk (Koudelka) – 20. Nagy,K. (Rábl)

Karty:   23. Szentes-Bíro (CZE) – 13. Kajtár (HUN), 32. Lux (HUN), 33. Rutai (HUN), 34. Pátocs (HUN)

Česko: Hůla (Mykytjuk)– Drozd P., Koudelka, Drozd D., Havlín – Maur, Seidler (C), Chráscina, Křivánek, Mikuš, Havlín, Holý, Vnuk, Knobloch.
Trenér: Marek Kopecký

Maďarsko: Gémesi (Alasztics, Faragó) – Hadházi, Lux, Fekete, Patócs – Szentes-Bíró, Szalmás, Rábl (C), Henrique Da Silva, Rutai, Bartha, Nagy K., Kajtár, Szabó.
Trenér: Sergio Mullor Cabrera

Rozhodčí: Filip Nešněra (CZE), Adam Czene Joó (HUN), Roderik Nagy (HUN)