Menu

Fotbal

Ruská Premier Liga

FK Zenit Petrohrad – Dynamo Moskva

2:0

konec (0:0)

24.04.2019, 20:00 • Petrovskij, Petrohrad • 25. kolo • David Suchý

Tipsport: 1.59 3.85 5.76 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Držení míče: 70 % : 30 %.
Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 5:3. Rohy: 8:7. Ofsajdy: 4:0. Fauly: 11:7. (21:53:54)
Je konec! Dnešní utkání nakonec končí očekávaným vítězstvím Zenitu Petrohrad, který svého soupeře porazil poměrem 2:0. Domácí hráči ve druhém dějství výrazně přidali, většinu času jsme sledovali územní převahu Zenitu, jenž se nakonec dostal do kýženého vedení, který posléze ještě dokázal navýšit. Moskevský celek se téměř celý druhý poločas pouze bránil, navíc s velkým štěstím přečkal i další šance svého soupeře. Petrohrad tak potvrdil roli favorita, z tohoto utkání bere plný počet bodů.

90+4

Konec zápasu.

90+3

Dinamo se v koncovce utkání dostává do menšího náporu, ze kterého by chtělo vykřesat snížení. To se zatím neděje, v tuto chvíli je u míče Barrios.

90+1

Velice dobrý obranný zákrok předvedl Rakyckyj, který v roli posledního obránce šel skluzem proti míči, přičemž to stihl mnohem rychleji než soupeř.

90

Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.

90

Střídání v týmu FK Zenit Petrohrad: ze hřiště odchází Emiliano Rigoni, přichází Leon Musajev.

89

Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, o vítězi se zdá být rozhodnuto. Ještě můžeme počítat s nastavením.

88

Z velké vzdálenosti zkoušel své štěstí hostující Sow, jehož rána byla celkem nepovedená. Luňov si připsal rutinní zákrok.

85

Na opačné straně se na vzdušnou nabídku pokoušel vyškrábat Markov, který míč vůbec netrefil. Domácí brankář bude rozehrávat od branky.

84

Zenit mohl opět udeřit! Hernani si potáhl míč na levou nohu, načež orazítkoval vzdálenější brankovou konstrukci. Následná dorážka proběhla z ofsajdu.

83

Sledovali jsme rohový kop v podání hostujícího celku. Holmén dokázal na přední tyči prodloužit za sebe, avšak to hrálo do karet Luňovovi.

82

Střídání v týmu FK Dinamo Moskva: ze hřiště odchází Kirill Pančenko, přichází Jevgenij Lucenko.

81

Do konce zápasu zbývá něco málo kolem deseti minut, Zenit stále vede o dvě branky. Zatím to nevypadá, že by se měl dít nějaký fotbalový zázrak.

80

Joaozinho našel vedle stojícího Sowa, který pro změnu přenášel hru na volného Morozova, jenž zpracovával už v zámezí.

79

Následně si nedovoleným zákrokem pomohl Ozdojev, který místo míče trefil nohu soupeře. Dinamo bude moci rozehrát standardní situaci.

78

Smolnikov obstaral autové vhazování z pravé strany, přičemž zkoušel najít Dzjubu, kterého si v osobním souboji dokázal pohlídat Šunjić.

77

Až nyní přišel na řadu menší rozruch v pokutovém území domácích, avšak Luňov ho hodně rychle zažehnal. Navíc založil akci výhozem.

FK Zenit Petrohrad – Dynamo Moskva

2:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 60. Dzjuba (Žirkov), 66. Azmún (Dzjuba)

Karty:   52. Barrios (PET) – 6. Pančenko (DMO), 20. S. Sow (DMO)

Držení míče: 70 % : 30 %.
Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 5:3. Rohy: 8:7. Ofsajdy: 4:0. Fauly: 11:7.

FK Zenit Petrohrad: Luňov – Smolnikov, Ivanović (C), Rakyckyj, Žirkov – Rigoni (90. Le Musajev), Barrios, Ozdojev, Driussi (59. Šatov) – Azmún (76. Hernani), Dzjuba.
Náhradníci: M. Keržakov, Rybikov – Aňukov, Hernani, Mak, Mammana, Le Musajev, Noboa, Nabiullin, Neto, A. Zabolotnyj, Šatov.

Dynamo Moskva: Šunin (C) – Holmén, T. Šunjić, Jevgeněv – S. Sow, Kozlov, Moskvičov, Jusupov (70. Joãozinho), Morozov – Černych (70. J. Markov), Pančenko (82. Lucenko).
Náhradníci: Leščuk – Cardoso, Gruljov, Lucenko, J. Markov, Rykov, Joãozinho, Temnikov.

Rozhodčí: Ivanov – Nazarov, Širjajev