Menu

Fotbal

Česká fotbalová liga

FK Králův Dvůr – SK Převýšov

0:1

konec (0:0)

10.11.2018, 10:30 • Fotbalový stadion, Králův Dvůr • 14. kolo • Štěpán Slovák

Tipsport: 1.8 3.6 3.2 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Ode mě je to pro tuto chvíli vše. Děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek dne. (12:51:33)
Je dobojováno! Utkání sice přineslo jednu branku, ale rozhodně nenudilo, k vidění bylo několik brankových příležitostí. Hosté jich měli rozhodně více a po zásluze se deset minut před koncem dostali do vedení, když se hlavou z bezprostřední blízkosti prosadil Tomáš Labík.

90+2

Konec zápasu.

90+1

Hlavní rozhodčí přidal jednu minutu. V té hosté dokázali vyhrát dva hlavičkové souboje, následně balón odkopnou na útočnou polovinu.

90

Střídání v týmu SK Převýšov: ze hřiště odchází Tomáš Bastin, přichází Jakub Jarkovský.

89

Dlouhý nákop na útočnou polovinu, jako první byl u míče Krček, který už rozehrává jednu z posledních příležitostí pro domácí tým.

88

Střídání v týmu SK Převýšov: ze hřiště odchází Petr Veselka, přichází Martin Holec.

88

To byla jedna z posledních šancí pro domácí. Šlapák zakončoval z nějakých dvaceti metrů, jeho střela však skončila pouze vysoko nad!

86

Hosté velmi chytře drželi balón na útočné polovině, ke zblokované střele se poté na hranici velkého vápna dostal střídající Sedláček.

85

Střídání v týmu SK Převýšov: ze hřiště odchází Pavel Novák, přichází Tomáš Sedláček.

84

Bastin na pravé straně hřiště podržel balón, poté vybojoval rohový kop. Hosté s rozehrávkou nikam nepospíchají, navíc budou střídat.

83

Celou situaci vyřešil Krček, který rychle rozehrál a hosté šli do zajímavého kontru. Bastin poté z otočky zakončoval těsně vedle branky!

82

Domácí dostávají dobrou šanci na odpověď! Na pravé straně hřiště vybojovali standardní situaci, rozehrávat budou poblíž postranní lajny.

81

81. LABÍK - 0:1

81

Převýšov právě vstřelil branku!
Hosté se deset minut před koncem dostávají do zaslouženého vedení! Po centru z pravé strany přišla úspěšná hlavička TOMÁŠE LABÍKA z bezprostřední blízkosti, Krček neměl šanci na úspěch!

79

Nebezpečný centr Haška z pravé strany hřiště. Důležitý zákrok předvedl Krček, který se k balónu dostal jako první a dokázal vyboxovat do bezpečí.

78

Jako první se k balónu ve středu hřiště dostal Hejda, který nebyl nikým atakován. Domácí hráč se s balónem otočil, následně rozehrál.

76

Střídání v týmu FK Králův Dvůr: ze hřiště odchází Martin Kraus, přichází Martin Šlapák.

75

Za malou chvíli se rozeběhne závěrečná čtvrthodina hry, rohový kop teď z pravé strany hřiště budou rozehrávat hostující fotbalisté.

74

Míč putoval na levou stranu, poté přišlo zakončení, které směřovalo na vzdálenější tyčku. Krček znovu zachránil svůj tým skvělým zákrokem!

73

Z dlouhé vzdálenosti zakončoval Bastin. Tomu střela vůbec nesedla, míč skončil vedle branky Krčka, který bude opět odkopávat.

72

Nepřesný centr z pravé strany hřiště teď pouze proletěl pokutovým územím domácího týmu, Králův Dvůr bude za malou chvíli vhazovat.

71

Vypadalo to na autové vhazování pro domácí tým. Čárový rozhodčí však signalizoval faul, fotbalisté v červených dresech berou míč a rychle rozehrávají.

70

Domácí už jakoby ani neměli síly na útočení a v podstatě se hraje pouze na jejich polovině hřiště. Hosté se i nadále snaží něco vymyslet před pokutovým územím soupeře.

68

Taktickým faulem na polovině hřiště si teď pomohl hostující Novák. Ten může být rád, že nevidí žlutou kartu, rozhodčí vše řeší pouze slovní domluvou.

67

Domácí fotbalisté se poblíž velkého vápna soupeře dožadovali odpískání faulu. Hlavní rozhodčí však zůstává klidný, hra pokračuje.

66

To byla další dobrá příležitost pro Převýšov! Bastin udržel balón, přihrával pod sebe. Střela jednoho z hostujících fotbalistů skončila vysoko nad brankou!

64

Bastin se přeci jen dostal k odraženému míči. Jeho následná střela však skončila vysoko nad bránou Krčka, který bude rozehrávat.

63

Rozhodčí Pastyřík před malou chvílí pískal útočný faul, což se pochopitelně nelíbilo domácím příznivcům. Hra je teď hodně neurovnaná.

63

Střídání v týmu FK Králův Dvůr: ze hřiště odchází Jakub Balšánek, přichází Patrik Nehoda.

60

Za malou chvíli se rozeběhne závěrečná půlhodina hry. Hosté jsou nebezpečnějším týmem a snaží se něco vymyslet, domácí se téměř k ničemu nedostávají.

58

Další zajímavý centr na zadní tyč, balón se odrazil od jednoho z hostujících hráčů, výborný reflex poté předvedl Krček, který vyrazil na další rohový kop!

57

K odraženému balónu se dostal v pokutovém území Veselka. Jeho následná razantní střela skončila těsně nad brankou, bylo to s tečí!

56

Dva přetažené centry na zadní tyč, pokaždé byl Krček u balónu včas a dokázal ho vyrazit na rohový kop. Hosté teď budou rozehrávat z levé strany.

55

Dominik Hašek nyní nebyl spokojen s verdiktem rozhodčího. Sudí Pastyřík jeho protesty trestá žlutou kartou, hosté budou vhazovat.

54

Rozhodčí teď k překvapení všech neodpískal faul, domácí se dostali do zajímavé situace, zpoza velkého vápna zakončoval Balšánek, pokus domácího kapitána byl zblokovaný!

52

Procházka se v tuto chvíli ani nezapojil do akce. Moc dobře věděl, že se nachází v ofsajdu. Brankář Petr už hledá, komu by rozehrál.

51

V úvodu druhého poločasu sledujeme poměrně dost nepřesnost na obou stranách, vhazovat za malou chvíli bude Převýšov na polovině hřiště.

50

Přenesení hry na levou stranu, Hejda poté ještě hledal jednoho ze svých spoluhráčů ve vápně, hosté se dokázali ubránit bez větších problémů.

48

Hostující Bastin neměl proti přesile protivníka nárok na úspěch, poté si pomohl útočným faulem, rozehrávat bude Krček.

47

Spoustu prostoru dostal Koubek, kterému se nabízelo několik možností pro přihrávku. Hostující hráč to vzal na sebe, jeho nepříliš razantní střela směřovala doprostřed branky.

46

Střídání v týmu FK Králův Dvůr: ze hřiště odchází Dominik Dolák, přichází Marek Hejda.

46

Začal druhý poločas.
Úvodní pětačtyřicetiminutovka hry je za námi. Branku jsme neviděli, ovšem k vidění byla řada příležitostí na obou stranách, řadu z nich měl Převýšov, který však ani jednu nedokázal proměnit ve vedoucí gól. Uvidíme, co nám nabídne druhá půle, ta začne zhruba v 11:39.

45+1

První poločas skončil.

45

Radek Korba teď na polovině hřiště zbytečně fauloval, je z toho navíc úvodní žlutá karta, víc už se v prvním poločase nejspíše nestane.

44

Rohový kop pro Převýšov, následně hlavička těsně nad branku, hosté se zlobí, těch šancí dnes neproměnili už opravdu mnoho!

42

Domácí zadáci si v tuto chvíli pomohli s brankářem Krčkem, který volil odkop. K balónu se dostal Špidlen, který se nedokázal prodrat obranou soupeře.

41

Rozběhla se závěrečná pětiminutovka prvního poločasu, Procházka se podle čárové rozhodčí nacházel v ofsajdovém postavení.

40

Do slušného brejku šli také hosté, Korba svou přihrávkou hledal Bastina, který nakonec na balón nedosáhl, u míče je brankář Krček.

39

Před Procházkou teď dobrý obranný zákrok předvedl hostující Vyšehrad, domácí rychle rozehrávají a zkouší to středem hřiště.

37

Na druhé straně hřiště zahrozili také hosté. Ti vybojovali svůj dnes už sedmý rohový kop, rozehrávat ho budou z levé strany.

36

Rozhodčí hru nechal pokračovat a domácí se dostali do další slušné příležitosti! Hostující obrana teď zakročila na poslední chvíli!

35

Převýšov se s míčem dostal do zámezí, poté si pomohl faulem ve středu hřiště, domácí rozehrávají a kombinují na vlastní polovině.

34

Z nějakých pětadvaceti metrů střílel Šebek. Tomu střela vůbec nesedla, balón opět skončil vysoko nad hostující brankou.

32

Obrovskou šanci měli i domácí! Po centru z pravé strany zůstal v pokutovém území úplně volný Procházka. Jeho následný pokus skončil vysoko nad brankou!

31

Třicet minut hry za námi, k vidění už byla řada brankových příležitostí, na gól však i nadále čekáme, rozehrávat bude gólman Krček.

29

Dva rohové kopy během krátké chvíle znamenaly dvě obrovské příležitosti pro hosty! Nejprve zakročil jeden z domácích fotbalistů na brankové čáře, druhá hlavička směřovala těsně vedle tyčky!

28

Další nebezpečná situace před Krčkem. Bastin zakončoval na zadní tyč, jeho pokus byl zblokovaný, rohový kop pro hosty.

26

Série nepřesností ve středu hřiště, domácí se poté dožadovali faulu jen kousek za velkým vápnem. Hlavní rozhodčí zůstává klidný.

25

Králův Dvůr zahrál signál a poté jeden domácích fotbalistů zakončoval z těžkého úhlu pouze do boční sítě, brankář Petr bleskově rozehrává.

24

Po delší době o sobě dali vědět také domácí, obrana soupeře nyní zakročila na poslední chvíli, rohový kop pro Králův Dvůr z levé strany.

22

Hodně aktivní Labík teď posílal přízemní centr z levé strany, domácí obrana však dokázala odehrát ještě před Korbou na rohový kop.

21

Oba celky se na levé straně dožadovaly autového vhazování. Úspěšnější byli hosté, kteří budou vhazovat jen kousek od rohového praporku.

20

Místo střely přišla ještě jedna přihrávka. Ta byla opět do ofsajdu, to je snad už pátý ofsjad hostů v dosavadním průběhu utkání.

19

Zatím se nijak zbytečně nepřerušuje, utkání se přelévá ze strany na stranu, nebezpečnějším týmem je rozhodně Převýšov, který už si vypracoval několik slibných příležitostí.

18

Hosté dostávají spoustu prostoru, z bezprostřední blízkosti zakončoval Korba, i ten se podle všeho nacházel v ofsajdovém postavení.

16

Úvodní čtvrthodina hry je za námi. Labík se k balónu nedostal včas, o malou chvíli později se podle čárového rozhodčího nacházel v ofsajdu.

15

Stoprocentní šance pro hosty! Úplně sám se po centru z pravé strany za obranou ocitl Novák, který z bezprostřední blízkosti nedokázal překonat Krčka. Domácí gólman vytáhl výborný zákrok!

14

Po dobrém centru z levé strany se k hlavičce dostali dva domácí hráči, kteří si nedali přednost. Celou situaci tak vyřešil brankář Petr.

13

Nakonec byl z celé situace rychlý kontr pro hosty, kteří šli do přečíslení! Balón dostal na pravou stranu Veselka, jeho střele chyběla razance, navíc směřovala přímo doprostřed branky!

12

Obránce Černý se diví, domácí fotbalisté budou rozehrávat standardní situaci z pravé strany poblíž postranní lajny.

10

V pokutovém území domácího týmu vznikl obrovský závar, Králův Dvůr se následně dokázal osvobodit za cenu odkopu do zámezí.

9

Dobrá práce Labíka na levé straně, poté přihrávka pod sebe. Střelecký pokus Korby byl zblokovaný, další roh pro hosty.

8

Domácí kapitán Balšánek byl po odehrání míče ostře zasažen Korbou. Ten může být rád, že se celá situace obešla bez karty.

7

Hosté jsou zatím nebezpeční především po levé straně, Labík se v tuto chvíli dostal s míčem až do zámezí, hra je přerušena.

6

Dvě nebezpečné situace na obou stranách hřiště. Hosté z hranice velkého vápna zakončovali vedle branky, domácí fotbalisty poté zastavil skvělý zákrok Petra!

4

Další nebezpečná situace hostů, poté centrovaný balón na zadní tyč. Celou situaci nyní zastavuje praporek, pískán je ofsajd!

3

Převýšov vybojoval rohový kop z levé strany, následně vznikl závar v pokutovém územ a přišla střela. Vypadalo to, že balón trefil ruku jednoho z domácích hráčů, hlavní rozhodčí byl jiného názoru!

2

Hosté rozehrávali volný kop z poloviny hřiště, následně centrovali do velkého vápna. Balón zahrál v zámezí, rozehrávat bude Krček.

1

Utkání právě začalo.
Rozhodčí jsou již na hrací ploše, utkání začne za malou chvíli.
Úvodní sestavy:

FK Králův Dvůr: Krček – Bouček, Rendla, Hell, Zelenka, Kraus, Šebek, Balšánek (K), Dolák, Procházka, Novák
Náhradníci: Špicl – Břížďala, Šlapák, Hejda, Bohánek, Nehoda, Černý

SK Převýšov: Petr – Hašek, Vyšehrad, Černý, Špidlen, Labík, Veselka, Novák, Koubek, Korba, Bastin
Náhradníci: Dunda – Kosař, Holec, Sedláček, Jarkovský, Doležal, Živný

Rozhodčí: Pastyřík – Mudra, Špindlerová.
V loňském ročníku třetí české nejvyšší soutěže se ve vzájemné konfrontaci pokaždé radoval domácí tým, který v obou duelech zaznamenal shodně tři branky. Králův Dvůr je podle sázkových kanceláří mírným favoritem i v tomto případě. Utkání bude jako hlavní řídit Vladimír Pastyřík. Na čarách mu budou pomáhat Zdeněk Mudra a Zuzana Špindlerová.
Při zápasech domácího celku moc branek nepadá, což jasně prokazuje jejich skóre 17:13. Z patnácti odehraných duelů nám to dává průměr dvou gólů na utkání. Králův Dvůr má dvaadvacet bodů, patři mu v tuto chvíli devátá příčka v tabulce. Na druhé straně Převýšov, který je na tom o něco málo lépe. Hosté jsou totiž se třiadvaceti body osmí, mají skóre 20:21. Zatímco domácí tým prohrál dvakrát v řadě, hosté dokonce třikrát. Který z týmů dnes přeruší tuto sérii?
Pěkné sobotní ráno. Česká fotbalová liga má na programu čtrnácté kolo, do boje zasáhne také FK Králův Dvůr. Ten na domácí půdě vyzve SK Převýšov.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:30.

FK Králův Dvůr – SK Převýšov

0:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 81. Labík

Karty:   45. Korba (PRV), 55. Hašek (PRV)

FK Králův Dvůr: Krček – Bouček, Rendla, Hell, Zelenka, Kraus (76. Šlapák), Šebek, Balšánek (K) (63. Balšánek), Dolák (46. Hejda), Procházka, Novák
Náhradníci: Špicl – Břížďala, Šlapák, Hejda, Bohánek, Nehoda, Černý

SK Převýšov: Petr – Hašek, Vyšehrad, Černý, Špidlen, Labík, Veselka (88. Holec), Novák (85. Sedláček), Koubek, Korba, Bastin (90. Jarkovský)
Náhradníci: Dunda – Kosař, Holec, Sedláček, Jarkovský, Doležal, Živný

Rozhodčí: Pastyřík – Mudra, Špindlerová

Diváci: 150