Menu

Další

Oktagon Underground

Luboš Lesák - Jan Pajtaš

Lesák

konec

30.05.2020, 19:28 • David Suchý

Vítěz: L. Lesák (na body) (19:41:32)
Máme za sebou první duel Oktagonu Underground 3. Ten nám přinesl celkem jednoznačnou záležitost, která hrála ve prospěch Luboše Lesáka. Ten celý duel tahal za delší konec provazu, zejména první kolo bylo z jeho strany dominantní. Jan Pajtaš nám toho zrovna moc nepředvedl, v tomto duelu byl většinu času v úporné defenzívě, která nakonec stačila na to, aby zápas neskončil před limitem.

Konec zápasu.

2:40

Blíží se nám konec zápasu, čehož si jsou zápasníci vědomi. Pajtaš se ještě snaží něco předvést, nic světoborného ale nesledujeme.

2:11

Lesák se dostal blíže k pletivu, kde se pokoušel nastoupit do přestřelky. Ta neměla dlouhého trvání, avšak nyní sledujeme hodně pohlednou podívanou.

1:47

Jan Pajtaš investoval mnoho sil na pravé zadní, avšak tu si jeho protivník dokázal přečíst. Zanedlouho vstoupíme do poslední minuty tohoto zápasu.

1:12

Aktivita v podání Lesáka nabídla pravý hák, který dopadl přesně na Pajtašovu bradu. Ten si posléze poradil i s dalším nízkým kopem od soupeře.

0:44

Luboš Lesák volí celou řadu úderů, navíc se pokoušel o další takedown, který zřejmě byl úspěšný. Pajtaš by potřeboval nastoupit, což se zatím neděje.

0:14

Pajtaš se pokoušel do třetího kola nastoupit aktivně, jenomže pravačkou úplně promáchl. Luboš Lesák poté vyzkoušel další kombinaci levá, pravá.

Začalo 3. kolo

Skončilo 2. kolo

2:39

Pečlivá obrana od Pajtaše i v tuto chvíli vydržela, jenomže i nadále prochází celá řada přesných úderů.

2:05

Lesákovi se navíc povedl druhý takedown, který se bude počítat. Pajtašovi zatím nefunguje vůbec nic, rozhodně tak bude muset něco změnit.

1:41

Tentokráte se Lesákovi levým hákem nepovedlo najít opačného bojovníka, poté po další kombinaci to zkusil hodně tvrdým low kickem na vnitřní stranu stehna.

1:03

Pajtašovi se povedlo rychle ustoupit směrem k pletivu, poté se navíc na poslední chvíli vyhnul high kicku. Lesák i nadále působí aktivnějším dojmem.

0:33

Pajtaš se opět dostal do problémů, nicméně poté se mu povedlo duel svázat. Pro Lesáka se naskytla možnost k takedownu, avšak ten nebyl ani zdaleka dotažen.

0:15

Lesák přivítal svého soupeře prvním kopem na nohu. Podobně se prezentoval také Jan Pajtaš, avšak jeho low kick pro změnu nebyl přesný.

Začalo 2. kolo

Skončilo 1. kolo

2:33

Přední, zadní – skvělá kombinace v podání Luboše Lesáka. Ten je dnes nesmírně přesný, Pajtaš ovšem nemá nikterak velké problémy.

Luboš Lesák - Jan Pajtaš

Lesák

konec

Zpět na online