Menu

Fotbal

Běloruská Vysšaja Liga

FK Gorodeja – FK Něman Grodno

0:2

konec (0:0)

29.05.2020, 19:00 • Gorodeya • 11. kolo • David Suchý

Tipsport: 3.54 2.9 2.2 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Nemanu Hrodna, kterému se povedlo zvítězit výsledkem 2:0. Nemanu se ve druhém dějství zkomplikovala situace natolik, že přišla o vyloučeného brankáře Dudara. Gorodeja sice měla poté více ze hry, jenomže soupeř si vybojoval pokutový kop, po kterém se dočkal do nečekaného vedení. Neman navíc své vedení navýšil o další přesnou trefu, domácí se střelecky neprosadili ani jedinkrát. (20:51:41)
Držení míče: 53 % : 47 %.
Střely na branku: 3:6. Střely mimo: 9:10. Rohy: 4:5.

90+5

Konec zápasu.

90+4

Avšak ani z tohoto mráčku nezapršelo. Domácí hráči se přesto s míčem drží u pokutového území, hostující obránci však předvádějí ukázkový výkon.

90+3

Žlutou kartu dostává Zoran Marušić (FK Neman Hrodna).

90+3

Rohový kop bude k vidění na opačné straně. Jedna z posledních šancí pro domácí na korekci skóre.

90+2

Neman si navíc během nastaveného času zajistil zisk další standardky. Ta byla rozehrána po zemi, nakonec to Kantarija zkoušel nepovedeným centrem.

90

Druhý poločas bude nastaven o pět minut.

89

Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Neman Hrodna stále vede o dvě branky, domácí celek je v útočné fázi naprosto bezradný.

88

Nečekaně prudkým pasem za obranu to zkoušel hostující Leško, avšak ani on nenašel kýženého adresáta nahrávky. Směrem dopředu to tak zkouší domácí.

87

U levé autové lajny si o nahrávku řekl hostující Jablonskij, kterému se navíc povedlo prodloužit na naběhnuvšího Marušiće, jenž nasbíral velecenné vteřinky.

83

Po delší době se k míči dostal také domácí brankář Dovgjallo. Ten sice rutinním způsobem rozehrál na Bajduka, ten si ovšem neporozuměl s Pavljučekem.

82

Do konce tohoto zápasu zbývá něco málo kolem deseti minut. Gorodeja se sice snaží s nepříznivým výsledkem něco udělat, avšak stále naráží na obranu soupeře.

81

Kadimjan nakonec zamířil za postranní lajnu, jeho celek tak bude hrát pouze v devíti. To nebude moc dlouho trvat, arménský hráč se zanedlouho vrátí.

80

Hra musela být přerušena, na zeleném pažitu totiž zůstal na zemi ležet střelec první branky Kadimjan. Nakonec se na hrací plochu vydal i lékařský personál.

79

Před domácím mužstvem číhá obrovský složitá práce. Gorodeja sice hraje v početní výhodě, jenomže během krátkého časového sledu hned dvakrát inkasovala.

78

Střídání v týmu FK Gorodeja: ze hřiště odchází Baglaj, přichází Archipov.

77

Střídání v týmu FK Neman Hrodna: ze hřiště odchází Leško, přichází Kantarija.

76

76. JABLONSKIJ - 0:2

FK Gorodeja – FK Něman Grodno

0:2

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 67. Kadimjan (pen.), 76. Jablonskij

Karty:   55. Bajduk (GRD) – 20. Leško (NMN), 90+3. Marušić (NMN)   50. Dudar (NMN)

Držení míče: 53 % : 47 %.
Střely na branku: 3:6. Střely mimo: 9:10. Rohy: 4:5.

FK Gorodeja: Dovgjallo – Baglaj (78. Archipov), Bajduk, Ignatěnko (73. Sazonovič), Joksimović, Pavljuček (C), Pušňakov, Sajčić, Šestilovskij, Sorokin, Jaskovič (75. Volovik)
Náhradníci: Jefimov – Archipov, Sazonovič, Šibun, Volovik

FK Něman Grodno: Dudar – Kadimjan, Legčilin, Leško (77. Kantarija), Marušić, Rassadkin (46. Jablonskij), Stojković, Cabelin, Vasiljev, Jakimov, Žukovskij (C) (53. Kurganskij)
Náhradníci: Kurganskij, Malijevskij – Ivanov, Kantarija, Muračev, Pasevič, Šigajbajev, Jablonskij, Jackevič

Rozhodčí: Kulbakov