Menu

Fotbal

Francouzský pohár

Red Star FC – Olympique Lyon

2:2

po penal. (4:5) (0:2)

08.04.2021, 19:00 • Stade Bauer, Saint-Ouen • Osmifinále • Michal Břuchanský

Tipsport: 7.03 4.67 1.32 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z tohoto zápasu je to vše, děkujeme za pozornost. (21:10:18)
Držení míče: 34 % : 66 %.
Střely na branku: 4:11. Střely mimo: 2:4. Rohy: 2:12. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 13:18.
Velká úleva pro Lyon, který měl po první půli tento osmifinálový duel skvěle rozehraný. Góly Paquety a Depaye daly hostům dvougólové vedení, které mohl ještě zvýšit Depay. Velkou možnost na 3:0 ale nedal a pak už se všechno začalo trochu komplikovat. Pape Meissa Ba v jednašedesáté minutě snížil a Jimmy Roye skvěle kopnutým přímákem dokonce vyrovnal. Olympique v závěru tlačil, ale rozhodnout nakonec musely až penalty. V nich se hosté ani jednou nezmýlili, kdežto smutným hrdinou Red Staru se stal střídající Diego Michel.

Konec zápasu.

Karl Toko Ekambi

5. série 4:5

Karl Toko Ekambi si vystačil se zakončením doprostřed brány! Adicéam vsadil na skok k levé tyči.

5. série 4:4

Pětatřicetiletý mazák Cheikh N'Doye ještě drží Red Star ve hře. Míč dobře umístil do horního rohu brány.

4. série 3:4

Belgický reprezentant Jason Denayer udělal dva krátké kroky a znovu nedal Adicéamovi žádnou šanci zasáhnout.

Diego MICHEL

4. série 3:3

Diego Michel selhal! Pollersbeck skočil k pravé tyči a vyrazil míč mimo tři tyče. Co na tom, že mu do očí svítil laser.

3. série 3:3

Raphaël Adicéam předčasně uhnul Marcelovi a ten s jistotou kopl míč do odkryté poloviny brány.

3. série 3:2

Chladnou hlavu udržel i Alan Dzabana, který se prosadil nijak razantní přízemní střelou.

2. série 2:2

Lucas Paquetá se také skoro zastavil a nechal vycukat Adicéama. Levačkou se nezmýlil a srovnal na 2:2.

2. série 2:1

Damien Durand se s ničím nepáral a tvrdě nakopl míč přesně k tyči. Pollersbeck tipl stranu správně, ale stejně byl krátký.

1. série 1:1

Za hosty šel jako první Bruno Guimarães, který si vzal dlouhatánský rozběhl. Před míčem se zastavil a pak ho poslal ze svého pohledu k levé tyči.

1. série 1:0

Pape Meïssa Ba se dnes už jednou prosadil a teď se nezmýlil ani ze značky pokutového kopu. Pollersbeck skákal na opačnou stranu.

Střílení penalt začíná.
Jako první bude kopat domácí mužstvo, které určitě cítí šanci na obrovskou senzaci.
Red Star se raduje, ale zatím je to jen dílčí úspěch. Po smazání dvougólové ztráty čeká oba týmy rovnou penaltový rozstřel!

90+4

Druhý poločas skončil.

90+4

Thiago Mendes si po vzdušném souboji s Cheikhem N´Doyem a špatném došlápnutí poranil kotník. Před koncem druhé půle už se ani nic nestane.

90+3

Bruno Guimarães roztáhl hru doprava, kde se od Ghabaouiho odrazil míč na rohový kop. Cherkiho centr letěl na přední tyč, kde vysoko vystoupal Ekambi, nicméně bránu o kousek minul.

90+2

Běží už druhá ze tří nastavených minut. Lyon si po vhazování Doremuse rychle vybojoval míč u půlící čáry.

90+1

Lucas Paquetá vyzkoušel svou levačku při střele z dálky. Na brankáře Adicéama však čekal zcena rutinní zákrok.

90

Diego Michel sáhl po Guimarãesovi a než se stihl smířit s odpískaným faulem, tak uviděl od hlavního arbitra žlutou kartu.

89

Jason Denayer si ukopl míč u středového kruhu, ale rychle si to vyžehlil, když odzbrojil startujícího Diega Michela. Tady hostujícím fandům musela tuhnout krev v žilách.

87

Další roh, po kterém si hosté přáli penaltu za nastřelenou ruku. Hlavní rozhodčí ale opět rozpažil.

86

Lucas Paquetá si enchal dát žlutou kartu, když taktickým faulem utnul nebezpečně startující protiútok.

86

86. Marcelo (LYO)

86

Málem se tak i stalo. Rayan Cherki zprava objevil hlavu Marcela, jehož prudké zakončení zastavil jeden z obránců na brankové čáře!

85

Rohový kop pro Lyon, který by se rád vrátil do vedení ještě v základní hrací době.

84

Některý z fanoušků na střeše přilehlé stavby svíti hostujícím fotbalistům laserem do obličeje. Rozhodně existují i lepší způsoby, jak podpořit svůj tým...

83

Střídání v týmu Red Star FC: ze hřiště odchází Jimmy Roye, přichází Diego Michel.

83

Střídání v týmu Olympique Lyon: ze hřiště odchází Melvin Bard, přichází Jason Denayer.

82

Střídání v týmu Olympique Lyon: ze hřiště odchází Maxence Caqueret, přichází Yaya Soumaré.

82

82. Lucas Paquetá (LYO)

82

Caqueret si komplikovaně zpracoval Cherkiho přihrávku dovnitř vápna. V tom ještě našel Paquetu, ale Raphaël Adicéam jeho šanci nadvakrát zneškodnil.

81

Menší zmatky po rohovém kopu vyřešil rezolutní odkop Doremuse. Ba se pak chtěl utrhnout do protiútoku, ale hosté si pomohli malou domů.

80

Karl Toko Ekambi se po svém nástupu do hry prakticky nezapojil. Nyní sledoval dalekonosný projektil Cherkiho, který domácí gólman pracně vyrazil na roh.

79

Lucas Paquetá v první fázi přeběhl nákop z hloubi pole. Pro balon se musel vracet a pak ho napálil jen na střed brány, kde Adicéam nezaváhal.

78

Raphaël Adicéam si vychutnal zákrok, kterým zastavil centr z pravého křídla. O pár chvil později si zahrál i Pollersbeck, jenže míč po riskantní rozehrávce zmizel v autu.

77

Rayan Cherki převzal míč od Mendese, ale z delší vzdálenosti se do brány netrefil. Lyonu zbývá na rozhodnutí v základní hrací době jen čtvrthodina.

76

Domácí jsou při chuti. Younes Ghabaoui postupoval po levé straně, ale De Sciglio doprovodil vedený míč až za zadní čáru.

75

Fanoušci za stadionem si poslední minuty evidentně užívají. Jinak poklidnou atmosféru nyní zpestřuje ohňostroj.

74

74. Jimmy ROYE - 2:2

74

Red Star právě vstřelil branku!
Tak to je fantastický moment pro domácí klub! Zodpovědnost při přímém kopu na sebe vzal JIMMY ROYE a ukázkovým kopem přes zeď překonal Pollersbecka, který na prudký míč rukou o centimetry nedosáhl.

73

Hlavní rozhodčí jde před rozehrávkou řešit něco s pořadateli. Těžko říct, o jaký problém přesně jde.

72

Guimarães ve vzduchu rukou fauloval Dzabanu a hlavní rozhodčí neváhal s odpískáním nadějného přímého kopu z nějakých dvaceti metrů!

71

Dvacet minut před koncem druhé půle je Red Star stále ve hře! S takovýmito nervy hráči Lyonu před startem druhé půle asi nepočítali.

70

Roye připravil Doremusovi pozici na centr, jenže před hostující bránou už poněkolikáté nekompromisně zaúřadoval brazilský stoper Marcelo.

69

Po tečované přihrávce Dzabany si trojice domácích fotbalistů trochu dávala přednost. Střela z hranice vápna nakonec přišla, ale Pollersbeck ji relativně snadno zastavil.

68

Rayan Cherki zastavoval domácí brejk v samotném zárodku, což se neobešlo bez udělené žluté karty.

68

Mendes elegantně přenesl hru na pravý kraj. Z Adicéama centrovaný míč vypadl, ale Caqueret ho do sítě nedorazil.

67

Karl Toko Ekambi a jeho první příspěvek. Několik vteřin stál nad míčem na levém křídle, ale do vápna ho přesně nepřihrál.

66

Střídání v týmu Red Star FC: ze hřiště odchází Nathan Bizet, přichází Damien Durand.

66

Střídání v týmu Olympique Lyon: ze hřiště odchází Memphis Depay, přichází Karl Toko Ekambi.

65

Depayův nadýchaný centr domácí obrana zneškodnila a posléze dostala míč až k nohám Juliana Pollersbecka.

64

Caqueretovu přihrávku podél okraje velkého vápna snadno sebrala domácí obrana. Z pokračující akce resultoval alespoň rohový kop.

62

Teď jsou to hektické okamžiky na obou koncích hřiště. Před brankou Lyonu si domácí marně žádali penaltu za ruku. Depay vyrazil do samostatného protiútoku, který byl zakončen sraženou střelou.

61

61. Pape Meïssa Ba - 1:2

61

Red Star právě vstřelil branku!
Půlhodinu před koncem je tady zajímavá zápletka! Vše začalo ztrátou zdvojeného Depaye, po které Roye vyslal přihrávku do pokutového území a tam se své šance nezalekl PAPE MEISSA BA, který poslal balon mimo dosah Pollersbecka.

60

Ojedinělou standardní situaci domácího týmu zneškodnil bránící Marcelo. Z rychlého brejku Lyon nic nevytěžil, ale za tohoto stavu mu to příliš nevadí.

59

Střídání v týmu Red Star FC: ze hřiště odchází Djiman Koukou, přichází Alan Dzabana.

59

Paquetá a Depay si svou spoluhráči očividně užívají. Nyní z jejich aktivity resultoval rohový kop a Diomandého faul na Adicéama.

58

Odmávaný ofsajd, ve kterém se zapomněl senegalský útočník Pape Meïssa Ba. Domácí toho po změně stran moc nepředvedli.

57

Depay se zastavil u rohu šestnáctky, kde proti dvěma soupeřům vykoumal chytrou přihrávku před rozběhnutého Paquetu. Jako první však sebral míč Karamoko.

56

Karamoko zblízka napálil hlavního rozhodčího, který musel přerušit hru. Dobře pro Red Star, Daillet bude rozehrávat z klidu.

55

Koukou udělal taktický faul uprostřed hřiště, aby se domácí obrana mohla zformovat. Bard pak na levé straně nevybojoval ani aut.

53

53. Memphis Depay (LYO)

53

Karamoko trestuhodně propadl ve zdlouhavé přípravné fázi. Opět z toho mohl těžit Paquetá, který připravil dlaší loženku Depayovi. Gól na 3:0 z této šance ale nepadl, protože na brankové čáře skvěle zasáhl Daillet.

52

Jimmy Roye kroutil centr směrem od brány. Našel přitom hlavu některého ze spoluhráčů, od které šel míč přímo k Pollersbeckovi.

51

Marcelo se nezdráhal prodloužit nákop ze středu hřiště na rohový kop. O jeho rozehrání se postará s desítkou hrající Roye.

50

Po rohovém kopu se Lyon k ničemu nedostal. Marcelo z půlící čáry přizval do akce také Pollersbecka.

49

Lucas Paquetá vydoloval míč z masivního souboje několika hráčů. Následně ho posunul na Depaye, ale Adicéam tohoto Nizozemce díky dobrému postavení vychytal.

49

Paquetá ani Diomandé těsně nedosáhli na Depayův centr. K balonu se dostal třicetiletý gólman Raphaël Adicéam.

48

Édouard Daillet měl velké problémy s hbitostí Caquereta. Při bránění zezadu si pomohl faulem a je z toho standardní situace.

48

Bizet měl po své pravici tři parťáky, když se krok po kroku přibližoval velkému vápnu. Nakonec však byl odzbrojen ještě před přihrávkou.

47

Trošku smolný nástup do druhé půle pro Ghabaouiho, který byl zasažen Cherkiho rukou do obličeje. O nic závažného ale nejde.

46

Střídání v týmu Red Star FC: ze hřiště odchází Jérémy Labor, přichází Melvyn Doremus.

46

Začal druhý poločas.
Red Star byl v prvních dvaceti minutách vyrovnaným soupeřem, jenže v dalším průběhu dojel na minely vlastních hráčů. Tu první spáchal gólman Adicéam, který zkazil rozehrávku a inkasoval od Paquety. Stejný hráč Lyonu byl zapleten i do druhé gólové akce, ve které předložil míč doklepávajícímu Depayovi. Olympique tak vede 2:0 a je jednou nohou ve čtvrtfinále.

45+2

První poločas skončil.

45+2

Depay nevsadil na přímou ránu z více než třiceti metrů. Ve vápně ještě hledal Paquetu, který ale ubránil sám sebe a první půle mohla v klidu skončit.

45+1

Lucas Paquetá neustál celou řadu soubojů. Následný zákrok na Mendese už byl posouzen jako nedovolený a Lyon bude moci ještě jednou zahrozit z trestňáku.

45

45. Memphis DEPAY - 0:2

45

Lyon právě vstřelil branku!
Domácí doplácí na velké chyby v zadních řadách! Younes Ghabaoui vystihl přihrávku na Paquetu, jenže si překážel s Dailletem i Adicéamem a míč se k brazilskému záložníkovi přece jenom dostal. Zprava ho ještě naservíroval před prázdnou bránu a MEMPHIS DEPAY už nemohl z necelých dvou metrů minout.

44

Raynan Cherki to bral až příliš na sebe. Když věděl, že je jeho akce v koncích, tak teatrálně spadl na zem, ale rozhodčího to nechalo v klidu.

43

Všudypřítomný Depay si vynutil faul u půlící čáry. Bolestivě ho tam zasáhl se čtyřkou hrající stoper Hamadou Karamoko.

42

Labor dostal možnost vhazovat hned třikrát. Posunul se přitom hluboko na útočnou polovinu, ale třetiligovému mužstvu to k ničemu nebylo.

41

Cherkiho centr byl zablokován. Meissa Ba pak otřel míč o protihráče a domácí díky tomu budou vhazovat ze středu hřiště.

40

Memphis Depay si narazil se spoluhráčem. Levačkou pak chtěl cpát balon na zadní tyč, ale do cesty se mu postavil Labor.

39

Lucas Paquetá úplně promáchl, když mu přisunul míč Depay. Centrující De Sciglio získal pro hosty rohový kop. Adicéam si totiž nerozuměl s obráncem.

38

Marcelo zrychlil přechodovou fázi nákopem na několik desítek metrů. Lyon znovu dobývá přehuštěný prostor okolo vápna.

37

Younes Ghabaoui je na levé straně hodně aktivní. Nyní se posunul až do území vedle pokutového území, kde mu vystavil stopku De Sciglio.

36

Mattia De Sciglio přetáhl centr až na opačnou stranu, odkud šel pas na Depaye. Ten se ale nestihl připravit na zakončení a zblízka odrazil míč mimo bránu.

35

Red Star ucpal vlastní polovinu. Lyon se snaží vylákat jeho hráče několika zpětnými přihrávkami. Do akce se zapojuje i Pollersbeck.

34

Édouard Daillet neměl problém zlikvidovat Cherkim nabízený míč, se kterým se Olympique vrací do klidného středu pole.

33

Mattia De Sciglio si hezky zpracoval balon na pravém křídle, odkud ho okamžitě čepoval do ohně, ale hráči Lyonu se k zakončení neprobojovali.

32

Lucas Paquetá ukořistil pro hosty standardní situaci. O tu se znovu postaral Depay, ale jeden z obránců si poradil zvládnutou hlavičkou.

31

Mattia De Sciglio ve vápně vracel míč na Depaye. Přitom lízl levou ruku Ghabaouiho, ale rozhodčí důvod k odpískání penalty neviděli.

30

Jako cena útěchy byl pro Red Star rohový kop. Kvůli útočnému faulu Karamoka se však žádné drama konat nemohlo.

29

Tak to mohla být blesková odpověď. Nathan Bizet dostal z pravého křídla míč do šestnáctky a nebýt bloku Marcela, tak téměř určitě vyrovnal na 1:1.

28

28. Lucas PAQUETÁ - 0:1

28

Lyon právě vstřelil branku!
Favorit otevírá skóre! Hlavu do dlaní schovává brankář Adicéam, jenž katastrofální přihrávkou namazal Mendesovi. Ten rychle předal míč LUCASI PAQUETOVI a úplně volný muž s devítkou na zádech uklidil míč placírkou ze svého pohledu k levé tyči.

27

Raphaël Adicéam se nenechal překvapit kopem skoro z poloviny hřiště. Rayan Cherki se pokoušel o téměř nemožný zásah z obrovské dálky.

26

Paquetá neprostrčil krátkou přihrávku na hrot. Bizet protiakci zpomalil a Ghabaoui si dokonce pomáhá přihrávkou na stopery.

25

Depay je na hrotu hostujícího útoku hodně cítit. Nyní pár metrů před bránou ještě nabízel míč na malé vápno, ale to už se ozval hvizd signalizující ofsajd.

24

Ghabaoui byl v ofsajdu, když k němu hlavou prodlužoval balon Bizet. Hosté rozehráli do volné pravé straně, ale Guimarãesova střela z dvaceti metrů byla po Cherkiho nahrávce sražená.

23

Pape Meïssa Ba se stal ve středovém kruhu obětí faulu brazilského záložníka Guimarãese. Domácí outsider pokračuje v sympatickém výkonu.

22

Lyon se v pořádku ubránil. V ofenzivě to taková hitparáda nebyla, Depay neprocedil do ohně přihrávku z levého kraje.

21

Younes Ghabaoui ani na dva pokusy neodcentroval. Ještě jednou se ale vydal za odraženým balonem a vybojoval standardku z levého křídla. Podrazil ho Marcelo.

20

20. Cheikh N'Doye (RES)

20

První výraznější šance, kterou překvapivě měl k dispozici Red Star! Mayoro N'Doye odcentroval z pravého křídla a jeho senegalský jmenovec Cheikh N'Doye hlavičkoval z poměrně výhodné pozice nad břevno.

19

Nathan Bizet si to drze namířil mezi dva obránce. De Sciglio a Marcelo ho na hranici vápna vzali do kleští, ale rozhodčí vše posoudili jako v souladu s pravidly.

18

Rayan Cherki vracel míč z křídla o několik metrů dozadu. Mendes byl v lepším úhlu na zakončení, ale z dobrých pětadvaceti metrů vůbec netrefil bránu.

17

Pape Meissa Ba mohl přepnout do protiútoku, jenže mu citelně chyběla podpora spoluhráčů. Vše skončilo jen neadresným pasem z hloubi pole.

16

Nařízenou rozehrávku obstaral Jimmy Roye nákopem na pravou stranu, kde se žádnému z jeho spoluhráčů nepovedlo hlavou poslat míč na střed šestnáctky.

15

Nathan Bizet se bouchl hlavou do vykopnuté nohy De Sciglia. Z čela se mu spustila krev, takže bude na několik desítek vteřin mimo hru.

14

Domácí zkusili prorazit dlouhým nákopem do šestnáctky. Ba na sklepnutou hlavičku ale nedosáhl, blíže to k ní měl Pollersbeck.

13

A teď pro změnu ofsajd Memphise Depaye, který si kroutí poslední týdny angažmá v Lyonu.

12

Další prohřešek proti pravidlům spáchal Maxence Caqueret, který si sáhl na míč levou rukou.

11

Mattia De Sciglio byl zezadu sražen Bizetem. Před Adicéama nakopával Depay, jenže rozhodčí odhalil přestupek Thiaga Mendese.

10

Po riskantní kombinaci s gólmanem nakopával míč Ghabaoui, jenže ho poslal až k německému brankáři Pollersbeckovi.

9

Po sérii rohových kopů se situace trochu uklidnila. Red Star se pracně snaží prokousat přes zahuštěný střed hřiště.

8

Zápas se nebude hrát v komorním tichu, i když se oficiálně hraje bez fanoušků. Pár desítek lidí se nachází v oknech a na balkonech budovy, která stojí bezprostředně za jednou z branek.

7

Ghabaoui se vypořádal s rozehrávkou autového vhazování z nevýhodné pozice. Nějakou ránu do nosu pak inkasoval Roye.

6

Red Stars od začátku hraje výhradně bez balonu. Nic jiného se ostatně čekat nedalo, Lyon by měl celý zápas dominovat.

5

Paquetá se pokoušel o technickou finesu, kterou posouval míč do vápna, nicméně tam spáchal Memphis Depay útočný faul.

4

Ghabaoui odtlačil Caquereta za cenu dalšího rohu. Depay hledal na bližší tyči Paquetu. Před brankovou čarou stojící obránce odrazil míč zpátky do autu, ale ani z opakované standardky Lyon nezahrozil.

3

Zmatky v domácí defenzivě vyústily v premiérový rohový kop. Po centru Depaye se míč několikrát odrazil u malého vápna, až skončil v rukavicích Adicéama.

2

Zahajovacího výkopu se zhostili hosté, kteří nastupují v bílých, zatímco domácí v kompletně zelených dresech.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Red Star FC: Adicéam – Labor, Karamoko, Daillet (C), Ghabaoui – Roye, Koukou, Ch. N´Doye – M. N´Doye, Ba, Bizet.
Náhradníci: Charruau – Talal, Doremus, Michel, Akassou, De Almeida, Gomel, Durand, Dzabana.

Olympique Lyon: Pollersbeck – De Sciglio, Marcelo, Diomandé, Bard – Mendes, Guimarães – Caqueret, Paquetá, Cherki – Depay (C).
Náhradníci: Barcola – Denayer, Gusto, Ndiaye, da Silva, Keita, Ekambi, Soumaré, Lega.

Rozhodčí: Miguelgorry – Danizan, Mouysset.
Utkání mezi Red Starem a Lyonem je posledním v této fázi Francouzského poháru. Kdo bude pokračovat dále v cestě za trofejí?

Postupující z osmifinále Francouzského poháru

PSG, Toulouse, Monaco, GFA74, Canet Roussillon, Montpellier, Angers.
Mezi osmifinálovou smetánkou je Red Star jedním z největších překvapení, vždyť se jedná o celek ze třetí nevyšší soutěže. Domácí mužstvo v posledním kole vyřadilo Lens, a tak se mohlo radovat z postupu do další fáze. Red Star ale aktuálně není v dobrém rozpoložení, když se nachází na šestém místě tabulky, avšak bojuje o barážovou účast do Ligue 2. Ani Lyon se nenachází v dobrém rozpoložení, ovšem i tak stále bojuje o titul v Ligue 1. Jenže v posledních kolech mu ujel trochu vlak a potřebuje se na závěr soutěže vrátit do pohody. Olympique se totiž nachází na čtvrté pozici a ztrácí pět bodů na vedoucí Lille.
Vítám všechny fotbalové nadšence u osmifinálového střetnutí Francouzského poháru, v němž Red Star FC 93 může pouze překvapit. Naopak Olympique Lyon bude plnit roli obrovského favorita. Uvidíme, kdo se bude radovat z vítězství. Střetnutí startuje v 19 hodin, bavte se dobrým fotbalem!
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:00.

Red Star FC – Olympique Lyon

2:2

po penal. (4:5) (0:2)

Zpět na online

Branky: 61. Ba, 74. Roye – 28. Paquetá, 45. Depay

Karty:   48. Daillet (RES), 90. Michel (RES) – 68. Cherki (LYO), 86. Paquetá (LYO)

Penaltový rozstřel:
1. série:
1:0   Pape Meïssa Ba (RES)
1:1   Bruno Guimarães (LYO)
2. série:
2:1   Damien Durand (RES)
2:2   Lucas Paquetá (LYO)
3. série:
3:2   Alan Dzabana (RES)
3:3   Marcelo (LYO)
4. série:
3:3   Diego Michel (RES)
3:4   Jason Denayer (LYO)
5. série:
4:4   Cheikh N'Doye (RES)
4:5   Karl Toko Ekambi (LYO)

Držení míče: 34 % : 66 %.
Střely na branku: 4:11. Střely mimo: 2:4. Rohy: 2:12. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 13:18.

Red Star FC: Adicéam – Labor (46. Doremus), Karamoko, Daillet (C), Ghabaoui – Roye (83. Michel), Koukou (59. Dzabana), Ch. N´Doye – M. N´Doye, Ba, Bizet. (66. Durand)
Náhradníci: Charruau – Talal, Doremus, Michel, Akassou, De Almeida, Gomel, Durand, Dzabana.

Olympique Lyon: Pollersbeck – De Sciglio, Marcelo, Diomandé, Bard (83. Denayer) – Mendes, Guimarães – Caqueret, (82. Soumaré) Paquetá, Cherki – Depay (C) (66. Ekambi).
Náhradníci: Barcola – Denayer, Gusto, Ndiaye, da Silva, Keita, Ekambi, Soumaré, Lega.

Rozhodčí: Miguelgorry – Danizan, Mouysset