Menu

Fotbal

Kvalifikace ME U21

Švýcarsko – Francie

3:1

konec (2:1)

19.11.2019, 19:00 • Stade de la Maladière • Skupina 2 • Denisa Józsová

Tipsport: 4.84 3.92 1.73 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek večera a někdy zase u onlajnu na počtenou! (21:01:03)
Střely na branku: 7:4. Střely mimo: 1:5. Rohy: 3:4. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 10:13.
Je konec! Na světě máme navíc možná celkem překvapivý výsledek. Favoritem tohoto utkání totiž byla Francie, jenže ta ze Švýcarska odjede s porážkou 1:3. Hosté absolutně nezvládli konec prvního poločasu, kdy se domácí prosadili dvakrát, čímž dali základ své výhře. Ve druhé půli se ještě navíc trefil Andi Zaqiri, jenž byl hvězdou tohoto utkání, ve kterém dal dvě branky. Fotbalisté ze země galského kohouta se téměř na nic nezmohli a nemohli projít přes pevnou obranu Švýcarska. Tím pádem se nám mění pořadí v druhé kvalifikační skupině. Na první místo se dostávají právě Švýcaři, kteří vedou před Francií o tři body a mají lepší vzájemný zápas. Pro ně jedině dobře.

90+4

Konec zápasu.

90+3

Zbývá nám poslední minuta tohoto utkání, ve kterém si připíšou Švýcaři tři body! K tomu ještě drží v posledních okamžicích balón na svých kopačkách.

90+1

Střídání v týmu Švýcarsko: ze hřiště odchází Lotomba, přichází Pusic.

90+1

Francouzi měli k dispozici rohový kop, ale ten nebyl zahrán bůhvíjak dobře. Následná střela z pětadvaceti metrů vůbec naopak nenašla prostor mezi třemi tyčemi.

90

Nastavovat se budou tři minuty!

89

Dnes už si troufám tvrdit, že v tomto utkání je rozhodnuto! Švýcarsko totiž nadále vede o dvě branky a jde si pro tři body za výhru. K tomu navíc předstihne svého dnešního soupeře ve druhé kvalifikační skupině.

88

Střídání v týmu Švýcarsko: ze hřiště odchází Andi Zeqiri, přichází Bajrami.

87

Sylvain Ripoll, což je trenér francouzského nároďáku, sedí na lavičce a nemůže uvěřit tomu, co se na hřišti děje. Jeho tým nepodává nijak oslnivý výkon.

86

Švýcaři se drží na útočné polovině a nepouští hráče ze země galského kohouta do nějakého tlaku na útočné polovině. Zatím hrají domácí opravdu dobře.

85

Ze kterého už žádné nebezpečí nevzešlo. Naopak se Francie už chtěla hnát do protiakce, když přišel faul na domácí straně. Zatím bez karetního postihu.

84

Tady z toho mohla být čtvrtá branka v síti Francie! Ndoye si už zabíhal za obranu, kam přišla parádní přihrávka, ale na poslední chvíli se tam zjevil Zagadou, jenž odpálil balón na roh!

83

A k tomu ještě získají domácí jako bonus balón. Sidler nyní velmi dobře odhadl situaci, takže se dostal před balón jako první, načež ho soupeř poslal k zemi.

82

Hostující fotbalisté jsou znovu na balónu a tentokrát se už pomalými kroky dostávají až k šestnáctce. Na druhou stranu Švýcaři brání v deseti lidech.

81

Přesto si musel Lafont připsat zákrok. Respektive to byl možná centr, možná střela, ale gólman hostí byl v šestnáctce sám, takže bez potíží chytil.

80

Francouzi se sice snaží, ale zatím jim to k ničemu není. Nemohou se dostat do okolí šestnáctky. Švýcarsko už se soustředí hlavně na obrannou fázi.

79

Je před námi nějakých deset minut v normální hrací době. Rozhodně se dá očekávat nějaké nastavení, ale to nejspíše nebude mít nějaký dlouhý charakter.

Švýcarsko – Francie

3:1

konec (2:1)

Zpět na online

Branky: 44. Guillemenot, 45+1. Zeqiri, 53. Zeqiri – 19. Édouard (pen.)

Karty:   35. Janjicic (SUI), 70. Guillemenot (SUI), 75. Domgjoni (SUI) – 39. Kamara (FRA), 43. Pelmard (FRA), 67. Zagadou (FRA)

Střely na branku: 7:4. Střely mimo: 1:5. Rohy: 3:4. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 10:13.

Švýcarsko: Racioppi – Sidler, Zesiger, Bamert, Rüegg (C) – Domgjoni, Janjicic – Zeqiri (88. Bajrami), Toma, Lotomba (90+1. Pusic) – Guillemenot (76. Ndoye).
Náhradníci: Köhn, Seydoux, Van Der Werff, Kaiser, Pusic, Bajrami, Ugrinic, Ndoye, Stojilković.

Francie: Lafont – Ait Nouri, Zagadou, Upamecano, Pelmard – Kamara (58. Fofana), Youssouf (74. Louza), Reine-Adélaïde (C) – Diaby (63. Chouiar), Édouard, Nordin (63. Mbeumo).
Náhradníci: Meslier, Poussin, Kamara, Louza, Mbeumo, Chouiar, Dagba, Fofana, N'Dicka.

Rozhodčí: Stuart Attwell – Edward Smart, Harry Lennard (vš. ENG)