Menu

Fotbal

Přípravný zápas

DAC 1904 Dunajská Streda – OGC Nice

0:6

konec (0:4)

01.08.2020, 17:00 • Grödig, Rakúsko • Filip Kosnáč sk

Tipsport: 6.2 4.33 1.47 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

83

Tím Nice práve strelil gól!
Je tu tenisový kanár v neprospech slovenského mužstva. Jedlička teraz doslova daroval gól GOUIRIMU nepresnou rozohrávkou a ten zakončil samostatný prienik jednoduchým gólom. Dunajská Streda si z dnešného zápasu odvezie veľký debakel!

54

Tím Nice práve strelil gól!
No a to už je doslova potupa pre Dunajskú Stredu, pretože hráči Nice si s nimi robia, čo sa im zachce. Teraz CLAUDE-MAURICE dostal loptu od svojho spoluhráča pred prázdnu bránu, takže nemal žiaden problém streliť piaty gól!

45+1

Tím Nice práve strelil gól!
Tak hostia presa len ešte v nadstavenom čase úvodného polčasu pridávajú aj štvrtý gól! Lopta sa po centri na zadnú tyč dostala k MAOLIDOVI, ktorý strieľa už svoj druhý gól v dnešnom stretnutí.

34

Tím Nice práve strelil gól!
Tak naopak Nice sa podaril tretí gól ešte do konca polčasu a obrana domácich je už zrelá na uterák. Kombinácia nebola ani nejaká perfektná, ale lopta sa dostala až na voľného CLAUDE-MAURICEHO, ktorý zvyšuje náskok francúzskeho klubu na rozdiel triedy!

3

Tím Nice práve strelil gól!
Ďalšia krásna akcia francúzskeho klubu, ktorá sa končí druhým gólom! Hráčom Nice sa podarilo vykombinovať obranu Dunajskej Stredy a sám pred brankárom sa ocitol MAOLIDA, ktorý ľahko prestrelil Jedličku.

1

Tím Nice práve strelil gól!
Hostia vstúpili do zápasu podstatne lepšie a ujímajú sa vedenia hneď v úvodnej minúte! Skóre zápasu sa podarilo otvoriť GOUIRIMU.

DAC 1904 Dunajská Streda – OGC Nice

0:6

konec (0:4)

Zpět na online

Branky: 1. Gouiri, 3. Maolida, 34. Claude-Maurice, 45+1. Maolida, 54. Claude-Maurice, 83. Gouiri

DAC 1904 Dunajská Streda: Jedlička – Blackman, Müller, Kružliak, Davis – Friede – Fábry, Kalmár, Balić – Divković, Ramirez

OGC Nice: Benitez – Atal, Bambu, Dante (C), Kamara, Boudaoui, Schneiderlin, Lees-Melou, Claude-Maurice, Gouiri, Myziane
Náhradníci: Cardinale, Boulhendi, Pelmard, Pionner, Nsoki, Thuram, Makengo, Sylvestre, Brazao, Danljuc