Menu

Fotbal

Liga mistrů

Villarreal CF – Atalanta Bergamo

2:2

konec (1:1)

14.09.2021, 21:00 • Estadio de la Cerámica (Villarreal) • Skupina F • Patrik Czepiec

Tipsport: 2.46 3.43 3.06 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

83

83. Robin GOSENS - 2:2

83

Bergamo právě vstřelilo branku!
Z jednoho nevydařeného odkopu je tu rázem srovnání. Z ničeho nic udeřila Atalanta. Josip Iličić poslal balon do ohně a Alexej Mirančuk lehkým dotekem pravděpodobně bez sebemenšího záměru připravil pozici pro ROBINA GOSENSE. Ten už se ze středu pokutového území nemohl mýlit a tímto bleskem z čistého nebe srovnává na 2:2. Asistence: Alexej Mirančuk.

73

73. Arnaut DANJUMA - 2:1

73

Villarreal právě vstřelil branku!
První akce domácím ještě nevyšla a Gerard Moreno už zklamaně rozhazoval rukama. Jenže Dani Parejo se nevzdal a velká část tohoto gólu jde právě za ním. Remo Freuler se jeho přítomnosti vyloženě zalekl, odražený míč lehce prodloužil Gerard Moreno a ARNAUT DANJUMA parádním zakončením z první dává svůj úvodní gól v Lize mistrů. Villarreal se dokázal probudit z noční můry a otáčí stav tohoto duelu. Asistence: Gerard Moreno.

39

39. Manu TRIGUEROS - 1:1

39

Villarreal právě vstřelil branku!
Konečně se žlutá ponorka prosazuje. Po nedůrazné rozehrávce hostů se ke střele naslepo dostal Alfonso Pedraza. Jeho práci nicméně perfektně dokonal MANU TRIGUEROS, který na středu vápna musel trefit zařízení. Zbytek už je jen gólová radost ve tváři domácího záložníka. Máme srovnáno. Bez asistence.

6

6. Remo FREULER - 0:1

6

Bergamo právě vstřelilo branku!
Dobrý vstup Atalanty do utkání je po zásluze odměněn. Ve vápně dostal přihrávku Duván Zapata, udržel na zádech svého strážce a jemným prostrčením uvolnil REMA FREULERA. Tomu už stačilo vejít se mezi tři tyče. Umístění bylo absolutně precizní, od levé tyčky se míč nakonec odrazil do sítě. Asistence: Duván Zapata.

Villarreal CF – Atalanta Bergamo

2:2

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 39. Trigueros, 73. Danjuma (G. Moreno) – 6. Freuler (D. Zapata), 83. Gosens (Al. Mirančuk)

Karty:   55. Capoue (VLR), 65. G. Moreno (VLR), 72. Pino (VLR), 76. Coquelin (VLR) – 24. de Roon (ABC)   84. Coquelin (VLR)

Držení míče: 52 % : 48 %.
Střely na branku: 7:4. Střely mimo: 4:6. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 13:10.

Villarreal CF: Rulli – Foyth, Albiol, P. Torres, Pedraza (87. M. Gaspar) – Pino (72. A. Moreno), Capoue (60. Coquelin), Parejo, Trigueros (60. Moisés Gómez) – G. Moreno, Dia (60. Danjuma).
Náhradníci: Asenjo – Coquelin, Estupiñán, Iborra, Mándí, M. Gaspar, A. Moreno, Alcácer, Peña, Moisés Gómez, Danjuma.

Atalanta Bergamo: Musso – Tolói, Palomino, Djimsiti (61. Demiral) – Zappacosta, de Roon (70. Koopmeiners), Freuler, Gosens – Malinovskyj (70. Pašalić), Pessina (79. Al. Mirančuk) – D. Zapata (70. Iličić).
Náhradníci: F. Rossi, Sportiello – Maehle, Pašalić, Al. Mirančuk, Demiral, Lovato, Iličić, Scalvini, Gi. Pezzella, Piccoli, Koopmeiners.

Rozhodčí: Turpin (FRA) – Danos (FRA), Gringore (FRA)