Menu

Hokej

Tipsport extraliga

Mountfield HK – HC Olomouc

2:1

konec (0:0, 1:1, 1:0)

01.12.2019, 16:00 • ČPP Aréna, Hradec Králové • 24. kolo • Petr Šatalík

Tipsport: 1.85 4.4 3.6 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Ode mne je to pro dnešek již vše, přeji pěkný zbytek nedělního večera, úspěšný vstup do nového pracovního týdne a někdy příště se budu opět těšit, na počtenou. (18:30:54)
Nejlepší hráči utkání:

Mountfield Hradec Králové – Matěj Chalupa
HC Olomouc – Petr Kolouch
Střely na bránu v třetí třetině (celkem):

Mountfield Hradec Králové – 5 (21)
HC Olomouc – 8 (25)
Duel Hradce s Olomoucí končí. Stejně jako v úvodním měření sil jsme viděli hodně defenzivní hokej, zvlášť první třetina byla velice chudá na šance a třetí na tom nebyla o moc lépe. Po dvou třetinách se vyrovnané utkání rozhodovalo v třetí části. Zápas rozhodla jediná nádherná individuální akce Matěje Chalupy, jenž parádně zakončil svůj únik a přisoudil tak Lvům neskutečně důležité tři body. Olomouc tak bude po dnešku na 8. místo hledět ze vzdálenosti sedmi bodů.

Konec zápasu.

59:59

A ještě pro úpravu statistik se nám tu rozhořčil Lukáš Nahodil, který je hodně nespokojen s tím, že jeho tým dnes neuspěl, což taky dal jasně najevo a sudí ho za to odměňují osobním desetiminutovým trestem.

59:58

Kotouč letící na zadní mantinel nachází Filip Pavlík, který jej ometá o tvrzené sklo a posílá tak ven z pásma Lvů, kteří toto utkání zvládnou a zvítězí.

59:38

Jan Knotek nejprve tvrdě leč nepřesně vypálil z vrcholu kruhů a následně se mu nepodařilo tečovat před bránou tak, aby Mazanec na puk nedosáhl. Brankář Hradce teď podržel svůj tým a ten ho za to dozajista pochválí, tohle byl možná klíčový zákrok večera!

59:16

Buly před Mazancem vyznělo v prospěch Hradce, jenže Zámorský vyhodit nedokázal a Linhart poslal pouze oblouček, který skončil na obranné modré.

59:06

Poslední minuta je tu a Olomouc se na chvilku dostala přes útočnou modrou, Zámorský radši ihned hodil puk na zakázané uvolnění.

58:38

Kombinace Mory je dost nejistá, zakončovat už mohli Smoleňák a Perret, první jmenovaný trefil padajícího beka, druhý boční síť. Čtvrtina hradeckých fandů se tak už bezdůvodně radovala, svůj omyl ale pochopila rychle.

58:05

Běží poslední dvě minuty třetí třetiny a Lvi se v útočném pásmu dvakrát málem dostali k puku, nakonec ho ale nezískali a hraje se dál.

57:38

Zbyněk Irgl vystřelil ostře z levé strany od modré čáry, Mazanec vykopl betonem puk až na ochranné sklo skoro u modré čáry.

57:27

K vyloučení nedošlo, hraje se šest na pět, Olomouc kombinuje podél hrazení a snaží se v přehuštěném prostoru najít prostor ke střelbě.

57:06

Trenéři Olomouce využívají oddechový čas a plánují se svými svěřenci závěrečný nápor, Lukáš už možná zůstane na střídačce. Ano, je to tak, Mora hraje bez brankáře, buly po pravé ruce Mazance!

57:06

Filip Pavlík dohrál tvrdě i hrazení Jiřího Ondruška, který padl na led jako podťatý. Sudí raději ihned přerušili hru a nyní se ještě radí, zda nebudou vylučovat.´a kde se bude vhazovat.

56:38

Východočeši už se jasně soustředí na defenzívu, puk vždy dostanou za útočnou modrou a pak už se s ním příliš mazlit nechtějí.

56:05

Střela Jana Jaroměřského od modré čáry nakonec neškodně proskákala kolem brány Lvů, kdyby teč trefil Lukáš Nahodil, mohl mít Mazanec hodně práce!

55:55

Mazanec chytá nahození od modré čáry bezpečně do lapačky. Vhazovat se bude po jeho levé ruce. Olomouc tlačí na vyrovnání.

Mountfield HK – HC Olomouc

2:1

konec (0:0, 1:1, 1:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 36. Červený (F. Pavlík, R. Pavlík), 44. M. Chalupa – 32. Kolouch (Vyrůbalík)

Mountfield HK: Mazanec (Š. Lukeš) – Linhart, Zámorský, Šalda, F. Pavlík, Rosandić, Nedomlel, R. Pilař – Červený (A), Rákos, Vincour – M. Chalupa, Cingel, Smoleňák (C) – Perret, Koukal, Jergl – R. Pavlík (A), Dragoun, Klíma.

HC Olomouc: Lukáš (Konrád) – Ondrušek (A), Jaroměřský, Švrček, Škůrek, Vyrůbalík (C), Dujsík, Valenta – Olesz, Kolouch, Irgl – Klimek, Nahodil, P. Musil – Burian, J. Knotek (A), V. Tomeček – J. Káňa, Strapáč, Skladaný.

Rozhodčí: Hejduk, Veselý – Ganger, Klouček

Diváci: 4007

Průběh zápasu
1. třetina
04:38 OLO 2 Jaroměřský, podrážení
15:39 OLO 2 Klimek, podrážení
18:43 OLO 2 J. Knotek, hákování
Po 1. třetině
2. třetina
28:28 HKM 2 Smoleňák, krosček
31:45 OLO 0:1 Kolouch (Vyrůbalík)
33:35 OLO 2 J. Knotek, podrážení
35:31 HKM 1:1 Červený (F. Pavlík, R. Pavlík)
Po 2. třetině
3. třetina
43:35 HKM 2:1 M. Chalupa
52:01 OLO 2 Kolouch, příliš mnoho hráčů, odpyká Kolouch
52:31 HKM 2 Vincour, napadení
59:59 OLO 10 Nahodil, nesportovní chování
Konec