Menu

Fotbal

Mistrovství světa lékařských týmů

Česko – Kolumbie

0:0

konec (0:0)

03.07.2023, 09:45 • Donau Sportcentrum, Vídeň • David Bochňák

Tabulka skupiny po dvou odehraných kolech:
1. Česko 4b. skóre 2:1
2. Kolumbie 4b. skóre 2:1
3. Německo 3b. skóre 4:4
4. Ukrajina 0b. skóre 3:5

Odehrané zápasy:
Česko – Německo 2:1
Kolumbie – Ukrajina 2:1

Česko – Kolumbie 0:0
Německo – Ukrajina 3:2 (11:28:55)
Skončilo nám utkání, ve kterém jsme branku neviděli. Česko si vypracovala pár brankových příležitostí, dvakrát orazítkovalo břevno, brankář soupeře ale míč z branky vytahovat nemusel. I Kolumbie měla své šance, pozorný Pavelka ale udržel čisté konto. Naše reprezentace je tak s Kolumbií na prvním místě, oba mají čtyři body a oba týmy mají skóre 2:1. Vše se tak rozhodne v posledních zápasech skupiny, kdy naše reprezentace v úterý od 15:00 změří síly s Ukrajinou a Kolumbie odehraje zápas s Německem.

80

Konec zápasu.

79

Blíží se konec utkání, oba týmy se soustředí na svou obranu a vypadá to, že dnes se branky nedočkáme.

78

Nechci to zakřiknout, ale obrana dnes pracuje na jedničku. Nyní se o důležitý zákrok postaral Čermák, který dál burcuje svůj tým.

77

Oba týmy se snaží strhnout hru na svou stranu, Teplan obranným zákrokem získal míč na středu hřiště a hned do šance vyslal Mencla, který ale trefil bránícího obránce.

76

Ve vzduchu hrozilo nedáš – dostaneš, naštěstí má český tým v obraně Šindeláře, který obranným zákrokem zastavuje útok soupeře.

75

Obrovská šance Českého týmu! Na malém vápně se zjevil osamocený Hála, který hlavičkuje pouze do náruče připraveného brankáře! Hlavička jít kdekoliv jinde, tak je stav 1:0. Velká škoda.

72

Svůj um předvádí i brankář Pavelka, který si s centrovanými balóny soupeře ví rady a bez problémů je sbírá ze vzduchu.

71

Svou šanci nyní měli hráči Kolumbie, ale proti byl Svoboda, který předvedl obranný zákrok, za který by se nemusel stydět ani Sergio Ramos ve svých nejlepších letech.

67

Po hluché pasáži se opět připomněli hráči Česka, přesněji Šindelář, který vysunul do šance Bialka, který ale na míč těsně nedosáhl.

61

Výhodu rohového kopu měli i naši reprezentanti, Vinkler poslal centr do vápna, který našel Kysučana. Jeho pokus ale končí nad brankou.

60

Do rychlého protiútoku se dostal soupeř, Kolumbie vybojovala rohový kop, za kterého i zakončila, Pavelka ale bez práce.

59

Nedvěd měl na kopačce vedoucí gól, z malého vápna už zakončoval přesně k tyči, na poslední chvíli ale skluzem zabránil v zakončení obránce Kolumbie.

58

Náš tým momentálně hraje v obranné čtveřici Šindelář – Chmela – Svoboda – Čermák. Všichni se teď podíleli na obranné činnosti a i díky nim jsme stále neviděli žádnou branku.

56

Brankář Kolumbie má v druhém poločase dobře postavené tyče! Vinkler poslal přesný centr do vápna, do míče se opřel Bořke, který trefuje břevno!

54

Zahrozili i naši hráči, přesněji Kysučan, který za dozoru Šindeláře vybojoval míč na středu hřiště, vysunul Vinklera, který se ale do zakončení neprotlačil.

53

Kolumbie se dostala do šance, míč ze strany letěl do šestnáctky a světe div se, Hladiš odvrací hlavou míč do bezpečí. Důležité centimetry našeho špílmachra teď zabránily soupeři skórovat.

49

Nyní ale museli naši hráči bránit, Svoboda se Šindelářem zapracovali na jedničku a Pavelka je hlasitě chválí.

Česko – Kolumbie

0:0

konec (0:0)

Zpět na online

Česko: Pavelka (Apostopoulos) – Šedivý, Šindelář, Chmela, Malý, Němec, Svoboda, Teplan, Čermák – Bořke, Hladiš, Fiala, Vinkler, Buchvald, Hlouch, Kintr, Hála, Pšenička, Kočí, Kysučan – Mencl, Nedvěd, Točik, Bialek
Trenér: Lukáš Trejtnar

Kolumbie: Palomino (Granados) – Arenas, Bocanegra, Sandoval, Cuero, Cabrera, Arias, Potes, Echeverry, Florez – Fuertez, Callego, Montaňo, Mora, Mendez, Pineda, Pěna, Portela – Restrepo, Angulo, Guerrero, Martinez, Gonzalez, Diaz