Menu

Fotbal

Kvalifikace MS (Evropa)

Řecko – Bosna a Hercegovina

0:0

konec (0:0)

12.10.2012, 20:45 • Karaiskakis, Pireus • Tomáš Kohlmann (@tom__kohlmann)

Unibet.com: 2.15 3.15 3.4 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

K evidentnímu zklamání Řeků rozhodčí Damato naposledy hvízdl do své píšťalky a ukončil kvalifikační souboj o postup na MS 2014 Řecka s Bosnou a Hercegovinou.

I přes řadu šancí na obou stranách hřiště jsme branku neviděli a díky výhře Slováků nad Lotyšskem tak zůstává situace v čele skupiny velmi vyrovnaná, neboť oba dnešní soupeři i naši východní sousedi doposud ztratili body jen za jednu remízu. (22:39:05)

Konec zápasu.

90+4

Už se rozběhla poslední minuta avizovaného nastaveného času.

90+3

Před rozběhnutým Samarasem Mujdža nezaváhal a odkopává míč do zámezí.

90+2

Po Torossidisově nákopu na útočnou polovinu vyhrál "hlavu" Mitroglou, k odraženému míči se už ale nedokázal probít Salpingidis.

90

Čtyři minuty přesčas budou dnes pracovat fotbalisté na trávníku. Tolik času jim ještě dává sudí Damato na změnu bezbrankového skóre.

89

Další zákrok na Samarase už sudí Damato nenechal bez povšimnutí a Ibričič je adresátem žlutého napomenutí.

88

V hlavičkovém souboji se Samarasem si velmi ostře počínal Spahič, sudí Damato ale nechává Řeky pouze vhazovat zpoza postranní čáry.

87

Misimovičův centr ale nenašel žádného ze skákajících fotbalistů v bílém a Papasthopoulos prudkou hlavičkou odvrací míč až za postranní čáru.

87

Až v 87. minutě získávají svěřenci Safeta Sušiče první rohový kop.

86

Ta se ale v této fázi koncovky zápasu nekoná a od obranné formace rozehrávají hosté.

86

Misimovič u pravé postranní čáry prohrál osobní souboj s Karagounisem, ten vybojoval autové vhazování a řečtí fanoušci ženou své miláčky ke ztečí bosenské branky.

84

Po další akci rozehrané Samarasem domácí získali v pokutovém území nečekanou početní převahu pěti proti třem, Spyropoulosova přihrávka ale byla nepřesná a Spahič dokázal odrazit míč z bosenského pohledu do bezpečí. V současné situaci nerozhodný výsledek určitě vyhovuje více hostům z Bosny.

83

V souboji s Torossidisem si zpracováním rukou pomohl Stevanovič, další útočnou akci budou moci rozjet motivovaní Řekové.

81

Domácí do závěrečné desetiminutovky výrazně posilují ofenzivu, Maniatise nahrazuje útočník Kostas Mitroglou.

79

Co více chtějí Řekové ke skórování? Bosenská obrana zcela zapomněla na Salpingidise, jenž se po vtipném Fortounisově obloučku objevil naprosto osamocený před Begovičem, ale brankář anglického Stoke City předvedl famózní zákrok a udržel hosty v blízkosti bodového zisku!

77

Další dva rohy Řeků zahrával Karagounis, na gólovou euforii ale skvělí řečtí fanoušci stále čekají marně.

76

Následná rána Karagounise z dvaadvaceti metrů byla sražena zdí mimo bosenskou branku.

75

Ještě před standardní situací hosté dvakrát střídali, Ibričič se Stevanovičem nahradili Medunjanina a právě hříšníka ze situace před malou chvílí, Luliče.

74

Hosté si před pokutovým územím celkem úspěšně hledali střelecký prostor, jejich snahu uťal až jednoznačně žlutým faulem Lulič na Tziolise, jenž si kolem něj posunul míč a Lulič už nestačil svůj skluz zastavit.

Řecko – Bosna a Hercegovina

0:0

konec (0:0)

Zpět na online

Karty:   17. Samaras (GRE) - 22. Džeko (BSN), 74. Lulič (BSN), 89. Ibričič (BSN)

Řecko: Karnezis - Torossidis, Papapasthopoulos, Maniatis, Spyropoulos - Tziolis, Malezas, Katsouranis - Gekas, Fortounis - Samaras

Bosna a Hercegovina: Begovič - Mujdža, Spahič, Vranješ - Medunjanin, Zahirovič, Lulič, Misimovič, Salihovič - Ibiševič, Džeko

Rozhodčí: Damato - Di Fiore, Maggiani (vš. Itálie)