Menu

Fotbal

Kvalifikace ME

Belgie – Kypr

6:1

konec (4:1)

19.11.2019, 20:45 • Stade Roi Baudouin • Skupina I • David Suchý

Tipsport: 1.01 35.0 50.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je konec! Dnešní utkání nakonec končí očekávaným vítězstvím Belgie, která svého soupeře porazila poměrem 6:1. Druhý poločas už nebyl zas tak pohledný, avšak i přesto si domácí hráči připsali další dva přesné zásahy, což jim bohatě stačilo. Naopak jsme v závěru tohoto zápasu sledovali aktivní pojetí hry v podání Kypru, kterému se už žádnou další branku nepodařilo vsítit. (22:34:31)
Držení míče: 56 % : 44 %.
Střely na branku: 12:2. Střely mimo: 6:2. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 11:2.

90+2

Konec zápasu.

90+1

Belgičané drží míč na vlastní polovině, což pochopitelně k ničemu vážnějšímu vést nemůže. Do kombinace se zapojil také brankář Mignolet.

90

Druhý poločas bude nastaven o dvě minuty.

89

Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, o vítězi je již delší dobu rozhodnuto. Ještě ale můžeme počítat s nastaveným časem.

88

Carrasco rozhodně patří k nejaktivnějším hráčům, tentokráte se mu povedlo zablokovat nahrávku od Kyriakoua. Na řadu přijde další autové vhazování.

87

Kypr má v posledních minutách o něco více ze hry, jenomže stále se nemůže dostat k ničemu nebezpečnějšímu. Do kombinace se zapojil také Neofytos.

86

Do konce zápasu zbývá něco málo kolem pěti minut, domácí stále vedou o pět branek. Před malým momentem se dalším faulem prezentoval Carrasco.

85

Kousek od pokutového území musel tasit faul domácí Tielemans, načež jsme sledovali celkem nebezpečnou standardní situaci, po které zakončoval vedle Kyriakou.

81

Střídání v týmu Kypr: ze hřiště odchází Ioannis Kosti, přichází Fotis Papoulis.

80

Střídání v týmu Belgie: ze hřiště odchází Christian Benteke, přichází Divock Origi.

79

Střídání v týmu Kypr: ze hřiště odchází Matija Špoljarić, přichází Georgios Efrem.

78

Pokus o dalekonosný pas k pravé autové lajně nakonec nevyšel dle představ, naopak se včasným zákrokem povedlo zakročit Hazardovi, který tak táhne další akci.

77

Benteke se dostal k hodně pohotovému pokusu, přičemž se pokusil vypálit z otočky. Jeho rána bezpečně skončila u Neofytose, který posléze založil protiakci.

76

Do nepříjemného nátlaku se před malým momentem dostal Artymatas, který to přeci jenom zvládl na jedničku, což vedlo k přenesení hry na pravou stranu.

75

Do další vyložené šance se dostal Benteke, kterému se v tomto případě nepovedlo vypálit vůbec přesně, naopak svým pokusem vůbec netrefil branku soupeře.

74

Ani tentokráte se Kypr neusadil na útočné polovině na dlouhý časový úsek, jenomže ani Verschaeren se daleko s míčem nedostal. Sledujeme poklidnou podívanou.

73

Na opačné straně mohl Špoljarić vhazovat z pravé strany, přičemž se mu ke spolupráci nabídl vedle stojící Artymatas, jenž raději poslal míč na vlastní polovinu.

Belgie – Kypr

6:1

konec (4:1)

Zpět na online

Branky: 16. Ch. Benteke (Carrasco), 35. De Bruyne, 41. De Bruyne (Carrasco), 44. Carrasco (E. Hazard), 51. Christoforou (vla.), 68. Ch. Benteke (De Bruyne) – 14. Ioannou

Karty:   20. Merkis (CYP)

Držení míče: 56 % : 44 %.
Střely na branku: 12:2. Střely mimo: 6:2. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 11:2.

Belgie: Mignolet – Alderweireld, Denayer, Cobbaut – Carrasco, Vanaken, Tielemans, T. Hazard – De Bruyne (68. Praet), Ch. Benteke (80. Origi), E. Hazard (C) (64. Verschaeren).
Náhradníci: Courtois, Sels – Batshuayi, Castagne, R. Lukaku, Dendoncker, Mechele, D. Mertens, Praet, Origi, Verschaeren, Witsel.

Kypr: Michael – Christoforou, Ch. Kyriakou, Merkis (C), Ioannou (67. Kousoulos), Wheeler – M. Špoljarić (79. Efrem), Artymatas, Kosti (81. Papoulis), Kastanos – Sotiriou.
Náhradníci: Kissas, Pardo – Avraam, Demetriou, Economides, Efrem, Ioannou, Papoulis, Pittas, Theodorou, Zachariou, Kousoulos.

Rozhodčí: Burchardt – Dahl, Høg (všichni Dánsko)