Menu

Další

FIFA 20: Datart e:LIGA Challenge

Nečas (BOH) – Žitný (TEP)

0:2 (0:2)

konec

08.04.2020, 19:40 • Skupina D • Martin Augustin (@ogy_16)

Divácky atraktivní zápas se spoustou šancí na obou stranách dopadl lépe pro teplického Patrika Žitného, který přehrál Jakuba Nečase z Bohemians 2:0. Oba góly padly už v prvním poločase. Nečasovi nebyl souzen ani čestný úspěch a skupinu D tak končí na posledním třetím místě s jediným bodem. To fotbalista Teplic si připisuje třetí výhru. (19:59:32)

19:56

KONEC: Nečas (BOH) – Žitný (TEP) 0:2

Ve zbytku zápasu Mbappé několikrát narazil na dvojblok stoperů Realu Varane – Ramos. Na druhé straně Žitný neproměnil velké šance s Benzemou a Modričem. Zápas končí vítězstvím Žitného.

19:54

Nečas (BOH) – Žitný (TEP) 0:2
Nečas mohl vstřelit kontaktní gól, ale s Kylianem Mbappém neuspěl ani sám před brankářem Realu. Rozdíl mezi oběma hráči je hlavně v koncovce.

19:52

Nečas (BOH) – Žitný (TEP) 0:2
Druhý poločas zatím nic podstatného nepřinesl. Zhruba v jeho polovině drží Žitný i nadále vedení 2:0.

19:49

Nečas (BOH) – Žitný (TEP) 0:2
Závěr první půle patřil Patrikovi Žitnému, který se nakonec prosadil v páté minutě nastavení. Strany se tak mění za stavu 0:2 z pohledu Bohemku reprezentujícího Jakuba Nečase.

19:45

Nečas (BOH) – Žitný (TEP) 0:1
Nečas nehraje zle, ale zatím se nedokáže prosadit střelecky. Dokonce se mu podařilo vykombinovat obranu soupeře, ovšem za již překonaného Courtoise zaskočil na brankové čáře Ramos.

19:43

Nečas (BOH) – Žitný (TEP) 0:1
Žitný se brzy dostal do vedení díky dorážce Karima Benzemy. Nečas krátce před tím zahrozil, ale svou příležitost nedokázal proměnit.

19:42

Nečas (BOH) – Žitný (TEP) 0:0
Začalo utkání mezi Jakubem Nečasem a Patrikem Žitným. Hráč Bohemky tentokrát zvolil Real Madrid, teplický favorit je věrný Realu Madrid.
Jakuba Nečase jsme si představili už v preview na jeho utkání s Lumírem Čížem. Patrik Žitný je nadějí teplického fotbalu. Jednadvacetiletý ofenzivní záložník či útočník je členem kádru Severočechů už třetí sezónu. V debutové sezóně 2017-18 na sebe upozornil čtyřmi zásahy v deseti odehraných zápasech. Momentálně už patří do základní jedenáctky sklářů. letos odehrál 20 utkání s bilancí dvou zásahů a dvou asistencí. Kromě toho figuruje také v národním mužstvu do 21 let.
V dalším zápase skupiny D proti sobě nastoupí Jakub Nečas z Bohemky a teplický Patrik Žitný. Ten v úvodním kole vyhrál oba své zápasy. Nečase přehrál 3:0.
Hráči byli rozděleni do čtyř tříčlenných skupin, v nichž se utkají systémem dvakrát každý s každým. Nejlepší dva fotbalisté z každé skupiny pak postoupí do čtvrtfinále.

Skupina A: Provod (SLA), Trmal (SLO), Železník (OPA)
Skupina B: Bartošák (ZLN), Knejzlík (LIB), Matoušek (JAB)
Skupina C: Beneš (OLO), Kopic (PLZ), Kříž (PRI)
Skupina D: Číž (OVA), Nečas (BOH), Žitný (TEP)
Vítám tu všechny příznivce fotbalu i esportu! V době, kdy se reálný fotbal nemůže hrát ani na českém území, poměřují fotbalisté klubů FORTUNA:LIGY své síly alespoň v rámci turnaje Datart e:LIGA Challenge na počítačové hře FIFA 20. Toho se účastní zástupci dvanácti klubů nejvyšší soutěže. Každý celek reprezentuje jeden reálný hráč. Vítěz turnaje bude moci rozhodnout, na jaký charitativní projekt v boji proti koronaviru bude poukázána částka 100 000 Kč, kterou věnuje Ligová fotbalová asociace ze svého nadačního fondu Zelený život.
Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 19:30.

Nečas (BOH) – Žitný (TEP)

0:2 (0:2)

konec

Zpět na online