Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Getafe CF – Real Madrid

0:3

konec (0:1)

04.01.2020, 16:00 • Coliseum Alfonso Pérez (Getafe) • 19. kolo • Tomáš Kubečka

Tipsport: 4.45 3.66 1.89 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (17:56:54)
Držení míče: 44 % : 56 %.
Střely na branku: 4:7. Střely mimo: 6:2. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 5:4. Fauly: 21:14.
Je konec! Real Madrid nakonec zvládl dnešní duel na půdě Getafe a vítězí 3:0! Hosté se do vedení dostali deset minut před přestávkou, když si vlastní branku nešťastně vsítil brankář Soria.Hned v úvodu druhé půle navíc po standardní situaci udeřil hlavou Varane! Hosté od té doby kralovali dění na hrací ploše a nepouštěli Getafe do šancí. V závěru utkání navíc přidal po rychlém brejku pojistku Luka Modrič.

90+6

Konec zápasu.

90+6

Real Madrid právě vstřelil branku!
Real Madrid v závěru střetnutí přidává třetí branku a pojišťuje si výsledek! Do rychlého brejku se dostal Valverde, který ještě poslal přihrávku před prázdnou branku a LUKA MODRIČ už měl snadnou práci!

90+5

Žlutou kartu dostává Francisco Portillo (Getafe CF).

90+5

Getafe stále hraje s míčem na kopačkách, jenže nikdo v modrém dresu se teď není schopen dostat do blízkosti pokutového území.

90+4

Getafe zahrávalo rohový kop, jenže centrovaný míč byl příliš krátký a dobře postavený Varane odhlavičkoval míč mimo nebezpečný prostor.

90+3

Další zahozená tutovka na straně Realu Madrid! Před brankáře se tentokrát prosmýkl Gareth Bale, ale v pádu trefil jen Soriovu ruku!

90+2

Domácí brankář Soria vystartoval z branky na hranici pokutového území, kde schoval do rukavic odražený míč a okamžitě přenesl hru na levou stranu.

90+1

Nastavuje se pět minut!

90

Vinícius Júnior mohl přidat třetí zásah Realu Madrid! Brazilský šikula se zjevil sám před brankářem, ale jeho dloubáček rozvlnil jen boční síť!

89

Marc Cucurella se dostal k odcentrování z pravé strany hrací plochy, jenže jeho oblouček skončil přesně v rukavicích připraveného Courtoise.

88

Amath Ndiaye vyslal prudký centr na hranici pokutového území, jenže k jeho pobídce se opět nedostal nikdo v modrém dresu. Domácím hráčům už trošičku drhne pohyb.

87

Casemiro si při návratu na vlastní polovinu pomohl nedovoleným zákrokem a poslal k zemi rozběhnutého soupeře. Real Madrid zatím brání za každou cenu.

86

Gareth Bale si naběhl na přihrávku na polovinu soupeře, ale hlavou prodloužil míč jen za sebe do zámezí. Vhazovat tak bude Getafe.

85

Djené Dakonam už zůstává jako jediný stoper na polovině hrací plochy. Zbývající fotbalisté v modrém se usadili v blízkosti velkého vápna a číhají na možnost k zakončení.

84

Luka Jović tentokrát spěchal za přihrávkou na levou stranu hrací plochy, jenže si nepotykal se zpracováním a míč mu utekl mimo hrací plochu. Real ale drží míč daleko od své svatyně.

83

Luka Jović se krátce po svém příchodu na trávník provinil šlapákem a dostává žlutou kartu.

Getafe CF – Real Madrid

0:3

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 35. Soria (vla.), 54. Varane (Kroos), 90+6. Modrić (Valverde)

Karty:   34. Nyom (GET), 40. Damián Suárez (GET), 90+5. Portillo (GET) – 83. Jović (REA)

Držení míče: 44 % : 56 %.
Střely na branku: 4:7. Střely mimo: 6:2. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 5:4. Fauly: 21:14.

Getafe CF: Soria – Damián Suárez, Dakonam, Cabrera, Nyom (81. Ndiaye) – Fajr (61. J. Molina), Nemanja Maksimović, Arambarri, Cucurella – Ángel Rodríguez, Jaime Mata (81. Portillo).
Náhradníci: Chichizola – J. Molina, Antunes, Portillo, Ndiaye, Etxeita, Timor.

Real Madrid: Courtois – Carvajal, Militao, Varane, F. Mendy – Modrić, Casemiro, Kroos (70. Valverde) – Bale, Benzema (82. Jović), Isco (71. Vinícius Júnior).
Náhradníci: Aréola – Jović, Vinícius Júnior, Odriozola Arzallus, Valverde, Nacho Fernández, Rodrygo.

Rozhodčí: Munuera – Prieto, Baena