Menu

Fotbal

Liga mistrů

Lille OSC – VfL Wolfsburg

0:0

konec (0:0)

14.09.2021, 21:00 • Stade Pierre-Mauroy, Lille • Skupina G • Michal Luxa (@MisakMispulin)

Tipsport: 2.91 3.2 2.71 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+8

VAR pokutový kop odvolal, bude se rozehrávat přímý kop z levé strany. O zakončení nemůže být řeč, spíše uvidíme centr!

90+7

90+7. Zákrok před odvolanou penaltou

90+7

Pokutový kop pro francouzské mužstvo! Amadou Onana byl nedovoleně atakován, ale zdálo se, že to bylo ještě možná venku z vápna. Do hry znovu vstupuje VAR!

90+4

90+4. José Fonte (LIL)

90+4

Centr od rohového praporku mířil před branku, kde jej vyboxoval znovu Koen Casteels. K míči se pak dostal José Fonte, jenž hlavou zamířil vedle poloodkryté brány!

90+1

Zpoza vápna a hlavně z jediného kroku se napřáhl Benjamin André, jehož pokus zamířil těsně nad branku. Tribunami to jenom zahučelo a Koen Casteels si také jistě oddychl.

85

Žlutou kartu dostal také trenér Wolfsburgu Mark van Bommel, kterému se nelíbilo potrestání svého svěřence!

86

Žlutou kartu dostává Maxence Lacroix (VfL Wolfsburg).

83

Střídání v týmu VfL Wolfsburg: ze hřiště odchází Jérôme Roussillon, přichází Yannick Gerhardt.

83

Střídání v týmu Lille OSC: ze hřiště odchází Xeka, přichází Amadou Onana.

74

Střídání v týmu Lille OSC: ze hřiště odchází Angel Gomes, přichází Yusuf Yazıcı.
Střídání v týmu Lille OSC: ze hřiště odchází Jonathan Ikoné, přichází Isaac Lihadji.

70

Lucas Nmecha (Wolfsburg) je dalším hráčem, který bude hrát se žlutým upozorněním. Hostující střídající hráč totiž loktem trefil soupeře do hlavy.

69

Francouzské mužstvo je na koni a tlačí se za úvodní brankou zápasu. Další centr letěl před branku zprava, ovšem byl odklizen na další rohový kop. Centr byl prodloužen do zadní části vápna, odkud před branku hlavičkoval Xeka. Před brankou ještě zakončoval hlavou Burak Yılmaz, který našel jen rukavice připraveného brankáře.

66

Střídání v týmu VfL Wolfsburg: ze hřiště odchází Maximilian Philipp, přichází Sebastiaan Bornauw.
Střídání v týmu VfL Wolfsburg: ze hřiště odchází Wout Weghorst, přichází Lucas Nmecha.

65

Karetní mariáš pokračuje! Zeki Çelik pronikal do akce po křídle, ovšem skluzem jej zezadu poslal na hrací plochu Gian-Luca Waldschmidt (Wolfsburg).

62

Po souboji se soupeřem zahrál John Anthony Brooks (Wolfsburg) rukou a viděl druhou žlutou kartu! Pusu na špacír si pak ještě pustil Jonathan Ikoné (Lille).

63

Žlutou kartu dostává Jonathan Ikoné (Lille OSC).

62

62. Červená karta po 2. žluté

63

Druhou žlutou a následně červenou kartu dostává John Anthony Brooks (VfL Wolfsburg).

62

Střídání v týmu VfL Wolfsburg: ze hřiště odchází Bote Baku, přichází Dodi Lukebakio.
Střídání v týmu VfL Wolfsburg: ze hřiště odchází Renato Steffen, přichází Gian-Luca Waldschmidt.

59

Tak tohle byla první nebezpečná akce německého mužstva! Za vápnem se k míči probojoval Maximilian Philipp, jehož pumelice zamířila kousek nad břevno.

56

Tohle bylo velmi nepříjemné a také nevinné! Josuha Guilavogui (Wolfsburg) odehrál balon a poté došlápl na kotník Angela Gomese. Jasná žlutá karta!

50

Do hry opravdu vstoupil VAR, který rozhodl o tom, že Angel Gomes neudržel íč na hrací ploše. Místo gólu se bude vhazovat u středové čáry.

48

48. Neuznaná branka Lille

48

Lille právě vstřelilo branku!
Do hry ještě půjde VAR, protože balon dost možná opustil hrací plochu! Po souboji u postranní lajny poslal pas na útočnou polovinu Angel Gomes, jehož vysoký balon poslal hned do strany Jonathan Ikoné. Celou situaci podcenil John Anthony Brooks, a tak se k zakončení z levé části šestnáctky dostal JONATHAN DAVID. Kanadský útočník zamířil pod nohou brankáře do zadní části branky. Asistence: Jonathan Ikoné.

45+2

Po ztrátě míče se do hry zapojil aktivní Burak Yılmaz, jehož musel faulovat John Anthony Brooks (Wolfsburg). je z toho také první žlutá karta na hostující straně.

39

39. Angel Gomes (LIL)

39

Dalekonosným pokusem se prezentoval Angel Gomes, jehož prudká střela zamířila metr od levé tyče. Anglický hráč prokázal, že má v noze snad dynamit.

35

Kevin Mbabu zpracoval míč na pravé straně, ale poté nedal přesnou přihrávku. Následně Jonathan David vysunul svého tureckého parťáka, který byl neustále atakován. Burak Yılmaz díky tomu zamířil jen vysoko nad branku a se zpožděním mu byl odpískán ještě ofsajd.

31

Prvním potrestaným hráčem zápasu je Benjamin André (Lille), který chtěl odehrát míč, při čemž kopl do hlavy holandského útočníka.

13

13. Sven Botman (LIL)

13

Na centr od rohového praporku si naskočil Sven Botman, jehož hlavička zamířila nad branku Wolfsburgu. Domácí zadák se při zakončení zranil a potřeboval lékařskou pomoc.

12

Přímý kop z levé strany rozehrával domácí Burak Yılmaz, který mířil k první tyči. Ovšem jeho pokus byl nepřesná, přesto Koen Casteels míč raději vyrazil na rohový kop.

Lille OSC – VfL Wolfsburg

0:0

konec (0:0)

Zpět na online

Karty:   31. André (LIL), 63. Ikoné (LIL) – 45+2. Brooks (WOF), 56. Guilavogui (WOF), 65. Waldschmidt (WOF), 70. L. Nmecha (WOF), 86. Lacroix (WOF)   63. Brooks (WOF)

Držení míče: 56 % : 44 %.
Střely na branku: 3:0. Střely mimo: 9:2. Rohy: 5:0. Ofsajdy: 6:1. Fauly: 5:16.

Lille OSC: Grbić – Çelik, J. Fonte (C), Botman, Reinildo – David, André, Xeka (83. A. Onana), Ikoné (74. Lihadji) – Gomes (74. Yazıcı), B. Yılmaz.
Náhradníci: Jardim – Ascone, Djaló, Lihadji, Niasse, A. Onana, Yazıcı, G. Gudmundsson.

VfL Wolfsburg: Casteels (C) – Mbabu, Lacroix, Brooks, Roussillon (83. Gerhardt) – Guilavogui, Arnold – Baku (62. Lukebakio), Philipp (66. Bornauw), Steffen (62. Waldschmidt) – Weghorst (66. L. Nmecha).
Náhradníci: Pervan, Klinger – Bornauw, Gerhardt, Ginczek, F. Nmecha, L. Nmecha, Vranckx, Waldschmidt, Lukebakio, van de Ven.

Rozhodčí: Makkelie – Steegstra, de Vries (vš. NED)